Hejo wszystkim ;3 Z tej strony Diduś lub Kiku w bardziej facebookowej wersji. Ostatnio przeglądałam MissArt i pomyślałam, że może sama założę warsztacik. Mam stronę na fb ze swoimi rysunkami, ale trochę ją zapuściłam. Oby nie skończyło się na tym, że dam tu jeden post i dalej nie będzie mi się chciało dodawać... Bo na fb łatwiej dodać i wgl. Ale nie przedłużając
Rysuję odkąd pamiętam. Dopiero jednak od roku staram się rysować a nie bazgrolić bez celu (dokładnie porządnie rysować zaczęłam 1 marca rok temu)
Pobiżej daję porównanie mojego urodzinowego arta dla Mikaze Ai z anime Uta no Prince-sama (czyli pierwszej dobrej pracy) tegorocznej oraz z tamtego roku.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Jeszcze jeden rysunek z UtaPri. Wtedy odrysowałam z komputera na kartkę zaszytową, i z tego wzorowałam się na formacie A4. Jest tu Shou KurusuSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ogólnie mam głębokie fazy na pewne anime, gry czy piosenki. Wtedy rysuję ciągle to na co mam fazę. Ciągle i tylko to samo...
Jestem też dziwnym człowieczggiem, bo jak rysuję to nieustannie a jak przestanę to na kilka miesięcy. A jak wrócę do rysowania to zawsze zmieni się coś w moim stylu.
Oto praca stworzona generalnie kilka miesięcy temu w środku fazy na anime Hetalia, po długiej przerwie w rysowaniu. Przedstawia małego Anglię królika, czyli swego czasu moją ulubioną postać.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Najwięcej prac mimo wszystko mam z fazy na UtaPri.
Ale w tytule są przecież mini-karteczki ;o
No, na tych karteczkach rysuję od niedawna, lecz mam już sporo ich. Bo tak szybciej się rusuje i łatwiej schować gdy do pokoju przychodzą rodzice (zwykle rusuję podczas nauki)
Dodam teraz nowsze karteczki, żeby nie było że same starocia wstawiam ;3Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aktualnie mam fazę na grę Ib i ciągle to rysuję xdSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
A to dwie najnowsze prace. Coś ostatnio popchnęło mnie w spróbowanie realistyczności. I chyba coś nie idzie...Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
To tylko cząstka moich prac. Przyjmę każdą krytykę, bo wiem że moje prace nie należą do najlepszych. Ale to narazie wszystko co chciałam pokazać ;333
Ostatnio zmieniony przez Diduś-Chan (04-03-2015 o 07h13)