Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 28-02-2015 o 12h26

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Węgrzce

Jestem Kasia. Lubie psy .Chodze do 5 klasy .Uprawiam sporty . Ogólnie łyżwiarstwo. Lubie jeździć na kolonie i obozy. W szkole mój ulubiony przedmiot  to historja. Mój ulubiony kolor to czarny i biały. Lubie czytać ale telewizją też nie pogardze. Kocham jeść.Lubie też spać .Wszyscy twierdzą że mam bujną wyobraźnie. Uwielbiam projektować modę .Zaprojektowałam ponad 500 strojów .Robię to od 6 lat . Lubie oglądać wieczorę filmy.Czasami słucham muzyki.Lubię tańczyć i śpiewać .Śmiało pytajcie .

Ostatnio zmieniony przez Kasia482 (28-02-2015 o 18h12)

KasiaS

#2 28-02-2015 o 18h23

Miss'Żółtodziób
...

Witaj. ^_^ Mam kilka pytanek, mam nadzieje, że się niie obrazisz.
1 Masz w domu zwierzątko?
2 Jakie książki czytasz?
3 Od kiedy grasz w Miss Fashion?
Miłego/mijeł dnie / nocy
(za błędy przepraszam, pisz4 w telefonie. ;( )

#3 28-02-2015 o 18h29

Miss'Żółtodziób
...

1 Mam rybki kolorowe 2Czytam książki fantastyczne i przygodowe 3Gram od tygodnia      Sory za błędy. Też pisze na telefonie:)

KasiaS

#4 07-03-2015 o 21h48

Miss'nieobczajona
moriaime
...

Podziwiam Cię, sama miałam mieć niedawno sprawdzian z łyżew, ale coraz cieplej i zamknęli lodowisko, a wciąż ledwo sunę jeśli mam jechać bez barierki.

No to ja też mam kilka pytań:
1. Masz jakąś ulubioną rasę psów?
2. Jaki okres historyczny lubisz najbardziej?
3. Jak projektujesz? Używasz jakichś szablonów? (przepraszam, jeśli pytanie nie ma za bardzo sensu, ale po prostu nie mam zbyt dużego pojęcia o modzie ^^')
4. Uczycie się w szkole jakichś tańców?
5. Wolisz długie czy krótkie włosy?

To by było na tyle, mam nadzieję, że spędzisz miło czas na MF c:

#5 09-03-2015 o 02h37

Miss'ok
...

1. Czy lubisz gry komputerowe? Jeśli tak, jakiego rodzaju, a jeżeli nie - to dlaczego nie?
2. Lubisz się uczyć?
3. Planujesz w związku z łyżwiarstwem swoje dalsze życie?
4. Łyżwiarstwo to był Twój pomysł, czy Twoich rodziców?

Miłego pobytu na Miss Fashion /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#6 09-03-2015 o 09h49

Miss'Żółtodziób
...

No to ja też mam kilka pytań:
1. Masz jakąś ulubioną rasę psów?
2. Jaki okres historyczny lubisz najbardziej?
3. Jak projektujesz? Używasz jakichś szablonów? (przepraszam, jeśli pytanie nie ma za bardzo sensu, ale po prostu nie mam zbyt dużego pojęcia o modzie ^^')
4. Uczycie się w szkole jakichś tańców?
5. Wolisz długie czy krótkie włosy?            1 Owczarki niemieckie                           2Nowożytność                                      3 To zależy od nastroju                           4Nie ma w szkole tańców ale chodzę na zajęcia dodatkowe                                    5 Zdecydowanie długie                        Miło było mi cię poznać  .

laryus
1. Czy lubisz gry komputerowe? Jeśli tak, jakiego rodzaju, a jeżeli nie - to dlaczego nie?
2. Lubisz się uczyć?
3. Planujesz w związku z łyżwiarstwem swoje dalsze życie?
4. Łyżwiarstwo to był Twój pomysł, czy Twoich rodziców?                                  Tak lubie przygodowe                             2 Lubie ale np. Histori                             3 Planuje ale obawiam się że w dalszym życiu nie będe miała na to czasu              4 To był pomysł moich rodziców ale teraz narzekają bo naprawdę nie da się mine od nich odciągnąć.                                   Dzięki za odpowiedź.

Miłego pobytu na Miss Fashion /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Kasia482 (09-03-2015 o 09h54)

KasiaS

Dyskusja zamknięta

Strony : 1