Jak wszyscy wiemy, Frozia jest znana ze swojego samouwielbienia, dlatego w pierwszym konkursie, jaki organizuje nie może tego elementu zabraknąć. "Po drugiej stronie ekranu" polega na "prostej" rzeczy – macie za zadanie przedstawić *werble* FROZIĘ. To, jak sobie ją wyobrażacie, z czym ją kojarzycie, co według Was idealnie do niej pasuje. Nie musi to być koniecznie realny wygląd, może to być wyobrażenie jakiejś cechy czy wypowiedzi. ZACHWYĆCIE MNIE MNĄ ❤️
Regulamin
§ Na początek – przestrzegamy regulaminu forum.
§ Każdy może wstawić JEDNO nieedytowanie zgłoszenie. Edytowane zgłoszenia nie będą brane pod uwagę.
§ Stylizacja nie może zawierać więcej niż DWA elementy z tego samego kompletu (Frozia zna U Nine i stylizacje gwiazd na pamięć, więc nie myślcie, że przeszmuglujecie więcej).
§ Krótkie (albo długie, w końcu Frozia ma problem z pisaniem "krótko" xD) opisy stylizacji mile widziane, Frozia lubi poczytać ❤️
§ Przyjmowanie zgłoszeń trwa do piątku 13 lutego 2015 godz. 23:59.
§ Zwycięzcę wyłoni trzyosobowe jury w składzie: Frozia, Froza i Frozosława
§ Wyniki zostaną opublikowane najpóźniej w niedzielę 15 lutego, chyba że wystąpi nieoczekiwany kataklizm xD Nagrody na 99% pojawią się razem z wynikami.
§ Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu, mwłahahahhahaha!
Nagrody
1. miejsce - dyplom + szczera odpowiedź na DOWOLNE pytanie (mam nadzieję, że ktoś nie będzie zbyt kreatywny, hehe) + zdjęcie Frozy w RÓŻOWEJ peruce
2. miejsce - dyplom + zdjęcie Frozy w RÓŻOWEJ peruce
3. miejsce - dyplom
+ do każdej nagrody może dojść jakiś SURPRISE, w zależności od humoru Frozy i jej zachwytu pracą
Mam nadzieję, że konkurs zapadnie Wam w pamięć i będzie wiele zgłoszeń ❤️❤️❤️ Chociaż nie powiem, temat jest wybitnie trudny
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram