Gratuluję wygranym! Z tego co zrozumiałam jakieś nagrody się jeszcze w wątku pojawią, więc póki co nie zamykam.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#27 07-03-2015 o 19h23
Dziękuje bardzo za wyróżnienie, na podium wylądowały naprawdę piękne stylizacje. Świetny był też temat konkursu, dziękujemy.~
#28 07-03-2015 o 19h38
Ojej, bardzo dziękuję Likoś ♥ Dyplomy są świetne, mój zaraz wyląduje w opisie (swoją drogą, super pomysł z tym dodaniem platyny do czteroosobowego podium).
Gratuluję także pozostałym zwyciężczyniom oraz wyróżnionym! Wspaniałe stylizacje ♥
I dziękujemy Likoś za zorganizowanie fajnego konkursu ^^
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
#29 07-03-2015 o 21h06
Dwie z moich faworytek na podium i do tego jeszcze komentarze jury do każdej stylizacji, jak miło
#30 07-03-2015 o 21h56
Gratulacje!
#31 08-03-2015 o 12h59
Likoris powiem Ci że spisałaś się świetnie z tymi opisami (mnie by się nie chciało ), bardzo mi miło widzieć swoją miss na podium, niby na trzecim miejscu a tu srebro
Szczerze cieszę się z moich faworytek i na I miejscu i w wyróżnieniu. Stawiałam na nie w końcu
Świetny pomysł na konkurs, jestem głodna nowych Twoich pomysłów.
#32 09-03-2015 o 14h52
Wow totalnie mnie zamurowało jak zobaczyłam, że ja na pierwszym miejscu, po raz pierwszy w życiu chyba... tylko kilka dni nieobecności a tu takie rzeczy^^ dziękuję Ci bardzo i gratuluję również pozostałym dziewczynom i wyróżnionym:)
I również tobie Likoris trzeba podziękować za naprawdę świetny konkurs, teraz tylko czekać na następny:)
#33 09-03-2015 o 18h03
Uhuhu *U* Wyróżnienie! Dziękuję Likosiu
Jestem mile zaskoczona, bo nie jestem dobra w opisach ^^' Nie wiedziałam, że uznasz mój opis za ciekawy. A tu taka niespodzianka ;D
I jeszcze jedno:
YAY! Moja faworytka na podium ^^
Gratuluję wszystkim, a najbardziej Sartani
#34 10-03-2015 o 01h08
Troche nieudolne ze względu na fakt, że jestem już zmęczona ale wreszcie zrobiłam dyplomy dla osób wyróżnionych
DarkSeaweed
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Sadist
Podoina
Starałam się odnieść się do waszych opisów, mam nadzieje, że sprawi wam to chociaż odrobine radości.
Chciałam zrobić więcej ale czas mi nie pozwala (wredny czas )
Z mojej strony to by było tyle
Dziękuje bardzo wszystkim za udział, wasze stylizacje były świetne i ciesze się, że poświęciłyście swój czas na ich przygotowanie do konkursu!
Do następnego Likosiowego konkursu
Pozdrawia całe jury <3
#35 10-03-2015 o 15h49
Dziękuję :-) Dyplom zaraz trafi do opisu, jest świetny :-)
#36 10-03-2015 o 16h07
Wspaniały ♥ oczywiście wrzucam w opis i jeszcze raz dziękuje <3
#37 10-03-2015 o 17h48
Dziękuję! Jest przecudny *.*
Strony : 1 2