Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 08-02-2015 o 17h48

Miss'nieobczajona
fluoksetyna
...

Minęło 36 dni odkąd tutaj gram, a wciąż jestem anonimem w tej społeczności. Chyba najwyższy czas to zmienić.

Mówcie mi Fluo (jakoś nie lubię się przedstawiać w internecie realnym imieniem). Jestem taką artystyczną duszą - rysuję, kiedyś robiłam biżuterię z modeliny, sporadycznie piszę, tworzę, wycinam, kleję, a od pewnego czasu zajęłam się scrapbookingiem. Oprócz tego interesuję się architekturą i urbanistyką (z tym związane są moje studia), lubię gotować (i jeść, ale to chyba oczywiste), a w wolnych chwilach wsiadam za kierownicę samochodu i jeżdżę po mieście.
Uwielbiam supermarkety i chodzenie pomiędzy alejkami z jedzeniem, nawet nie wiem dlaczego.
Och i marzę o własnym longboardzie i o opanowaniu języka francuskiego w stopniu płynnym, bo póki co ledwo potrafię wydukać z siebie kilka zdań.
Także tego, miło was poznać :3

#2 08-02-2015 o 18h29

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Hej Fluo, miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Pozwolisz, że na dobry początek zadam kilka pytanek?
1) Pokażesz nam swoje prace?
2) Co lubisz gotować (i jeść) najbardziej?
3) Gdzie studiujesz?
4) Jak trafiłaś na MF?

Na razie tyle, ale jeszcze tu wrócę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3 08-02-2015 o 18h30

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Witam Cię serdecznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

I od razu zarzucam pytaniami:
1) skąd pomysł na nick?
2) jakie książki lubisz czytać?
3) ulubiony film?

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#4 08-02-2015 o 19h01

Miss'nieobczajona
fluoksetyna
...

KimKas napisał

Hej Fluo, miło Cię poznać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Pozwolisz, że na dobry początek zadam kilka pytanek?
1) Pokażesz nam swoje prace?
2) Co lubisz gotować (i jeść) najbardziej?
3) Gdzie studiujesz?
4) Jak trafiłaś na MF?

Na razie tyle, ale jeszcze tu wrócę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

1. Miałam sporą przerwę z rysowaniu, więc moje obecne prace są słabej jakości. Ale pracuję nad tym, więc może niedługo wstawię kilka prac na Miss Art.
2. Ciasta, ciastka, pieczywo, makarony... Wszystko co zawiera mąkę i olbrzymie ilości węglowodanów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
3. Jedna z popularniejszych uczelni w Polsce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
4. Grałam kiedyś w inną wersję tej gry, niestety już niedziałającą. Miesiąc temu wziął mnie sentyment za tamtą grą i tak trafiłam tutaj.

Setarah napisał

Witam Cię serdecznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

I od razu zarzucam pytaniami:
1) skąd pomysł na nick?
2) jakie książki lubisz czytać?
3) ulubiony film?

1. Fluoksetyna to nazwa leku. A że w przeciwieństwie do większości tego typu nazw brzmi całkiem wdzięcznie, przywłaszczyłam ją sobie.
2. Kryminały, obyczajowe, dramaty. W sumie przeczytam wszystko, co nie jest fantastyką i ma w miarę przystępny język.
3. Amelia  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif moja wielka miłość od prawie 10 lat.

#5 08-02-2015 o 19h44

Miss'Electronic
Setarah

Właśnie wiem, że lek bom świeżo upieczona farmaceutka i tak sobie myślę, gdzieś Ty wpadła na ten pomysł ;D

No to pytanko pod twój nick: wolisz przedmioty ścisłe czy raczej humanistka z Ciebie ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

#6 08-02-2015 o 19h57

Miss'nieobczajona
fluoksetyna
...

Setarah napisał

Właśnie wiem, że lek bom świeżo upieczona farmaceutka i tak sobie myślę, gdzieś Ty wpadła na ten pomysł ;D

No to pytanko pod twój nick: wolisz przedmioty ścisłe czy raczej humanistka z Ciebie ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ciężko powiedzieć. W liceum byłam na humanie i radziłam sobie dobrze, a maturę rozszerzoną zdałam z matematyki. Ale to były konkretne wyjątki - uwielbiałam język polski nie lubiąc historii i byłam dobra z matematyki ledwo co zdając z fizyki czy chemii.
Wolę myśleć, że mam umysł uniwersalny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#7 08-02-2015 o 20h03

Miss'Electronic
Setarah

aa, takie buty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png tak oryginalnie trochę, bo większość preferuje daną grupę przedmiotów a nie wybiórcze ;D

#8 12-02-2015 o 17h06

Miss'nieobczajona
moriaime
...

Scrapbooking wygląda bardzo ciekawie! W ogóle ja podziwiam wszystkich, którzy potrafią robić takie 'ręczne' rzeczy; sama dawniej nienawidziłam wycinać, kleić czy rzeźbić czymś (bo chyba tworzenie jakichś kształtów z modeliny jest w sumie zaliczane pod rzeźbę?). Teraz się przekonuję, bo uwielbiam oglądać efekt. Chociaż dalej mi nie idzie.
Uczę się od tego roku francuskiego i też pragnę go choć trochę bardziej umieć; chociaż pewnie jest gorzej, niż u Ciebie, ale powoli zaczynam zapamiętywać pojedyncze słówka (takie oprócz tych, co są na lekcji).
Też dawniej uwielbiałam polski, a nienawidziłam historii; teraz się trochę do niej przekonuję, bo coś tak od czasu do czasu myślę sobie, że ciekawie by tak było iść w kierunku jakiegoś prawa. Póki co jednakże nie mam praktycznie pojęcia, czym ono w ogóle jest. XP

No to żeby nie było, że tylko o sobie piszę, bo tu wpadłam, to zadam jakieś pytania. >w<

1. Masz jakieś rodzeństwo?
2. Co najbardziej lubisz rysować?
3. Twoje ulubione zwierzę?

Trochę mało oryginalnie i tylko trzy, ale zawsze trzeba się cieszyć, że coś w ogóle mi do łebka przyszło. cx

Dyskusja zamknięta

Strony : 1