Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 11-04-2015 o 21h40

Miss'nieobczajona
Sanjita
...
Miejsce: Wejherowo

Cześć! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Gram tu już trochę, więc postanowiłam, że się w końcu przedstawię. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Nazywam się Justyna, lat 23 zapewne dla wielu tutaj będę 'staruszką' wiekowo ;D
Studiuję Architekturę krajobrazu (aktualnie jestem podczas pisania i rysowania projektu inżynierskiego, a oczywiście muszę mieć co robić podczas tej roboty dlatego tu jestem ;D )
Generalnie to co studiuję jest i moim hobby. Lubię zieleń i chcę, aby przetrwała, kiedy inni zajmują się tym gdzie by postawić kolejny domek, wieżowiec czy też inny tego typu budynek.
Uwielbiam jazdę na rowerze. Mogłabym każdy dzień spędzić na rowerze jeżdżąc tu i ówdzie, a zima to dla mnie katorga przez tęsknotę za moim ulubionym sportem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Kiedy znajdę czas to czytam. Ulubieni autorzy (i książki): S.King (Lśnienie, Rok wilkołaka, Serca Atlantydów, Oczy Smoka i pare opowieści ze Szkieletowej Załogi), G.Masterton (Sfinks, Dziecko Ciemności), J.K.Rowling (seria Harry'ego Potter'a), J.R.R. Tolkien (Władca pierścieni i Hobbit)
Serie książek(autor): Trylogia Zimnego Ognia (C.S. Friedman), Trylogia Czarnego Maga (T.Canavan)
i książki, do których często wracam: Zapomniane bestie z Eldu (P.A.McKillip), Zadziwiający Maurycy i jego uczone szczury (T. Pratchett), Gwiazd naszych wina (J. Green), Oskar i pani Róża (E. Schmitt)
I tak to jest mniejsza część z książek, które lubię ;P
Lubię też słuchać muzyki zawsze i wszędzie kiedy tylko mogę. Gatunkowo jako tako się nie ograniczam, ważne aby moje ucho wytrzymało i byle dopasowane do nastroju ;D Ale podzielę się artystami jakich lubię często słuchać: Lana del Rey, Jhameel, Roy Orbison, M.I.A., Devendra Banhart, Lindsey Stirling, Nancy Ajram, Hyde, L'arc~en~Ciel, Akurat, Gackt, IU, Juniel, Roy Kim, Acid Black Cherry, IAMX
Jeśli chodzi o filmy to mało oglądam, nie mam jako takiego ulubionego gatunku ani filmu, jedyne co to strasznie hejtuję komedie. Lubię się śmiać, ale jakoś komedie nigdy za bardzo mnie nie bawiły za wyjątkiem produkcji Monty Python'a. Jeśli mam już taką naprawdę wielką ochotę na film to często sięgam z produkcji Bollywood.
Tak samo jak z filmami mam z serialami. Długo nic nie oglądałam, ale ostatnio dałam się wciągnąć w Grę o tron i Wspaniałe Stulecie.
Jeszcze z rzeczy, które lubię to rysowanie (głównie ołówkiem). Tylko od jakiegoś czasu jak znajdę wene i czas na narysowanie czegoś/kogoś to kończy się na tym, że rysunek jest w połowie nie dokończony. Po prostu totalny brak czasu, aby zabrać się za coś raz a porządnie i skończyć... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
Generalnie to jestem spokojną osobą, więc trudno jest mnie wyprowadzić z równowagi (w sumie to ja takie osoby szybciej wyprowadzam z równowagi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ), pomocna, punktualna i czasem zdarza mi się być dziecinna ;D

No cóż sporo już napisałam, a nie przychodzi mi nic więcej do głowy co bym mogła jeszcze o sobie napisać. I tak pewnie mało kto to przeczyta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Także zapraszam do zadawania pytań  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 11-04-2015 o 21h53

Miss'Żółtodziób
...

Justyno ty nasz staruszku :> I tak jest wiele takich osób w twoim wieku. Magia Miss Fashion - łący ludzi w różnym wieku.

Możesz podać swój ulubiony utwór Lindsey? Również lubię ją słuchać ;3
Pokażesz nam może jakiś swój rysunek?
Masz jakieś zwierzęta w domu? Lub jakie jest twoim ulubionym?

Na razie to tyle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-04-2015 o 21h53)

#3 11-04-2015 o 22h15

Miss'nieobczajona
Sanjita
...

A widocznie przeglądając profile Missiaczków nie natrafiłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Prawdopodobnie przez możliwość ukrywania wieku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ale w takim razie cieszę się, że jest więcej 'staruszków' ;D

A podam nawet dwa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pierwszy utwór, który w sumie pokochałam od pierwszego usłyszenia Lindsey to "Crystallize". Natomiast drugi to "Roundtable Rival"
A mogę pokazać, jakieś to piękne dzieła nie są, ale jestem z nich dumna :3 Zapewne od tego jest specjalny dział? Jutro przekopię i wstawię  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Mam już starego i schorowanego psa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Kiedyś miałam chomika i rodzinkę myszoskoczków (dzięki, którym mam wspaniałe i zabawne wspomnienia). Natomiast jeśli chodzi o ulubione zwierzę to żadne nie stawiam ponad inne. Dla mnie każde zwierzę jest urocze na swój sposób i mądre tak jak życie doświadczyło. Przyznam się, że jestem weganką z powodów etycznych - stąd wszystkie zwierzątka są dla mnie równe czy to pies, świnka, tygrys czy słoń  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Sanjita (11-04-2015 o 22h22)

#4 11-04-2015 o 22h38

Miss'Żółtodziób
...

Ja osobiście lubię "Master of Tides" i "Senbonsakura" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Interesujesz się może mangą i anime?
Jak trafiłaś na Miss Fashion?

Jeśli chcesz wstawić swoje dzieła od tego jest dział Miss Art :3

#5 11-04-2015 o 23h09

Miss'nieobczajona
Sanjita
...

No i patrz... "Senbonsakura" nie znałam *nie dobra ja* ale przesłuchałam i świetne jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Za czasów liceum interesowałam się anime, a mangę to przeczytałam tyle co pożyczyłam od kolegi (czyli w sumie parę części Fullmetal Alchemist). A obecnie to nie pamiętam kiedy ostatnio jakieś anime obejrzałam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Generalnie dostaję adhd jak cokolwiek oglądam. Nie ważne że coś mi się podoba, ale nie potrafię długo usiedzieć w miejscu i co chwila patrze ile jeszcze zostało czasu i która jest godzina. Natomiast manga jest fajna, ale za szybko je czytam (co nawet kolega był zdziwiony, że 5 części oddałam mu na następny dzień) i rzecz jasna zniechęciło mnie to. Straciłabym całą kasę jakbym chciała mieć co czytać, więc jednak inwestowałam w książki ;P Teraz pewnie z łatwością  można sobie je czytać w internecie, ale wtedy jak szukałam to nic nie wygrzebałam prócz jakiś fragmentów. Może też źle szukałam. A teraz na anime i mangę chęci nie mam. Czasem tylko przebłyski, że coś bym obejrzała, a jak grzebie w tytułach to zanim coś wygrzebię to mi przechodzi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Hmm... Gram w Słodki Flirt i cały czas nie interesowałam się tym paskiem Beemoov z listą gier, tak po prostu w lutym się mega nudziłam, że tam zajrzałam, weszłam tu i nie wyszłam jeszcze ;D

Ok, dzięki, to teraz na pewno jutro w wolnym czasie wygrzebie swoje bazgroły i wstawię ;3 już sobie to wpisałam w listę spraw, które muszę zrobić, więc nie zapomne ;D

#6 11-04-2015 o 23h44

Miss'Żółtodziób
...

Mogę ci polecić naprawdę świetne anime -Death Parade. Jest krótkie (12 odcinków) i do tego ma wspaniałą fabułę *-* ale i tak najlepszy jest soundtrack. Jeśli chcesz coś obejrzeć, ale dostajesz ADHD świetnym rozwiązaniem jest srebrna taśma. Polecam :>

Jesteś kolejną osobą, która tym sposobem trafiła na MF. Chyba wszyscy się tu znaleźli przez Słodki Flirt. I pamiętaj, że będę oczekiwać jutro twych dzieł ^^

"Senbonsakura" jest coverem piosenki Miku Hatsume. Lindsey what r u doin, Lindsey don't staph

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-04-2015 o 23h52)

#7 12-04-2015 o 00h01

Miss'nieobczajona
Sanjita
...

Ok, dziękuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png spróbuję usiedzieć i obejrzeć to anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ale jak 12 odcinków to powinnam dać radę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale to już jak zorganizuję sobie czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

W sumie to chyba nic dziwnego. Na SF trafiłam przez kwejka, bo była tam kiedyś reklama, natomiast innych gier beemoova nie widziałam nigdzie...
Spoko loko na pewno będę pamiętać, chociaż pamięć to lubi mnie zawodzić ;D

Ah... Vocaloidy ;D teraz jak wspomniałaś o Miku to mnie naszło, żeby sobie posłuchać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 12-04-2015 o 00h28

Miss'Żółtodziób
...

A tak btw skoro jesteśmy przy vocaloidach - jest seria "Synchronicity", którą spiewa Rin i Len. Jest jeden prawilny angielski cover tego (pierwszy wynik na youtubie, jakby co ;3) Ci ludzie naprawdę świetnie śpiewają. *^*

Jaki gatunek książek preferujesz? :3

#9 12-04-2015 o 00h42

Miss'nieobczajona
Sanjita
...

Czuję, że u mnie pierwszy wynik to chyba nie to o co Tobie chodziło ;3 Pierwsze to Ed Sheeran & Rudimental­ "Bloodstream", drugie The Police - Synchronicity (1983) Full Album totalnie nie na temat xDD Napisz mi lepiej czyj kanał, albo dokładnie co wpisać, bo błądzić to ja potrafię ;3 Ale kiedyś też znalazłam dobre covery angielskie. Jedną to nawet pamiętam - Miku-tan. Ma świetny głos ;3

Tak spojrzałam na biblioteczkę to wygląda na to, że głównie fantasy i horrory

Buu  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  Chciałam już dodać rysunki, ale padła mi bateria w aparacie, a dostęp do skanera do rana mam zablokowany  /modules/forum/img/smilies/goutte.gif

Dyskusja zamknięta

Strony : 1