Link do zewnętrznego obrazka
Siedziałyśmy sobie w kawiarni. Nagle usłyszałyśmy płacz zza nieznanych nam drzwi. Nikt nie reagował, a płacz się nasilał. Postanowiłyśmy otworzyć drzwi. I tam... weszłyśmy do pięknej krainy i każda z nas dostała skrzydła. Jednak przed nami stał dom. Straszny, brzydki dom z, którego czasami dobiega płacz. I... No właśnie i? Piszemy kontynuacje tego wydarzenia.
Link do zewnętrznego obrazka
Jesteśmy zwykłymi ludźmi.
Jednak, każda z nas jest inna.
W tym Rpg mamy już członków, ale nadal szukamy nowych:
(Nazwy na różowo to imienia w tym rpg.
Nazwy podkreślone to nazwy w grze MissFashion.
Nazwy pochyłe to data i godzina dołączenia.)
10-04-2015 o 20h25
MaMiMuMeMo - Kiyomi
10-04-2015 o 20h44
Lilia444 - Olga
10-04-2015 o 21h01
Kucykowa9 - Eleonora
10-04-2015 o 16h57
Ewelka40 - Ejwa
19-4-2015 o 10h24
Podoina - Melody
Imię i nazwisko*
Wygląd (Tutaj proszę o zdjęcie z skrzydłami . Nieważne jakie czy to anime czy coś innego to nie ważne byle człowiek nie pies .)
Cechy charakteru
Talent
Sekret
Napój płaczu (zdjęcie), (jakieś pudełeczko,buteleczka ozdobna,wazonik po prostu coś na płacz. Nie pytajcie po co, bo okaże się to później)
* Nazwisko wymyślone oczywiście.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Doszłam do wniosku, że muszę wam pokazać tę krainę i dom.
No więc oto oni:
Dom po prostu dom straszny dom:
Historia domu: Stoi tam opuszczony od 300 lat. Co noc dobiega z niego głośny, przeraźliwy płacz. Nie wiadomo kto płacze. Wiadomo natomiast coś innego. Oto, krótka historyjka: "Był normalny dzień. Jednak ten dom przerażał. Jak można w nim płakać? Jak można koło niego przebywać! O nie..! Dosyć tego. WCHODZĘ tam!" Co było dalej nie wiadomo. Tak więc nie ważne jest to, że on straszy wyglądem. Ważne jest to, że skrywa on niewyjaśnioną tajemnicę.
Kraina
Historia krainy: Jest cudowna! Zawiera wszystko o czym na wet się nie śniło nikomu na ziemi! Tylko ten dom...brr! Wolę o nim nie pisać. No więc kraina ta jest piękna zawiera kwiaty, rzeki i cudownie święcące słońce. Trzeba jednak uważać! Skrzydła zawierają moc. Jednak na razie o niej nikt nie wie... Na razie oczywiście
Cechy charakteru: Miła, spokojna, ale czasami wybucha, gdy ktoś ją zdenerwuję. Szczera, pomocna, musi mieć wszystko pod kontrolą. Lubi się udzielać. Ma manię na punkcie roślin i motylów.
Talent: Ładnie śpiewa, recytuję, potrafi przekonać i jest zabójczo odważna.
Sekret: Czasem... jest jej smutno, bo wie,że nikt jej nie rozumie. W duszy czuję, że ma moc, ale nie wie jaką, ale wie, że raczej ją ma.
Napój płaczu: Link do zewnętrznego obrazka
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Mam nadzieję, że zapiszę się dużo chętnych dziewczyn!
Jednak myślę iż czeka nas moc strasznych chwil...
Szczerze? Zapraszam!
Ostatnio zmieniony przez Ewelka40 (19-04-2015 o 11h12)