Jako że już zaczęłam z przytupem to mogę przejść do normalnych konkursów, hehe.
Temat obecnego to "Imiona" i wokół naszych imion się skupimy. Chodzi o to, żeby przedstawić imię w stylizacji, najlepiej swoje. XD Możecie korzystać ze wszystkiego, co go dotyczy - znaczenia samego w sobie, szczęśliwego koloru czy przypisanego zwierzęcia (np. moje imię to Anna i mogłabym wykorzystać fakt, że jest pochodzenia hebrajskiego albo że znaczy "pełna łaski, wdzięku", a według jakiejś strony moje predyspozycje zawodowe to nauczyciel albo pedagog, albo coś powiązanego ze sztuką, według tej samej strony szczęśliwy kolor to niebieski, kamień szafir, a zwierzę ryś - podobno xD). Wbrew pozorom temat daje ogromne pole manewru, a ja dodatkowo nie ograniczam Was do korzystania z jednego źródła. Możecie klikać w tyle linków z Google o znaczeniu imion, ile Wam się żywnie podoba.
Oczywiście mile widziane stylizacje, w których pokazana zostanie więcej niż jedna rzecz (w końcu wtedy "głębiej" przedstawicie swoje imię), ale nie jest to obowiązkiem.
Regulamin
§ Na początek – przestrzegamy regulaminu forum.
§ Każdy może wstawić JEDNO nieedytowanie zgłoszenie. Edytowane zgłoszenia nie będą brane pod uwagę.
§ Stylizacja nie może zawierać więcej niż DWA elementy z tego samego kompletu (Frozia zna U Nine i stylizacje gwiazd na pamięć, więc nie myślcie, że przeszmuglujecie więcej).
§ Krótkie (albo długie, w końcu Frozia sama ma problem z pisaniem "krótko" xD) opisy stylizacji mile widziane, Frozia lubi poczytać ❤️
§ Obowiązkowo trzeba podać interpretowane imię. Nie przyjmuję stylizacji-widm, gdzie nie wiadomo, co "to to" jest.
§ Przyjmowanie zgłoszeń trwa do piątku 27 lutego 2015 godz. 23:59.
§ Zwycięzcę wyłoni Froza i ewentualnie poboczne osoby typu: moja kuzynka, moja BFF, jeśli nie będę umiała się zdecydować XD
§ Wyniki zostaną opublikowane najpóźniej w niedzielę 29 lutego, chyba że wystąpi nieoczekiwany kataklizm xD Nagrody na 99% pojawią się razem z wynikami, chyba że wymagają jakichś informacji od uczestnika konkursu.
§ Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu, mwłahahahhahaha!
Nagrody
1. miejsce - dyplom + ozdobna grafika z imieniem + możliwość "zamówienia" dowolnej grafiki (sygna, sygna+awek, "happily married" czy cokolwiek innego, aby było w granicach możliwości moich i Photoshopa), która będzie miała pierwszeństwo przed wszystkimi moimi pracami w AP (hehe, sorry tato, nie mogę zrobić Ci tego projektu, bo muszę do konka grafikę machnąć xD)
2. miejsce - dyplom + ozdobna grafika z imieniem
3. miejsce - dyplom + ozdobna grafika z imieniem
+ do każdej nagrody może dojść jakiś SURPRISE, w zależności od humoru, pomysłowości i czasu Frozy
Mam nadzieję, że ktoś się podejmie ♥
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (21-02-2015 o 12h31)
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram