Pierwszy demon pyta Dostajesz za to oceny cząstkowe?
Ostatnio zmieniony przez Salyn (08-02-2015 o 15h47)
Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 200
Pierwszy demon pyta Dostajesz za to oceny cząstkowe?
Ostatnio zmieniony przez Salyn (08-02-2015 o 15h47)
2 demon współczuje Iriś pracy z tak długimi nazwiskami ♥
Przy okazji w imieniu zastępcy jest chyba błąd. Powinno być Aleksandra, a jest Alkesandra ;>
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-02-2015 o 15h48)
1 anhel mówi, że robi to za darmo (dodatkowych ocen brak XD), tylko zwracają mu kasę za materiały i poleca spojrzeć Kim na edit mojego posta XD Sama zauważyłam błąd dzień po zawieszeniu XD
Co prawda podwyższa mi to zachowanie, ale i bez tego bez problemu mam wzorowe XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (08-02-2015 o 15h51)
1 demon mówi: A to dobrze, że zauważyliście :]
Dobrze, że chociaż zwracają kasę za materiały - u mnie w gimnazjum samorząd robił gazetkę w ramach "obowiązków klasowego samorządu".
2 demon jest ciekawy kosztów.
Ostatnio zmieniony przez Salyn (08-02-2015 o 15h56)
1 anhel mówi, że właśnie sęk w tym, że ja nie jestem samorządzie XD Odmówiłam XD
A robię to, bo nikt nie chciał, a że mamy dość spoko klasę, to zrobiliśmy składkę na materiały bo bloki A3 i farby strasznie szybko się kończą XD
I odpowiadam Sal, że pokazuję paragony skarbnikowi, który oddaje mi hajsy XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (08-02-2015 o 15h58)
2 anioł mówi hello
Trzeci anioł wita Aniś ^^
1 demon mówi, że u niego robi tylko jedna osoba i nic jej za to nie zwracają...
1 anhel też o nic nie prosił, ale klasa uznała, że tak powinniśmy zrobić i się złożyliśmy po chyba 2 zł (ja też XD)
1 demon wita Anixę ♥
A u pierwszego anioła nikt w klasie gazetek nie robi.
1 demon pyta czy ktoś ma pomysł jak nauczyć się na kartkówkę z mapy.
1 anhel pyta Sal, z czego dokładnie?
hey hey Kimmi! 2 anioł pada Ci w ramiona
skojarzenie zawsze dobre Sal
Ostatnio zmieniony przez Anixa (08-02-2015 o 16h04)
Pierwszy demon odpowiada, że Azji. Szczyty, góry, morza, rzeki, największe miasta, wyżyny, niziny i gdzie to wszystko leży.
2 demon mówi Sal, że on zawsze drukuje sobie pustą mapę i stara się wpisać odpowiednie nazwy w odpowiednie miejsca ;>
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-02-2015 o 16h05)
1 anioł miał inny podział. Cały świat, ale najpierw rzeki, potem kraje i ich stolice, potem góry i jakoś tak xD
te z tak robiłam Kim! tylko ja miałam wgl jakiś pusty atlas specjalnie do tego
Ostatnio zmieniony przez Anixa (08-02-2015 o 16h06)
1 demon dziękuje za radę, Kim. Jakoś się zobaczy, najpierw trza obczaić.
1 anioł trzyma kciuki
1 demon mówi, że chyba najpierw ogarnie fizykę.
1 anioł mówi brrr dwa najgorsze przedmioty. dobrze, że to już nigdy nie wróci xD
1 demon mówi, że chyba bardziej od geografii nienawidzi chemii. CHEMIA TO ZŁO!!!
Pierwszy anioł też na szczęście już zakończył przygodę z fizyką (chyba że pójdzie na studia, gdzie mu ją dorzucą, oby nie), ale z geografią jeszcze trochę się pomęczy, tym bardziej, że matura w tym roku go czeka - rozszerzona :<
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-02-2015 o 16h18)
1 demon uważa, że i tak nic nie może się równać z niemieckim... Po trzech i pół roku nauki jedyne co umiem w tym języku powiedzieć to "Ich weiss nicht" xd