Charlotte5 napisał
Ostatnio mam ciągłą fazę na Whole Lotta Love.
Cudowna piosenka <3.
Lubię słuchać AC/DC, Guns' N' Roses i sporadycznie Arctic Monkeys (nic oryginalnego). Od niedawna zauważyłam, że taka muzyka bardziej odpowiada niż wszechobecny pop... albo kpop, bo to w moim otoczeniu nawet popularniejsze >.<. Także... jestem nowicjuszem.
Natknęłam się na Three Days of Grace, w czasie kiedy zmieniano wokalistów (czyli niedawno) i jakoś... zniechęciło mnie to. Podobają mi się ich starsze piosenki.
Słuchałam ok. rok temu do mniej więcej stycznia tego roku nałogowo LP (Linkin Park). Przejadł mi się ten zespół. Mam wrażenie, że z każdą co nowszą piosenką, zespół ten zmierza w stronę zwykłegosłitboisbandu...
Mam zamiar zagłębić się w muzykę Rammstein, po tym jak usłyszałam Rosenrot. Kompletnie nie wiedziałam o czym ta piosenka, bo z niemieckiego jestem... Fartem uda mi się mieć tą czwórkę, bo zadania domowe odrabiałam przynajmniej. Ale teledysk i wokal mnie zaintrygował.
Kiedy miałam okres bycia suodkim emo wampirkiem lubiłam słuchać Evanescence.
Nie przepadam od iluśtam miesięcy (lepsze określenie to tygodnii...) za prawie wszystkim co core. Zniechęciłam się mocno...
Ostatnio zmieniony przez laureln (02-06-2015 o 18h32)
.