Pierwszy demon podsuwa w stronę Ygriś tabletki na ból głowy :>
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-02-2015 o 01h54)
Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 200
Pierwszy demon podsuwa w stronę Ygriś tabletki na ból głowy :>
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-02-2015 o 01h54)
2 demon tula Ygriś i mówi, że lepszy niż tabletki jest sen~
Pierwszy anioł dziękuje, ale mówi, że tabletki tu nic nie pomogą raczej xD
Drugiego anioła chwile nie ma, a tu takie yuri się rozgrywa.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-02-2015 o 01h57)
1 demon mówi, że tu tak zawsze ;^;
Kimi, ależ ja lubię. Po prostu nie w nastroju mi teraz do śmiechu czy większego entuzjazmu. Nie ma ona większego znaczenia w kontekście zdania.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (08-02-2015 o 02h03)
Drugi demon pyta Nel, co to za smutna minka - myślałam, ze lubisz... :<
Ach, rozumiem... A co się stało, że nie jesteś w nastroju? Oczywiście, nie musisz mówić, jeśli nie chcesz.
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-02-2015 o 02h07)
Pierwszy anioł zjadłby coś.
1 demon mówi, że nic konkretnego, nie ma powodów do zamartwiania się o niego.
Mineoś mam czekoladę z orzechami jeśli chcesz '^'
Drugi demon tula Nel, tak na poprawę humoru (i przy okazji kradnie kawałek czekolady) };>
Pierwszy anioł podziękuje xD. Ćwiczył dzisiaj, a w zasadzie wczoraj trening cardio, ale jego tato kupił słodycze i zjadł dwa razy tyle kalorii ile spalił. (´・_・`)
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-02-2015 o 02h14)
1 demon nuci ciągle tę samą piosenkę w kółko.
Oh, napisał do mnie na fb znajomy egipcjanin, czyżby się stęsknił? '^'
Z gry Kimuś, to miał być mój mąż, ale jak sie dowiedziałam że z Egiptu to jednak tak nie bardzo, tylko cii bo mnie jeszcze za wielbłądy opchnie '^'
Ostatnio zmieniony przez nelumi (08-02-2015 o 02h25)
2 demon pyta skąd Nel ma tak "egzotycznego" znajomego? ;>
To Ci historia... Dobrze, że się w porę dowiedziałaś, bo jak nic by naszą śliczną Nel komuś za wielbłądy sprzedał ;>
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-02-2015 o 02h28)
Pierwszy anioł leje ze śmiechu przez swoją przyjaciółkę. Boi się, że obudzi domowników xD
1 demon mówi Kimuś, że wszyscy egipcjanie tacy są w tej grze. Aczkolwiek jednego znam lepiej i bezpośrednio powiedział, że "pewnie by mnie nie sprzedał, chyba że ktoś by dużo dał" XD Ale ma świetny charakter i poczucie humoru, tylko mnie tera zostawił bo poszedł do wojska i nie mam komu spamować na skype </3 A ten z fb to jest sympatyczny i w sumie tyle '^'
Ostatnio zmieniony przez nelumi (08-02-2015 o 02h32)
Pierwszy anioł wyjada bitą śmietanę z opakowania ♥
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (08-02-2015 o 02h33)
1 demon mówi Ygriś smacznego? o;
2 demon zastanawia się, cóż to za gra, że tylu w niej Egipcjanin :>
Ale, tak na poważnie, fajnie, że nie masz problemów z nawiązywaniem znajomości z różnymi ludźmi, ja zwykle mam straszny problem, żeby do kogoś usta otworzyć :<
O, Ygriś smacznego ♥
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-02-2015 o 02h36)
Pierwszy aniołek dziękuje. Nie ma nic lepszego na chandrę niż procenty i bita śmietana xD
Drugi anioł musi dzisiaj zrobić i jutro wysłać walentynki dla Majeranka i Ojsy. (´∀`)
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-02-2015 o 02h38)
1 demon mówi, że ma tak tylko w internecie. Normalnie nie potrafię się zaaklimatyzować z większą grupą ludzi i trudno jest mi do kogoś zagadać z własnej inicjatywy. Odpowiada też, że to S4 League. Niby poblokowali IP egipcjaninów i brazylijczyków bo nie mają licencji, ale cóż to za problem obejść blokadę.
2 demonowi nawet w necie sprawia to problemy. Chyba pół roku się zbierałam, żeby napisać coś na forum. A później jak poszło już gładko ;> A obejść jakąś blokadę, to rzeczywiście żaden problem.
Ygriś, ale z procentami postaraj się może nie przesadzać (z bitą śmietaną możesz, z procentami nie) :>
Pierwszy anioł mówi, że z bitą śmietaną też nie powinien przesadzać, bo będzie gruby </3
1 demon mówi, że pójdzie w... kobiecą klatkę piersiową ♥
Ostatnio zmieniony przez KimKas (08-02-2015 o 03h04)
2 demon mówi, że kłamstwo. Nigdy nie idzie w biust ;-;
Pierwszy anioł jest niepocieszony, przydałoby mu się, żeby poszło w biust.