A ja bym poprosiła o pięknego kotka w pięknym worku. :3
No to jeszcze temat... Hm... Może coś o snach?
Ostatnio zmieniony przez o2xandra (04-01-2015 o 14h50)
A ja bym poprosiła o pięknego kotka w pięknym worku. :3
No to jeszcze temat... Hm... Może coś o snach?
Ostatnio zmieniony przez o2xandra (04-01-2015 o 14h50)
Rozmiar - 500x150
Tło - Stonowane, albo czarno-białe, ale poza tym zdam się na Ciebie
Render - Dat szjet
Napis - It's the only time I feel alive...
Inne - bez podnapisu + render prosiłabym czarno-biały, w sumie najlepiej by było, gdyby jedynie słowo "alive" było tu kolorowe...
Już z góry dziękuję, i od razu zapowiadam, że z przyjemnością zaadoptuję więcej Twoich dziełek, prawdopodobnie też przymuszę Cię do pracy nad grafiką do jakiegoś z moich opowiadań ^^ (sama miałam to zrobić, ale lenistwo, a ten wątek sam się prosił o wkroczenie...)
Ostatnio zmieniony przez Lynn (04-01-2015 o 14h02)
Hejo Kochana Glizdo moja! :3 (Zabij mnie, jeżeli masz ochotę. .-. xd) Zamówię sobie zastaw, mianowicie avatar, sygnaturkę i tło na fejsa. ♥ Przechodzę więc do zamawiania! ^^
Rozmiar: Sygnaturka - 500x160, avatar i tło na fb - standard.
Tło: Zdaję się na Ciebie. ^^
Render: Coś z zespołem 'The Cranberries' ♥
Napis: The Cranberries
Podnapis: My life
Inne: Mrocznie ma być <3
Ooo... Charlotte5 gratuluje za posadę graficzki w AWMF! Naprawdę się cieszę!
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (04-01-2015 o 21h04)
Przepraszam, ze wczesniej nie podziękowałam za sygnaturkę, ale byłam trochę zajęta ;C W każdym razie, dziękuję, bo jest śliczna ;3
Ja poproszę kota w worku, jakąś sygnaturę pasującą do mojego teraźniejszego avataru
Ja również poproszę kotka w woreczku, najlepiej kolorowego, kwiatowego, bajkowego (może być coś z Disney'a) i pogodnego. Teraz potrzebuję takiej "optymistycznej" sygnaturki
Siemka!
Dziś przybywam do Ciebie z zamówieniem na avatar.
Mam nadzieję,że nie będziesz złą jeżeli wykorzystam go do innej gry
Wymiary:
Szerokość = 480 Wysokość = 640
Rozmiar: Maksymalnie 150 KB
Render i tło zostawiam tobie, byleby było związane z Naruto. Prosiłabym o render z kobietą shinobi, ze znakiem Suny.
Napis: Yumeko
Będę wdzięczna i obiecuje nie wybrzydzać
MOI DRODZY!
ZWIĄZKU Z TYM, ŻE POJAWIA SIĘ DUŻO ZGŁOSZEŃ, A JA MAM DUŻO NAUKI, TO OZNAJMIAM, ŻE ZAMÓWIENIA BĘDĄ SIĘ OPÓŹNIAĆ. NIE ZAMAWIAJCIE DUŻO, BO SIĘ NIE WYROBIĘ. KIEDY TROCHĘ TEN REAL SIĘ USPOKOI (LOL) I DAM ZALEGŁE ZAMÓWIENIA, TO BĘDZIECIE MOGLI ZAMAWIAĆ TAK JAK WCZEŚNIEJ. Z GÓRY BAAAARDZO PRZEPRASZAM.
Po pierwsze twoje prace są przepiękne, a po drugie wiadomo że masz własne sprawy więc nie masz za co przepraszać bo wszyscy to rozumiemy, choć jest to bardzo miłe z twojej strony
Chciałabym sygnaturke w postaci kota w worku :3
Rozmiar byłby dla mnie chyba najlepszy 550x170, choć innym nie pogardze.
Niech motywem przewodnim będą wróżki (najlepiej gdyby wyglądało to jak z Japońskiego anime lub z gry o tematyce fantasy) <3
Tło zostawiam tobie, czcionke też
Chciałabym żeby napis był: "Hope is like the wind, you don't see it, but you feel it and when it blows under your wings, you know that you can fly" ~Likoris
To moje słowa przed chwilą wymyślone dlatego miłoby było widzieć je z moim podpisem i w cudzysłowiu. Szukałam i raczej na 100 z niczego nie odgapiłam (choćby przez przypadek)
Widziałam twoje poprzednie dzieła i na pewno będe zadowolona! Wiem że to dużo pracy i za to cię przepraszam ale zrobisz jak i kiedy bedziesz miała ochote, a przede wszystkim jak znajdziesz czas, mi się nie śpieszy, mogę poczekać nawet do wakacji (serio), a wiem co to znaczy mieć dużo nauki bo jestem w klasie maturalnej
Życze powodzenia przy nauce i nie wymęcz się nam za bardzo, nauka, naukom ale odpocząć też kiedyś trza
Jeszcze raz bardzo mi miło że rysunek ci się spodobał <3
Ostatnio zmieniony przez Likoris (08-01-2015 o 02h01)
Udało mi się trochę zrobić, ale nie wszystkie. :c Nie bijcie! >.<
Anixa:
No, doczekałaś się xD
Kirixa
Moim zdaniem to trochę mi nie wyszło, ale nie wiem jak tam twoje zdanie.
o2xandra
RobinRedem
Lynn
MaryKatyAn
Zabiję cię za tą glizdę :V
karolcia67
Iremi
Yumek
Trochę nie rozumiem twojego zamówienia, bo nie oglądam Naruto. xD Mogłabyś to wytłumaczyć? xD
Likoris
Aż się wzruszyłam jak czytałam twoje zamówienie. ^^
Mam nadzieje że aż tak nie zawiodłam i nie będziecie żądać odszkodowania. XD
Jest świetna, bardzo dziękuję ^^ Masz w zanadrzu śliczne czcionki, tak w ogóle na marginesie i nawiasem mówiąc <3
Przepiękne! Właśnie coś w tym guście chciałam, trafiłaś idealnie
Bardzo ci dziękuje <3
Jeszcze nie raz tu zajrzę ale na razie dam ci odpocząć <3
Ostatnio zmieniony przez Likoris (09-01-2015 o 17h48)
Cześć kochana, w końcu przyszłam zamówić ^^
Wiesz, że chcę avatar i sygnaturkę, prawda? ;D
Avatar chciałabym w rozmiarze 160x230, a sygnaturkę 610x140 (kombinuję z rozmiarami xD). Chciałabym, żeby do siebie pasowały, ale nie chcę, żeby miały ten sam obrazek ;3
Ty oczywiście wiesz, o jakie koty proszę Takie z kopytami ;D
Jakiś tekścik chciałabym po angielsku, bo pewnie wtedy będziesz miała więcej czcionek do wyboru
Ślicznie proszę i wiem, że mnie nie zawiedziesz ;3
Dzięki! No czekałam i czekałam. Już się martwiłam, że o mnie zapomnisz
Piękna sygnaturka, zaraz ją ustawiam pozwolisz, że przynajmniej narazie brzuszek kotka zostanie, potem zrobię zamianę
Dziekuję <3
Bez zastrzerzeń. Lepiej sobie tego nie wyobrażałam
(Dobrze, że siostra namówiła mnie na zmianę sygnaturki he he)
Sygnaturka już wskakuje, tam, gdzie powinna być :*** kissskiii i kescze raz bardzo dziękuję
Bardzo podobają mi się sygnaturki które robisz :* teraz moja kolej x3
Rozmiar: 500x150
Tło: brązowo- zielone
Zdjęcie: http://fantasy-mist.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/947345/files/blog_vq_5205806_8104394_sz_gggg.jpg
Napis: Pokój na tym świecie rządzi od zawsze, czy to się zmieni?
Podnapis: K-pop~.
to wszystko, czekam i mam nadzieję, że będzie wspaniała jak inne Twoje prace ^^
Ostatnio zmieniony przez K-pop (10-01-2015 o 10h41)
Paululusia
No witaj Zacna Panno Paululusio Pucykowa. xD Proszę, zestawik:
@K-pop
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (10-01-2015 o 15h01)
Dziękuję... ;3
...Ale są pewne "ale" ;D
Avatar - nie, nie, tylko nie Rarity .-. Nie lubię jej ;C
Sygnaturka jest sliczna, ale ten napis... wiem, że masz inne, lepsze czcionki
Mogłabyś poprawić? ;3
Spoko. XD Jakbyś mogła napisać z kim chciałabyś awatar, bo to by było pomocne.
Hahah, z każdym, byle nie z Rarity ;D
Cudowne *o*
Dziękuję ślicznie bardzo mi się podoba
Muszę Cię polecić mojej znajomej
Och, dawno u Ciebie nie zamawiałam, jak zauważyłaś zmieniłam sygnaturke (Twoja mi się też bardzo podobała, ale nie lubie mieć tej samej sygnaturki ciągle :~), to prosiłabym ciebie o avatar, pasujący do sygnaturki, podam ci link do renderu, i z tym renderem bardzo bym ciebie prosiła o avatar
RENDER: Link do zewnętrznego obrazka
Sorka Szarlotko
Nie mogłam znaleźć renderu i dlatego tak modziłam xD
http://zoy1aka1aono.deviantart.com/art/Naruto-OC-Ruby-when-she-s-older-328749908
Ale udało mi się coś wynaleźć xD
Tak więc poproszę to co wcześniej z podanym powyżej renderem
Hej chciałabym tło na FB
tło: chciałabym żebyś sama wymyśliła bo ja nie mam pomysłu ;3
napis: Are you,are you Coming to the tree They strung a man They say who murdered three
Render : Jakieś fajne anime ;3 Na pewno coś wymyślisz
Inne: Chciałabym żeby to wiało grozą ;3