Ban, bo wyświetliło mi reklamę wrocławskiej stomatologii. Q.Q Nie, dziękuję. Sam widok reklamy dentystów mnie przeraża. Q.Q
Uff, reklama Lego Friends.
Wycie takie fajne. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-05-2015 o 15h50)
Strony : 1 ... 185 186 187 188 189 ... 200
Ban, bo wyświetliło mi reklamę wrocławskiej stomatologii. Q.Q Nie, dziękuję. Sam widok reklamy dentystów mnie przeraża. Q.Q
Uff, reklama Lego Friends.
Wycie takie fajne. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (23-05-2015 o 15h50)
Ban, bo ja mam adblocka i nie mam reklam. <3
Ban, bo u mnie się nie chciał zainstalować, cham jeden </3 Nienawidzę reklam. No dobra, Lego Friends ni są takie złe, ale dentyści to czyste zło. Nawet do szkoły wolę iść inną drogą, by omijać dentystę. ONI SĄ STRASZNI.
Chyba pójdę na ogródek, i skończę czytać książkę. Czytanie różnych książek, gdy ma się czytać lekturę tak bardzo. XD Chociaż, w sumie to już ją czytałam. W wakacje. To ile było trupów? Dziesięć? xD
Ban, bo ja tam lubię chodzić do dentysty. Tak, wiem, że jestem dziwna.
Ban, bo przypomniało mi się Ancient taxi. <3 Boska gra. <3
Ban bo grałam kiedyś, naprawdę warto zgadzam się z tobą.
Ban, bo oglądam sobie Exo Next Door i mi się zacięło. D:
Ban, tak dla zasady :3
Ban, bo ten spoiler z następnego odcinka. <3333333
D.O. przyszedł <333333333333333333
A Chanyeol nadal dupkowaty, co to ma być. XD
Ban, bo wyjdź człowieku, dobrze że nie gra jakiejś ciapy jak D.O. :S. Ma chłopak charakter
Ban, bo D.O. nie jest ciapą. xDD Ty pewnie przy crushu jesteś mega swobodna co? XDD
Ban, bo żebyś wiedziała, że tak, to głupek, dlaczego mam być spięta? xDDDDDD
Nie zagniesz* mnie
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-05-2015 o 16h36)
Ban, bo jak możesz mieć głupka za crusha? XDDDD
Ban, bo to tak naprawdę nawet nie mój crush xD Ja nie mam serca, to nie mogę go lubić. Po prostu mi się podoba(ł) ^^.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-05-2015 o 16h38)
Ban, bo w takim razie nie ogarniesz zachowania D.O. xD
Czekam na next odcinek, może będzie Xiumin.
Ban, bo rozumiem te zachowanie, zaufaj mi. Oglądałam już sporo dram, by wiedzieć jak myślą Koreańczycy xDDDDD
Ban, bo co innego rozumieć myślenie Koreańczyków, a co innego myślenie zakochanych osób. XD
Ban, bo ić ty, Chan też jest zakochany w Dżonhi, tylko jeszcze nie wie xD
Dobra idę xD Pa~
Ostatnio zmieniony przez Mineo (23-05-2015 o 16h47)
Ban, bo Chanyeol to taki buc w tym... XD Po co jej ta randka, no lol. XD
Ban, bo ni w ząb was nie rozumiem xD
Ponieważ jestem skończonym leniem, nie chciało mi się ubierać, by wyjść na ogródek, i założyłam byle jaki tiszert, a do tego to, co mi pierwsze wpadło w ręce, czyli... spódnicę w groszki! Z falbankami! xD A do tego biały polarek w kratkę. xD No normalnie mistrzostwo stylu! xD
Ban, bo ja nawet na podwórku staram się wyglądać normalnie. xD
Ban, bo jak na własne podwórko to wychodzę w czym mam na sobie, nawet w skarpetkach jak mi się nie chce szukać butów, byle by nie były białe bo mnie mama zamorduje XD
Ban, bo w sumie dopiero teraz zauważyłam, że wyszłam w swoich góralskich kapciach do kompletu xD A obok mieszka koleś, który chodzi ze mną do jednej szkoły. XD Mam nadzieję, że jest dobrze zajęty swoim kompem. XD
Ban, bo mnie by to było bez różnicy xD
Ban, bo cześć wszystkim.