A więc, pomyślałam że może i wy pobawicie się z jednym z moich ulubionych elementów którymi można przystroić miss. Chcę zobaczyć jak was może zainspirować :-)
A więc jak już z tytułu widać elementem w który musicie przystroić swoją miss jest kapelusz desire.
Prezentuje go wam moja miss. Oczywiście możecie wykorzystać kapelusz w dowolnym kolorze i nie musicie wykorzystywać tych ubrań w które ubrana jest ta oto miss należąca do mnie. To teraz czas na regulamin...
1. Obowiązuje regulamin forum i regulamin działu, ale je możecie sobie poczytać, są łatwo-znajdywalne.
2. Opis u mnie, jak wcześniej, ma być przynajmniej dwu zdaniowy. Ma to pomóc w zrozumieniu stylizacji i uważam że jedno zdanie, to za mało. Po prostu.
3. Prace możecie umieszczać (uwaga, uwaga) do 30.03.15r. czyli czasu jest dużo. Wyniki ok 3-4 dni po zakończeniu.
4. Przyjmuję takie stylizacje które:
a) są zdjęciami z szafy (za pomocą tego przycisku na dole który wyświetla się po zapisaniu);
b) są ewentualnie screenami zedytowanymi (przyzwoicie) w programie graficznym ,żeby były renderami.
5. To bardzo ważny punkt. Wykonanie nagród, to czasami czasochłonne zadanie i jeżeli ktoś natarczywie będzie się o nie upominał, może zostać zdyskwalifikowany i podium się przegrupuje. Nie widziałam punktu w regulaminie który tego zabrania więc u siebie ustanawiam ten dosyć dziwny punkt.
6. Po zakończeniu konkursu, zdobywczynie podium w wiadomościach prywatnych w ciągu tygodnia od wyników mają podać szczegóły co do rysunków. Tzn. czy postać ma być pokazana od stóp do głów, od kolan wzwyż, czy tylko portret, a może jeszcze inaczej. Zdobywczyni pierwszego miejsca musi napisać to odnośnie dwóch stylizacji i oczywiście wysłać obrazek z tą drugą stylizacją.
7. Zapomniałam prawie napisać że nie przyjmuję stylizacji które mają więcej niż dwie rzeczy od jednej gwiazdy, albo z jednego kompletu.
A teraz to na co wszyscy czekacie... nagrody :-P
Pierwsze miejsce- dyplom, rysunek z miss w dowolnej stylizacji i stylizacji konkursowej.
Drugie miejsce- dyplom, rysunek z miss w stylizacji konkursowej.
Trzecie miejsce- dyplom i rysunek z miss w stylizacji konkursowej.
Prawdopodobnie znajdą się wyróżnienia. Osoby wyróżnione otrzymają dyplomy.
A więc powodzenia :-)
Ostatnio zmieniony przez Podoina (07-03-2015 o 21h17)