Najbardziej kibicowałam paniom z drugiego miejsca, nie mniej jednak gratuluję całemu podium <33
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 2
Najbardziej kibicowałam paniom z drugiego miejsca, nie mniej jednak gratuluję całemu podium <33
O, moja faworytka na pierwszym miejscu, najs ♥ Oczywiście pozostałym nagrodzonym i wyróżnionym również należą się gratulacje
Zacne podium Dziękuję za drugie miejsce, fajnie dzielić je z @Dyokira, faktycznie pasujemy do siebie
Ślicznie dziękuję za pierwsze miejsce . Drugie miejsce mają w sobie całkiem tajemniczy nastrój, a trzecie zostało baaardzo ciekawie wykonane . Najbardziej pobiła moje serducho stylizacja z 3 miejsca Eufrozymy, jednakże gratuluję również dwóm panią z drugiego miejsca .
Obiecałam, że nagrody skończę w przeciągu tygodnia i jakimś cudem się wyrobiłam (prawie wszystko zrobiłam teraz ;P). Wszelkie zażalenia i prośby przyjmuję na pw. Mam nadzieję, że nie zrobiłam żadnej literówki, ani (o zgrozo!)nie pomyliłam zgłoszeń z nazwami. Gdy robi się tyle prac naraz to naprawdę może się zdarzyć.. Ta daam XD
Iremi, te nagrody są przecudne ♥
Dziękuję za dyplom. Gratuluję zwyciężczyniom, byłam pewna, że wygra Rainbow i nie myliłam się. :>
O! To bardzo miło że dla wszystkich zrobiłaś dyplomy:-) Dziękuję zań, bowiem cudny jest i zielony :-P
Oczywiście gratuluję zwyciężczynią, bo stylizacje były bardzo pomysłowe :-)
Ostatnio zmieniony przez Podoina (21-02-2015 o 11h23)
Ale ładne dyplomy. Ale moja praca była najjaśniejsza, dziwne, nie? Myślałam że szmaragdowy to właśnie taki Piękne dyplomy! Gratuluję
Ostatnio zmieniony przez MaMiMuMeMo (21-02-2015 o 11h36)
Dziękuję za super nagrodę tym bardziej, że wiem ile się przeze mnie napracowałaś
Strony : 1 2