Haha no nie musiałaś dokładać sobie pracy ale dziękuję! Zdaję sobie sprawę, że moja stylizacja była średnio zgodna z tematem, nie jestem ekspertem w dziedzinie historii mody, a wujek Google nie chciał w tym przypadku za bardzo pomóc.
Gratulacje dla całego podium i wyróżnionych!
Mam nadzieję, że następny konkurs będzie łatwiejszy
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#26 31-03-2015 o 18h14
#27 01-04-2015 o 14h07
Dziękuję bardzo za 3 miejsce *__* Szczerze to nie spodziewałam się ^^
Gratuluję pozostałym na podium i wszystkim wyróżnionym
I oczywiście dziękuję Lahlae za zorganizowanie wspaniałego konkursu *_*
A co do rękawiczek to się z Tobą zgodzę. Jakoś średnio pasują ^^"
#28 02-04-2015 o 18h06
WIELKIE dzięki, dzięki dzięki za wyróżnienie!!! Dyplom jest prześliczny <3 <3 <3
Fakt stylizacja mogła być odrobine trudna w interpretacji bo w internecie bardzo trudno jest wyszukać materiały (mam na myśli zdjęcia) odnośnie historii ubioru w Japonii, a co dopiero Chin <3
Ale japonistyka jak i sinologia (choć troche w mniejszym stopniu) to moja pasja już od praktycznie 12 lat
(jest to dla mnie niczym fatum bo urodziłam się i przez pierwsze lata żyłam w miejscowości o nazwie Wiśniewka [WIŚNIEwka], zawsze jest tam mnóstwo kwitnących drzew)
dlatego nie było dla mnie problemem zrobienie czegoś z niczego (mam na myśli zawartość szafy bo poza rękawami nie miałam nić z azji).
Świetnie się bawiłam przy robieniu tej kracji (szczególnie makijażu) i ogromnie ciesze się z wyróżnienia
Konkurs był świetny i czekam na więcej <3
Strony : 1 2