Nie usuwaj, zabraniam! Wyrażajcie opinie, a ja będę myśleć
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#27 31-03-2015 o 19h26
A ja mogę jak co pomóc ^^
#29 01-04-2015 o 23h04
Dobry Pomysł... Skoro się czegoś podejmuje to powinno sie to dokończyć ... Poprostu , tak sie NIE ROBI !!!
Dobrze, że są ludzie którzy są poprostu tacy że nie zbabrają czegoś szkoda tylko ze tyle na marne sie napracowałyśmy ...
#30 07-04-2015 o 19h29
Wyniki!!!
1 miejsceSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nagroda
Podziękowania dla Solomona za wykonanie pięknego rysunku <3
PS Słówko od naszej artystki: "Tutaj Solomona. Gościnnie narysowałam nagrodę (mam nadzieję, że przypadnie do gustu). Także jakby ktoś chciał obrazek mego autorstwa to zapraszam do alternatywnych wyborów miss. To tyle z mojej strony." Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
2 miejsceSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
3 miejsceSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
WyróżnieniaSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Osobom, dla których nagród zabrakło bardzo dziękuję za wzięcie udziału w konkursie. Ponownie wszystkie stylizacje były piękne i wybór był na prawdę trudny.
Mam nadzieję, że cieszy Was takie rozstrzygnięcie konkursu i nikt nie ma zastrzeżeń. Obym jak najrzadziej musiała przejmować porzucone wątki. W tym miejscu prośba do autorek!
Do następnego razu! <3
#31 07-04-2015 o 20h25
Dziękuję Bardzo Chyba wogóle nie myslałam a, nawet nie marzyłam o miejscu Dziękujemy że to wszystko udało Ci się "Przywrócić" i że jednak nasza praca nie poszła na marne
#32 07-04-2015 o 21h19
Gratulacje dziewczyny! Piękne dyplomy, aż szkoda, że się bardziej nie postarałam
#33 08-04-2015 o 07h55
Halo wyniki są, co to za słaby odzew :-P ?
#35 08-04-2015 o 15h47
Ha, super, że konkurs nie poszedł na marne, a ty, Jessica ''przejęłaś'' go, i nie pozwoliłaś odejść naszym konkursowym stylizacjom w zapomnienie ^^ Bardzo Ci za to dziękujemy! ^^
Drugie miejsce? Milutko! ^^ Bardzo ci też dziękuję za piękny dyplomik, zaraz go wrzucę w opis ^^ Całe podium jest śliczne - cieszę się że znalazła się na nim moja faworytka (@Lasana)! ^^
#36 08-04-2015 o 20h07
@Lasana i Pineapple były moimi faworytkami i bardzo mnie cieszy fakt, że zostały docenione
spodziewałam się co najwyżej wyróżnienia, a tu takie miłe zaskoczenie Jessica23, Solomona sprezentowałyście mi prawdziwe cudeńka na profil. dziękuję ślicznie
naszej Pani Moderator należą się brawa za to, że przejęła obowiązki organizatorki konkursu i że te wszystkie stylizacje nie zostały jednak przygotowane na marne
#37 08-04-2015 o 20h29
Ojeej <3 Dziękuję za wyróżnienie! Kompletnie się nie spodziewałam
I gratuluję pozostałym miss
#38 08-04-2015 o 21h24
Dziękuję za wyróżnienie!
Gratuluję wszystkim!
Strony : 1 2