Jak napisać wybranej osobie ,, miss komentarz " ?
Upominam./Moti
Francesca.
Jak napisać wybranej osobie ,, miss komentarz " ?
Upominam./Moti
Sexi111, pytania zadajemy w innym dziale. Upominam i proszę o zapoznanie się z regulaminem forum.
A ja mam jedno pytanko ile wagi spada po wizycie na siłowni?
Właśnie coś odkryłam i trochę mnie to zdziwiło... ale przyszłam się tym z wami podzielić.
No więc zapychałam sobie koszyk w butiku wszystkim co kiedykolwiek może być przydatne... i okazało się że na raz, można wrzucić tylko 100 przedmiotów.
Wow, to nie wiedziałaś o tym?
Dasharia napisał
Wow, to nie wiedziałaś o tym?
Teraz już można sprawdzić, kiedy zużyją nam się produkty do poprawy higieny. Wystarczy mieć przynajmniej dwie sztuki z któregokolwiek z nich i kliknąć na strzałeczki, po wejściu w profil higieny
chcę się dowiedzieć jak kupuje się leki w grze miss fashion bo moja miss zachorowała z powodu małej wagi pomuszcie pliss napiszcie jak
Leki --> supermarket - higiena strona 2.
cześć wie ktoś gdzie kupuje się leki na mis faszhion bo moja miss zachorowała dlatego że ma bardzo niską wagę waż 30 kg. proszę odpiszcie będę bardzo wdzięczna czekam na odpowiedzi.
Nie umiesz czytać? Wyżej Ci już odpisano na to pytanie...
Praca w pomocy humanitarnej jest bardzo wyczerpująca! Skóra twojej twarzy jest bardzo zmęczona! Kup i nałóż 5 Maseczka na twarz za 100 MM! (znajdziesz je w Supermarkecie - Higiena.) Naprawdę tego potrzebujesz!
Ktoś może mi jak jej użyć, bo nie mam jej w zakładce Higiena..
Oto odpowiedź na twoje pytanie: //www.missfashion.pl/forum/t6773,1-obrazkowe-mini-poradniki-czyli-zak%C5%82adanie-maseczki-i-inne.htm
Pytania na temat gry zadajemy w odpowiednim do tego wątku -> //www.missfashion.pl/forum/t708,245-wasze-pytania-na-temat-gry.htm
Hej.Potrzebuje pomocy. Dlaczego nie działa mi gra w siatkówkę ?
Cześć , mam problem z poziomem 65 . z pierwszym zadanem kupiłam te maseczki i co dalej? w "higienie" ich nie mam..
jaką wybrać fryzurę. podajcie numery fryzur. przyjmuje wszystkie propozycje
Emilusia20037 napisał
Czy ja tylko mam ostatnio słabe gwiazdy w Promenadzie Gwiazd? ;----;
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Zrobiłam misję z kupowaniem sukienek cztery pory roku, a mimo to nie che mi się ta misja zaliczyć. Co robić!?
Mam pytanie a raczej prosze o pomoc dlatego że kupiłam strój ale spodnie tak jakby nie chcą sie dopasowac. Co mam zrobic?
Nie opłaca się kupować komputera. Szkoda MM. Tyle samo IQ podnosi co Biblioteka czyli 0,5, też przez 30 minut miss jest zajęta, w dodatku na komputerze nie ma możliwości skrócenia czasu. W bibliotece, aby uzyskać przyspieszenie można obejrzeć proponowany artykuł, odświeża się stronę i 15 minut mniej. Czyli 2 artykuły na jedną sesję w bibliotece. Czasem wyskoczy błąd, że nie ma dla danego regionu, to polecam odświeżać. O ograniczeniach póki co nie wiem, nie zauważyłam.
Jak nalozyc maseczke na twarz?
Edit: Wszystko masz na forum wystarczy poszukać lub zapytać, któregoś z moderatorów./Ryuu
idziesz do mieszkania, otwierasz zakładkę użytkowe, odnajdujesz maseczkę, klikasz-pojawia się w obszarze pokoju w którym jesteś, klikasz na maseczkę która się pojawiła w pokoju i rozwijają się tam różne opcje, klikasz na tę opcję w kształcie łapki i twoja miss zakłada maseczkę. misi ją trzymać na buzi min 30 minut.
hej, wiecie co mogę kupić mojemu tacie na urodziny? Myślałam sobie nad elegancką koszulą ale może macie lepsze pomysły