Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 08-03-2015 o 12h12

Miss'Żółtodziób
...

Witajcie!
Jestem Ewelka40
Jestem fanką: kwiatów! Co może być nietypowe. Kocham rozmawiać z nimi,podlewać a także wynajdować różne "maści", nawozy itp. Ale typu takie woda+cytryna itp., Lubię także projektować stroje i robić bransoletki z muliny.
Chcecie coś jeszcze o mnie wiedzieć?

~ Dzięki za przeczytanie  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#2 09-03-2015 o 02h34

Miss'ok
...

1. Jakie wzory konkretnie lubisz robić z muliny? Mam znajomą, która robi mini wersje posiłków i niektóre rzeczy wyglądają tak apetycznie, że chciałoby się je zjeść /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png
2. Ile masz lat?
3. Lubisz gry komputerowe? Jeśli tak, jaki rodzaj?

Miłego pobytu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3 09-03-2015 o 14h46

Miss'Żółtodziób
...

Cześć!
1. Na razie te prościutkie  czyli na przykład: kolor beżowy i bez wzorów np. serca. Ostatnio jednak zrobiłam zieloną bransoletkę z różowymi koralikami i wyszła cudowna tylko końcówka mi się nie udała. A wiesz może skąd ona się uczyła robić ze wzorkami? ja nie mogę zdobyć konkretnej strony,gdzie jasno jest pokazane.
2. 12 lat
3. Owszem. Jeśli chodzi o takie na płytę to głównie na razie mam The sims 3. Jak chodzi o takie jak Fnaf do pobrania)  to jakoś mnie to nie kręci.

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png coś jeszcze? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Ostatnio zmieniony przez Ewelka40 (09-03-2015 o 14h46)

#4 09-03-2015 o 20h04

Miss'ok
Liliana04
...
Miejsce: W odległej galaktyce.

Witaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
1. Grasz w inne gry beemoov?
2. Jaki jest Twój ulubiony kolor?
3. Jaki jest Twój ulubiony film?
4. Masz zwierzątko?
I to na razie tyle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

I love cats, and cats love me...

#5 09-03-2015 o 22h13

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!
Miejsce: Pomocnik moderatora :3

Witaj, miłego pobytu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
1. Ulubiony serial?
2. Ulubione zwierze?
3. Ulubiona str. internetowa?
4. Masz jakieś inne hobbie?
5. Ulubiona muzyka?
6. Ulubiona książka?

#6 10-03-2015 o 16h04

Miss'Żółtodziób
...

Hejka!

Lilia444
1. Czarodzieje z Wary Place (czy jakoś takoś), Blog na 4 łapy, ICarly (jeśli to seriale /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ) a i jeszcze na wspólnej
2. Delfin,kot,wilk,pies,motyl chyba tyle
3. Transformice, missfashon /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png (jak co to nie pamiętam ale mam jeszcze parę)
4. Raczej nie chyba,że fotografowanie,ale aparat mi się zepsuł więć już raczej nie. I lubię szyć np. materiał i zszyje na etui i takie tam.
5. Ewelina Lisowska,Margaret,Ewa Farna,Piosenki z Zaplątanych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png i długo by wymieniać,ale mam jeszcze kilka
6. Książka? Raczej Felix, Net i Nika,ale nie wiem która część najbardziej obecnie przeczytałam już 4 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Liliana04
1. Nie wiem jakie ma inne gry /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
2. Czarny,Niebieski i średni różowy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A i zielony!
3. Szczerze? Nie mam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mam bajkę ulubioną. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
4. Psa i kotka :3

Dzięki za pytania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Coś jeszcze? :3

#7 10-03-2015 o 16h24

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!

A jak nazywa się ta bajka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 10-03-2015 o 17h48

Miss'Żółtodziób
...

Zaplątani /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#9 10-03-2015 o 18h18

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!

Ja też lubię te bajkę  /modules/forum/img/smilies/content3.gif
Mam jeszcze kilka pytań:
1. Lubisz mangę?
2. Jakie jest Twoje ulubione jedzenie?
3. Jaka jest Twoja ulubiona postać w Zaplątanych?
4. Ulubiony przedmiot w szkole?
5. Jak  nazywają się Twoje zwierzaki?
Polecam Ci cromimi  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  Fajna gra.

#10 10-03-2015 o 18h22

Miss'Żółtodziób
...

1. Szczerze? Nie oglądam,ale postacie mi się nie podobają.
2. Tortilla,bułki,Mc donald, kotlety (xd) lody,kiwi i tak dalej.
3. Roszpunka
4. W-f,informatyka, plastyka (czasem) chyba tyle
5. Piseseł: Sonia Koteł: Kitka chociaż na początku miała inne imię. I ma wiele imion ja używam Kitka.

Chciałabyś wiedzieć coś jeszcze? Stoję otworem! /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#11 10-03-2015 o 19h10

Miss'towarzyska
Lilia444
Koooteeek!

No to mam jeszcze jedno:
1. A jaki przedmiot najbardziej nie lubisz?

#12 11-03-2015 o 07h35

Miss'Żółtodziób
...

Hehe
1. Matematyka i Angielski /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#13 20-03-2015 o 16h44

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Węgrzce

Hej miło mi cię poznać Mam kilka pytanek : 1 Czy masz rodzeństwo jak tak to po ile mają lat i jak się nazywają 2 Jaki kwiat lubisz najbardziej 3Jak długo i jakue projektujesz stroje . Z mojej strony to tyle.Przepraszam za wygląd bo piszę na telefonie.

KasiaS

Dyskusja zamknięta

Strony : 1