Ban, bo nie znam tych polskich gwiazd, o których mowa (tak bardzo zainteresowanie własnym krajem).
We are in noir
Strony : 1 ... 188 189 190 191 192 ... 200
Ban, bo nie znam tych polskich gwiazd, o których mowa (tak bardzo zainteresowanie własnym krajem).
Ban, bo Cleo to jeszcze powinnaś znać z My Słowianie, a Ciupa to modelka i bardziej w stronę celebrytki idzie -> Celebrity splash chociażby.
Ban, bo tak, Cleo znam, nawet na dniach mojego miasta ma się pojawić, ale Ciupy nadal nie kojarzę xD
Ban, bo klik w link z poprzedniej strony, może z wyglądu skojarzysz
Ban, bo widziałam, ale nawet z wyglądu jej nie znam
Ban, bo w takim razie nie wiem jak Ci ją jeszcze pomóc skojarzyć xD
Ban, bo nieważne i tak mnie nie interesuje xD
Ban, bo spoko Mało punktów dostaliśmy, a szkoda ;<
Ban, bo prawda, szkoda, Monika całkiem dobrze zaśpiewała swoją piosenkę.
Ban, bo tu już teraz chodzi o gust muzyczny Europy. Albo nie o to, a o inne kwestie.
Ban, bo pewnie tak, ale sporo osób na twitterze pisało, że wysłaliśmy Monikę, by wzbudzić litość i to mnie tak denerwowało
Ban, bo tak samo można by było powiedzieć o grupie niepełnosprawnych intelektualnie. A jakoś nikt tak nie mówi. Ale no tak, oni się do finału nie dostali... Więc nie ma co komentować.
Ban, bo dzisiaj wstałam wyjątkowo wcześnie.
(Bo długo nie było banów, więc sądzę, że temat się wyczerpał xD)
Ban, bo Mineo się nie chciało w polemikę wchodzić ;D
Ban, bo w sumie nie wiedziałam, co już napisać xD
Ban, bo spoko xD
Ban,bo dawno mnie tu nie było.
Ban, bo pfuj. Herbata O SMAKU imbiru z cytryną pachnie jak... jak mój płyn do przecierania twarzy! D: A on pachnie... jakimiś zgniłymi jabłkami, pfuj. Dlatego go nie używam. D:
Ohyda, a smakuje jak zgniłe jabłka polane masakryczną ilością miodu. Błe. D:
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-05-2015 o 19h04)
Ban, bo moja mama lubi imbir. XDD Ananasie taka walka była na a vs d, a Ty tutaj spokojnie sam popijasz herbatkę. xD
Ban, bo z imbirem jest dobra. Ale to smakowe... COŚ to jakaś kpina jest. D:
Hehe, walki mnie nie interesują. xD
Ban, bo walka była porządna z około pięć aniołów, najpierw na jednego, później na dwa demony i jeszcze później na jednego demona ;---;
Ban, bo uwielbiam takie walki. ♥ To jest geniusz forum. ♥
Ban, bo ja wcinam Jogobellę z ciasteczkami ♥♥♥
Ban, bo też chcę. :<< *wystawia łapkę*
Ban, bo się skończyła ;< jutro kupię to się podzielę ;D