Pierwszy demon mówi, że tak jest zawsze, że nie ma pewności..
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 157 158 159 160 161 ... 200
Pierwszy demon mówi, że tak jest zawsze, że nie ma pewności..
Pierwszy aniołek mówi, że ma jeszcze watahę i inny blog z koleżanką, a ten z własnymi opowiadaniami był trochę nudny
Pierwsze demon, mówi, że decyzja należy do Ciebie.
Pierwszy aniołek przegląda swoją kolekcje książek.
1 demon za chwilę pójdzie jeść aaaaa ♥
Ostatnio zmieniony przez nelumi (03-05-2015 o 17h56)
Pierwszy aniołek życzy smacznego ^^
Pierwszy demon dizękuje ♥
Drugi demon się cieszy, bo znalazł drogie okulary przeciwsłoneczne na ulicy
Ostatnio zmieniony przez DarkWarrior (03-05-2015 o 19h01)
Pierwszy anioł jak już wpadł na chwilę to przyblokuje ;]
Pierwszy demon zrobi to samo
1 anhelowi nie chce się czytać poprzednich postów, więc po prostu blokuje.
Pierwszy demon jest zmęczony.
Drugi demon ma dziś lenia, ale musi wykonać jeszcze rysunek.
Pierwszy anioł nie wie, co ze sobą zrobić.
1 Devil ogląda anime choć powinien się matmy uczyć ... choć przy tym necie się nie da ( potrzebne odpowiedzi do sprawdzenia xd ) , a z dwa od sobie naładowałam wcześniej tak btw .
Ostatnio zmieniony przez Nerra (03-05-2015 o 20h30)
Drugi demon właśnie wszamał sałatkę
Trzeci demon właśnie sobie przypomniał czemu nie lubi pracy grupowej...
Czwarty demon zmęczył się dziś.
Pierwszy anioł dzisiaj się pojawia i znika xD
Drugi anioł poszedłby wziąć długą kąpiel z książką, ale pewnie wtedy wszystkich najdzie na mycie się </3
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (03-05-2015 o 22h10)
1 Devil ma dość swojego internetu - pora go zmienić . Poza tym mył się jakieś 15 min temu , a już ma suche włosy xd
Pierwszy anioł potrafi pójść spać z mokrymi i potem obudzić się z ciągle wilgotnymi włosami, więc trochę zazdrości xD
1 Devil dużo ostatnio ściął włosów - to pewnie dlatego xd Poza tym jak ja pójdę spać z mokrymi rano mam szopę na głowie, której ogarnąć nie mogę xd
Pierwszy anioł kiedyś co roku na lato rozstawał się z tą częścią włosów, która odrosła, ale już jakiś czas (konkretnie od 2 lat XD) nie ścinał ich już tak drastycznie ;D A jak położę się z mokrymi to rano mam falki ♥ ♥ ♥
1 Devil rozstaje się z swoimi co jakiś czas ( 2 miesiące) ponieważ szybko rosną ( grube włosy = ciężko nawet jak są do ramion) poza tym ja jeszcze na nie farbę nakładam xd