Czołem!!!
Z tej strony MaMiMuMeMo, albo MaMi, jak wolicie Jestem tu nowa i chętnię dołączę do innych fanek Miss Fashion. Oj... przecież piszę post a nie list motywacyjny
No w każdym razie kocham czytać, malować, pisać jakieś opowiadania. Kocham następujące kolory: Niebieski, czarny, biały i granatowy. Możecie zwać mnie MaMi albo Miśka, fascynujący pseudonim. Pytajcie się, o co chcecie bo ja nie chcę przynudzać głupotami które nikogo nie interesują.
Oto te wasze pytania:
Salyn, Skąd pomysł na nick? Moje imię zaczyna się na M, wpadłam na pomysł żeby nazwa była jakby "po Japońsku" a w Japonii kolejność to Ma, mi, mu, me, mo. Taka twórczość
Jak dołączyłaś do Miss Fashion? Przeglądałam aplikacje na telefonie i znalazłam taką grę, i znalazłam ją na telefonie i gram na komputerze.
Ulubiona książka to...? Wszystko, byle by tylko była do czytania ))
Pokażesz jakieś swoje dzieła? Można obejrzeć je w MissArt.
Sarata123, 1.ulubiony przedmiot szkolny? Polski albo plastyka
2.masz zwierzaka? Nie ale chyba będę coś mieć....
3.ulubiona str.internetowa? Sama nwm chyba Miss Fashion xD
4.grasz inne gry str.beemoov? Kiedyś grałam w SF ale to było dawno za 7 lasami, za 7 górami.
5.masz ulubionego artyste? Jakiego?
6.ulubiona muzyka? Indila S.O.S tylko xD
7.co najbardziej lubisz malować? Ludzi
8.ulubione zwierze? Gryzonie :3 Najbardziej chomiki :3
9.ulubiony przedmiot,rzecz? Łóżko bo można na nim spać, czytać, jeść i rysować czyli wszystko co lubię robić. Można na nim też wziąć telefon/tablet/laptop i grać, grać, w Miss Fashion xD
Pa pa!
Ostatnio zmieniony przez MaMiMuMeMo (11-02-2015 o 18h40)