Ja tylko reaktywuję. :3 A więc przypomnę zasady...
Gra polega po prostu na ocenianiu postaci z ANIME lub MANGI w skali 1/10. Koniecznie trzeba jednak uzasadnić swoją wypowiedź!
Ilość obrazków sami osądźcie. Możecie dać jeden, ale jeżeli komuś chce się szukać to może dać 15 i więcej!
Pod lub nad obrazkiem podajcie kto to jest i z jakiego anime pochodzi.
PRZYKŁAD:
os.1
Link do zewnętrznego obrazka
Avril z Gosick.
os.2
Jest ładna, ale uważam, że ładniej wyglądałaby w dłuższych włosach. Daję 6/10
Nanami z Kamisama Hajimemashita.
Wszystko jest jasne! A więc pora zacząć grę. ;D Oczywiście zaczynacie ode mnie... ^^
Yurippe Nakamura z Angel Beats!
Gra wymyślona przez: Kiromiko
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 21-11-2014 o 00h40
#3 13-12-2014 o 10h57
Ładna, lecz na tym zdjęciu jest dla mnie zdecydowanie za słodka przez co wydaje się pusta. Piękne oczka i buźka, ale włosy są jak dla mnie zbyt potargane(nie wiem jak to ująćXD) 6/10
Nie byłabym sobą,gdybym nie spytała o Fairy Tail i kochaną Erzę Scarlet:
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
#4 14-02-2015 o 20h26
Lubię Erzę, zwłaszcza w tej zbroi wygląda świetnie więc 10/10 ♥
Badou Nails z Dogs: Bullets & Carnage
#5 15-03-2015 o 04h26
Wygląda bardzo ciekawie lubię takich ludzi 10/10
Shingo Tsukino z Czarodziejki z Księżyca
#6 12-04-2015 o 13h00
Nje za bardzo podoba mi się kreska, którą jest narysowany (jeden z powodów, dla których nie oglądałam Sailor Moon, ani starej, ani nowej wersji - kreska x'3), no i ogólnie... Praktycznie nic mi się nie podoba, oprócz tego, że ma ładny kolor oczu :'3 3/10
Riza Hawkeye z Fullmetal Alchemist: Brotherhood
#7 12-04-2015 o 14h34
Uwielbiam, ba - kocham! Moja ulubiona postać żeńska z FMA. Wierna i twarda pani porucznik, która mimo wszystko potrafi być wrażliwa. I do tego całkiem ładna. Jej relacja z Mustangiem jest świetnie przedstawiona, choć brała mnie frustracja jak do końca serii nie było ani jednego pocałunku xD Co tu będę dużo mówić - 10!
Jack Vessalius z Pandora Hearts?
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
#8 13-05-2015 o 19h16
Bardzo mi się podobał pod każdym względem ♥ Uważam go za bardzo pozytywną postać a przede wszystkim zabawną i trochę czułam jego niedosyt bo zdecydowanie zbyt rzadko pojawiał się na ekranie 10/10
Kou Mabuchi z Ao Haru Ride
#9 13-05-2015 o 20h33
kettar napisał
Bardzo mi się podobał pod każdym względem ♥ Uważam go za bardzo pozytywną postać
To polecam przeczytać mangę ;] Albo przy tak pozytywnej opinii może lepiej nie...
Kou - co prawda mogę go ocenić tylko na podstawie mangi, bo anime jeszcze nie obejrzałam, ale jak dla mnie był najbardziej irytującą postacią z całej serii. Denerwowało mnie to całe jego niezdecydowanie i rozterki, do tego gburowate zachowanie, nie wiem, co Futaba w nim widziała. Rozumiem, że pewne wydarzenia mogły go zmienić, ale bez przesady. Jak dla mnie to z wyglądu też nie za ładny. Przynajmniej tyle, że później się ogarnia i zmienia na lepsze. 3/10
Mayushii z Steins Gate?
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
#10 14-05-2015 o 04h28
Z jednej strony wkurzała mnie ta postać, bo znowu była taka jak Orhime i " Ichigo-kun, Ichigo-kun". A z drugiej strony dali jej jakiś charakter, była inna,no i kocham jej tuturu. Mam kompilację tego ustawione na dzwonek SMS. 7/10 - za tuturu
Deadman Wonderland - Kruk?
#11 25-06-2015 o 03h35
Niestety nie znam tej postaci więc nie jestem w stanie jej subiektywnie ocenić
Undertaker z Kuroshitsuji?
#12 28-06-2015 o 02h57
Nie oglądałam tego anime, ale szczerze po wszystkich opisach, spoilerach, obrazkach, opowiadaniach mogę stwierdzić, że to moja ulubiona postać z tego anime, tak sądzę. Więc 9/10
Gareki z Karneval?
#13 04-07-2015 o 12h18
Uwielbiam. Jest on pierwszą postacią jaką polubiłam z Karneval'a. Uwielbiam jego charakter + dodatkowo mogę wspomnieć, że w anime głos podkłada mój ulubiony Senju :3 Daję 10/10
Pandora Hearts - Neko cheshire
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-07-2015 o 12h18)
#14 04-07-2015 o 12h30
Waaa, kiedy ja to oglądałam *-*? Z tego, co pamiętam, to był ciekawą postacią i nawet zabawną, ale jakoś średnio zapadł mi w pamięci, więc 4/10
Shinagawa Daichi z Yankke-kun to Megane-chan?
We are in noir
Strony : 1