nelumi dziekuje za miłe słowa, cieszy się, że komuś się podoba to co zrobił xD
A moimi faworytkami są @dyokira (którą chwalić oczywiście musiałam wcześniej xD), @Jiyoung ♥ i cudna styli Ojsa ♥ (swoje podium już z tego mam XD). Trzymam za nie kciuki ♥
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#26 16-03-2015 o 23h10
#27 22-03-2015 o 20h45
Uwaga! Uwaga! Więc po ddługim oczekiwaniu nareszcie są wyniki, a więc:
Pierwsze miejsce, egzwkwo zajmuje @jiyoung oraz Likoris.
Link do zewnętrznego obrazka
@jiyoung, twoja stylizacja była zachwycająca, naprawdę wszystko było idealne, fryzura, makijarz, dobranie ciuchów i kolorów... Najbardziej podobało mi się, to że założyłaś dwie spódniczki i przez chwilę zwątpiłam, czy użyłaś Spódnicę Wissel. Naprawdę zasługujesz na pierwsze miejsce.
Likoris, bardzo ładny opis, naprawdę miło się czytało, ale stylizacja również piękna i bardzo dobrze nawiązywała do opisu. Szczerze, nie mam się do czego uczepić, użyłać bardzo ładne kolory i ślicznie wykonałaś tę stylizację.
Drugie miejsce zajmuje @dyokira
@dyokira, naprawdę zaimponowałaś mi dołem stylizacji, bardzo przyciągająca i naprawdę przepienknie wygląda z tą bluzką i z tym makijażem. Przyznam, że udała ci się ta stylizacja.
Trzecie miejsce zajmuje Ojsa
Ojsa, pięnie dopasowane kolory włosów do stylizacji. Bardzo dobrze dobrane dodatki i bluzka. Pomysłowe było zrobienie tyłu z drógiej spódniczki, naprawdę ładna stylizacja.
Gratuluję podium, a teraz czas na wyróżnienia
Wyróżnienie zdobywa GOSKA77 oraz nelumi
GOSKA77 twoja stylizacja była naprawdę pomysłowa, połączenie trzech różnych zawodów było naprawdę świetnym pomysłem, gratulacje.
nelumi, bardzo lubię czarne stylizacje, a twoja naprawdę mi się podoba, jest przepiękna i również pomysłowa.
To na tyle emocji, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za udział w moim konkursie, gratuluję podium i wyróżnionym oraz dziękuję Charlotte5 za kawał dobrze zrobionej pracy . Wszystkich Pozdrawiam
#28 22-03-2015 o 20h47
Gratuluję Śliczne stylizacje.
#29 22-03-2015 o 20h55
Bardzo dziękuję za wyróżnienie ,nie spodziewałam się tego, dzięki! Gratulacje zwyciężczyniom.
Ostatnio zmieniony przez GOSKA77 (22-03-2015 o 20h56)
#30 22-03-2015 o 21h17
O moje faworytki na podium - miło
Dzięki Pikna za fajny konkurs ♥
#31 22-03-2015 o 21h50
O matko, dziękuję bardzo i serdecznie gratuluję dziewczynom <3
I o matko szarkotko, takie cudeńka stworzyłaś :3333
#32 22-03-2015 o 22h02
Gratulacje, tyle cudownych stylizacji Ładne dyplomy.
#33 23-03-2015 o 16h39
Dziękuję za wyróżnienie i gratuluję całemu podium. Cieszę się, że znalazły się tam moje faworytki ♥
#34 23-03-2015 o 17h11
Bo u Likosława opis to połowa sukcesu <3 Nawet jeżeli zawiera kilogram blędów językowych i ortograficznych to nadrabia kreatywnością (czasami XD)
Podium i to 1 miejsce o_O Ciesze się przeogromnie
Przeogromnie dziękuje za śliczny dyplom
Gratuluje wszystkim, podium jest naprawde piękne!
@dyokira jest na podium więc żyć nie umierać, ta stylizacja była naprawde przepiękna, przeszła sama siebie! Moja druga faworytka nelumi została wyróżniona, więcej niczego do życia mi nie trzeba
Dziękuje za fajny konkurs
Ostatnio zmieniony przez Likoris (23-03-2015 o 17h13)
#35 23-03-2015 o 18h33
Gratulacje!
#36 23-03-2015 o 21h43
Wow dziękuję bardzo, pierwsze miejsce to totalne zaskoczenie dla mnie, gdyż było tyle świetnych kreacji~ I gratuluję pozostałym koleżankom z podium oraz wyróżnionym dziewczynom:D
#37 23-03-2015 o 22h30
Świetne podium *drugie miejsce ekhem* xD A dyplom wyląduje na profilu, jest śliczny ♥
Likoris, aż się rumienię, nie sądziłam, że przybędzie mi tyle fanek po tej stylizacji xD
#38 23-03-2015 o 23h05
a tak śledziłam ten konkursik z cichacza i współczułam jury w wyborze, bo stylizacje - każda jedna - naprawdę przepiękne! Gratulacje wszystkim zdobywczyniom nagród oraz tym, które na podium się nie dostały, ale ich stylówki były genialne <3
Strony : 1 2