W odległych nam o sto lat czasach świat jest podzielony na dwie rasy: wampiry i ludzie. Ta pierwsza rasa jest rasą panującą, wpływową. Ta druga zaś musi się jej przyporządkować. W tych czasach to wampiry mają wszystkie dobre karty. Jednak to ludzie mają asa w rękawie. Przez protesty wśród ludzi powstała organizacja IAH (International Alliance Hunters), która jak już się pewnie domyśliliście ma zwalczać wampiry. Są to jednak młodzi ludzie, może nie wszyscy z nich do końca rozumieją zasady na których grają wampiry. Jednak zbuntowali się i chcą wygrać.
W międzyczasie pewna wampirzyca, (no w sumie nie taka przeciętna, gdyż łączą ją więzy krwi z dowódcą wampirów) zakochuje się w jednym z łowców.
Link do zewnętrznego obrazka
Członkowie IAH:
1.1 Chłopak w którym zakochała się 2.1, tytułowy łowca ~Minwet <3 <3 kckc
1.2 Przyjaciółka 1.1, nienawidzi wampirów z całego serca. Przy okazji podkochuje się w 1.1 jednak nie ukazuje swych uczuć bojąc się o przyjaźń.~ Vanitty
1.3 Chłopak, najlepszy przyjaciel 1,4~natasza793
1.4 Dziewczyna, córka założycielki IAH, ~ Lynn
1.5 Chłopak, nie odstaje na krok 1.6 ~Sszyszka
1.6 Dziewczyna, przyjaciółka 1.5. Nikt nie wie, że w połowie jest wampirem. ~ MaryKateAn
1.7 Dręczyciel 1.1 (czytaj stary kolega muszący zamęczać kumpla)~Ewangelin <3
Wampiry:
2.1 Wampirzyca, bliska krewna najbardziej wpływowego wampira. Zakochana w 1.1 ~ Sszyszka
2.2 Jeden z najbardziej nie uchwytnych wampirów, nienawidzi łowców, chce ich zniszczyć ~Arwen
2.3 Młoda wampirzyca, podoba jej się stosunek 2.2 co do łowców. Ma zamiar pomóc mu w jego planach. ~ Satsuoki
2.4 Starszy wampir. Jest tak stary, że wisi Mojżeszowi 5 zł. 2.2 chce go wciągnąć w swój zły plan. ~ Asuu
2.5~Informator, żyje już długo i wie bardzo dużo, a jeśli nie wie to i tak się dowie. Przyjaciel 2.1~ Ewangelin
Inne role:
Tutaj czekam na wasze propozycje...
3.1 Wynieś, przynieś, pozamiataj~ Oliwkaa
3.2 Bliźniaki zajmujące się doręczaniem~ Minwet
1.Pierwszą ważną rzeczą jest to, że to ja jestem MG(mistrzem gry) i mogę zmienić rozgrywkę, pogodę i inne takie błahostki.
2.Postacie tworzymy z rozmysłem. Jednak niech nas wyobraźnia nie poniesie- nie ma ludzi/wampirów idealnych tak więc nasze postacie też takie nie będą.
3.Jeżeli chodzi o wygląd postaci to ułatwię to (jak dla mnie to ułatwienie) będzie on M&A/arty.
4.Jeżeli już mówimy o Kartach Postaci to prosiłabym o to aby pojawiły się w przeciągu jakiś dwóch, maksymalnie trzech, dni od zapisania się.
5.Piszemy do końca. Jeśli nie chcesz już pisać, uśmiercimy twoją postać.
6. Korzystamy z wzoru KP. Można coś dodać, ale nie ująć.
Kod:
[center][b][color=]Imię[/color][/b]
[b][color=]Nazwisko[/color][/b]
[b][color=]Wiek[/color][/b] Proszę aby łowcy byli co najmniej pełnoletni
[b][color=]Wzrost[/color][/b]
[b][color=]Kraj pochodzenia[/color][/b]
[b][color=]Orientacja[/color][/b]
[b][color=]Rasa[/color][/b]
[b][color=]Rola[/color][/b]
[b][color=]Wygląd[/color][/b] Prosiłabym opis
[b][color=]Dodatkowe[/color][/b]
[/center]
Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (07-01-2015 o 20h37)
|Ask|Blog|Instagram|
WRÓCIŁAM~~