Rozmiar: stardart
Tło: twarze
Rander: chyba nie trzeba, bo tło w tym jest najważniesze
napis: zastanawiałeś się kim jesteś?
Inne: brak
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#26 23-11-2014 o 15h00
#28 23-11-2014 o 20h39
Rozmiar: 850x315
Tło: Ponownie zdam się na ciebie
Render: Link do zewnętrznego obrazka
Napis: I would like to be an innocent angel,
Podnapis: but it's more fun to be naughty.
Inne: Niech napis będzie większy niż podnapis(ale to chyba oczywiste)
#30 24-11-2014 o 16h05
OGŁOSZENIE
POZA SYGNATURKAMI ROBIĘ TEŻ:
- AWATARY
-TŁA NA FEJSA I INNE STRONY
-TAPETY NA PULPIT, BLOG
- OBRAZKI POTRZEBNE DO NP. OPOWIADANIA
- OZDOBNE NAPISY ( W GRANICACH ROZSĄDKU)
I WSZYSTKO INNE CO PRZYJDZIE DO GŁÓW
ZAMAWIA SIĘ JE TAK SAMO JAK SYGNATURKI.
ZAPRASZAM TEŻ SERDECZNIE DO "ZESTAWÓW" CZYLI ZAMÓWIEŃ ZŁOŻONYCH NP.
SYGNATURKA
AWATAR
TŁO NA PULPIT
W JEDNYM ZAMÓWIENIU ZŁOŻONYM MOŻNA ZAMÓWIĆ MAKSYMALNIE 3 RZECZY, BO NIE JESTEM MASZYNĄ
TO TYLE, ZAPRASZAM SERDECZNIE DO DALSZEGO ZAMAWIANIA.
~
#31 24-11-2014 o 21h57
Cudo! A nie mówiłam,że będzie wspaniała? Na pewno wrócę i to wkrótce<3
#32 24-11-2014 o 23h07
OOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Coo ja tu widzę?! xD Sygny, avy, tła na fb, na bloga, na pulpit... *O* CUDA CUDA! EJ TO JA MUSZĘ MIEĆ MOJEGO BOSKIEGO CIEL'A NA PULPICIE, BO ZA PRZEPROSZENIEM UMRĘĘĘ! XDDD
1. i 2. Zamówienie tapeta na pulpit i tło na fb:
Rozmiar: 1. 1920x1080 2. 850x315
Tło: Hmmm... Prosiłabym o takie... Biało-szare kafelki (szary ma być taki cieeeeeemny xD) no i jak się da to też czarne płatki róż. ♥ I oczywiście ma to wiać grozą. xD ♥
Render: O tjen ♥.♥
Napis: I was born,
Podnapis: to end up alone.
Inne: Czcionkę pozostawiam Tobie. ;3 (najlepiej żeby pasowała do wyglądu sygnaturki) Co do napisu... Chciałabym żeby: "I was" było napisane caps lockiem. A "born" było pogrubione i napisane kursywą no i bez caps locka. "To end up" tak samo jak "I was". No i "alone" tak samo jak "born". Jeśli będą jakieś trudności, to nie musisz robić tego życzenia z napisem... xD
TO MA WYGLĄDAĆ JAK TA SYGNATURKA! TYLKO ŻE TO MA BYĆ W WYMIARACH IDEALNE NA PULPIT... <3 *-* ♥♥♥ O I JAK MOŻESZ TO ZRÓB MI JESZCZE TAKIE SAME TŁO NA FB! *O* BYŁABYM W NIEBIE NORMALNIE GDYBYM MIAŁA TAK BOSKIEGO CIEL'A NA PULPICIE I NA TLE NA FB!!! <3 CZYLI MASZ 2 ZAMÓWIENIA. JESZCZE JEDNO... XDDDDDDDD
3. Zamówienie sygnaturka:
Rozmiar: 500x150
Tło: Tutaj daj się swojej przepięknej wyobraźni, bo Panienka Emiś nie ma pomysłu na tło. Czekaj! Jednak coś mi świta... Wiem że ma to być związane, z tłem jak w grze... Ale nie wiem jak to powiedzieć.. Wiem że to ma wyglądać jak na grę... No nie wiem zrobisz to tak jak Cię Twoja wyobraźnia poniesie. xD
Render: Shircio x3
Napis: Where is my brother?
Podnapis: Oh brother! Where are you?! Brother!
Inne: Skasuj logo. <3 A reszta to zdam się na Ciebie.
JEŻELI MI POWIESZ ŻE NIE PRZYJMUJESZ, BO TYLKO TAKI ZESTAW JEST KIEDY ZAMAWIA SIĘ SYGNATURKĘ, AWATAR I TŁO NA PULPIT TO CI MÓWIĘ ŻE CIĘ ZAMORDUJE ZA TO... ZAMORDUJE!! XD
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (24-11-2014 o 23h08)
#34 26-11-2014 o 18h27
Tym razem chciałabym awatar, tylko prawdę mówiąc sama nie wiem jaki. Chciałabym coś podobnego do mojego obecnego, mam na myśli miłość anioła i człowieka, ale ewentualnie może być coś prostszego, np. sam anioł. Tak więc zamawiam przysłowiowego "kota w worku" i niecierpliwie czekam:)
#36 26-11-2014 o 21h41
Jak zwykle niesamowite! Biorę sie za zmienianie awataru<3 Jestem zwolenniczką bardziej wyrazistych barw,ale tomoja wina,że nie wspomniałam,także i tak jest śliczny.
Ostatnio zmieniony przez Clarissa1317 (26-11-2014 o 22h55)
#37 26-11-2014 o 22h12
Hiyaa Szarlotko moja. <3 ^^ Powracam ponownie po trzy zamówienia. C:
1. i 2. Zamówienie tapeta na pulpit i tło na fb:
Link do zewnętrznego obrazka
Chcę taką tapetę i tło na fb! :* <3
3. Zamówienie sygnaturka:
Tło: Tu się zdam na Ciebie, bo nie mam pomysłu. ;* <3
Render: Kirito ♥
Napis: I won't let any,
Podnapis: of my party members die.
Inne: Skasuj logo. <3 A reszta to zdam się na Ciebie.
Ariiigaaatooo! ;** ♥♥
#38 27-11-2014 o 13h49
Ja poproszę avatar z sweet babeczką na tle z babeczek!!!
#40 27-11-2014 o 17h08
Zakochałam się, to jakby ktoś narysował obraz z mojej wyobraźni. Baaaardzo dziękuję i chciałabym złożyć kolejne dwa zamówienia:
Przegram je sobie jako tapety na telefon
1.Rozmiar 480x800
Tło: jak zwykle zostawiam ten wybór Tobie
Napis: No game No life
Podnapis: Czyli umysł i strategia
Inne: Proszę , jeśli możesz usuń te logo w prawym górnym rogu rendera:)
2.Rozmiar 480x800
Tło: Może jakieś beżowe, ze świecącymi elementami?
Napis: Angel's love it's true love.
Podnapis: Chciałabym jakieś serduszko,może być też takie <3
Inne: Ponownie proszę o usunięcie loga na dole rendera, chciałabym pogodny efekt, z elementami takich świecących iskierek:D
Ostatnio zmieniony przez Clarissa1317 (27-11-2014 o 21h44)
#41 27-11-2014 o 17h38
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
INFO
ZAMÓWIENIA ZROBIĘ PRAWDOPODOBNIE W SOBOTĘ, GDYŻ DZIŚ NIE MAM SIŁY DO TEGO, A JUTRO MAM SZKOŁĘ DO 13:40, KUPĘ ZADAŃ DO ZROBIENIA I ZAJĘCIA TEATRALNE W GODZINACH 16:00 - 18:00. JAK JUŻ WIECIE - NIE LUBIĘ ROBIĆ ZAMÓWIEŃ NA ODWAL SIĘ, DLATEGO MUSICIE CIERPLIWIE CZEKAĆ. Z GÓRY PRZEPRASZAM, ZA OPÓŹNIENIA I ZAPRASZAM DO DALSZEGO ZAMAWIANIA.
PS.
PROSZĘ, BYŚCIE MNIE POLECALI, GDYŻ SERCE MI SIĘ RADUJE, GDY WIDZĘ NOWE ZAMÓWIENIA.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~
#42 28-11-2014 o 17h59
Witam Cię!
Pozwolę sobie coś u Ciebie zamówić.
Tło: Czarno białe.
Render: Zdaję się na Ciebie. Chciałabym, żeby to była jakaś smutna dziewczynka huśtająca się na huśtawce.
Napis: Zdaję się na Cb
Pod napis:Tak samo.
Inne: Fanie by było gdyby ta dziewczynka miała tak 8, 9 lat, ale jak nie znajdziesz to nic.
Z góry dziękuję!
#43 28-11-2014 o 19h36
Yyyy...
#45 29-11-2014 o 21h50
Piękne moja szarlotko! Ale widzę pomyłkę. XDD
Widzę tu 2 "I" mogłabyś jedno skasować? X3 xDD A tak ogólnie, zrobiłam sobie blog o anime i będę tworzyła jeszcze więcej blogów. A więc... Będę musiała u Ciebie zamawiać tła... *-*
1. Zamówienie tło na bloga:
Rozmiar: 1800x1600
Tło: Zdaję się na Ciebie <3 ;*
Render: Render 1: Ciel and Sebastian ♥ || Render 2: Ciel and Sebastian ♥ ♥ (wybierz sobie taki render z którym Ci się będzie najlepiej pracować i który będzie najlepiej pasować jako tło na bloga. :3)
Napis: The dark is his path on the wings of the storm.
Podnapis: Kuroshitsuji
Inne: Skasuj logo. <3 Chyba na tle możesz zrobić napisy? *-* Jeśli tak to jestem bardzooo bardzooo wdzięczna. <3 No i na resztę zdaję się na Ciebie! ^=^
2. Zamówienie tło na bloga:
Render: Render 1: Asuna and Kirito ♥ || Render 2: Asuna and Kirito ♥ ♥ || Render 3: Asuna and Kirito ♥ ♥ ♥ (wybierz sobie taki render z którym Ci się będzie najlepiej pracować i który będzie najlepiej pasować jako tło na bloga. :3)
Napis: Dreaming and hoping... I found you.
Podnapis: Sword Art Online
Inne: Skasuj logo. <3 Na dalszą część zdaję się na Ciebie! ;33
3. Zamówienie tło na bloga:
Render: Render 1: Alice and Oz ♥ || Render 2: Alice and Oz ♥ ♥ || Render 3: Alice and Oz ♥ ♥ ♥ (wybierz sobie taki render z którym Ci się będzie najlepiej pracować i który będzie najlepiej pasować jako tło na bloga. :3)
Napis: Don't ever think that I'll abandon you!
Podnapis: Pandora Hearts
Inne: Skasuj logo. <3 Na dalszą część zdaję się na Ciebie! ;33
Czeeekam <3
EDIT:
Właśnie Ciel'a Twojej roboty ustawiłam na pulpit i na tło na fb. Ale teraz moja przyjaciółka poczuła się... Zazdrosna? O.o XDD I zrobiła dla mnie tło na fb, Ciel'a jako demona... xDD I teraz nie wiem czy zmieniać, czy nie... x; Bo tapety nie zmienię, bo to tak idealnie wygląda. <3 ♥♥ Nie zmienię nigdy w życiu! *-* Albo może zmienię... Ale to za pół roooku, albo za 2 laaata? O-O xD A właśnie Szarlotko moja, to jest właśnie jej praca.
Podoba się? :3
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (30-11-2014 o 13h57)
#46 30-11-2014 o 15h49
Hej
Tak więc che zamówić sygnaturkę:
1 Rozmiar standardowy
2 Tło raczej ciemne ale zdaje sie na ciebie
3
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
4 napis:„Nawet jeśli zdołasz kontrolować śmierć, pozostanie Ci tylko smutek”
Z góry dziękuje
Ostatnio zmieniony przez Joanna (30-11-2014 o 15h50)
#47 30-11-2014 o 17h13
Uwielbiam cię! Obrazki są dokładnie takie, jakich szukałam<3
#48 30-11-2014 o 17h44
Woww... Eminario, to ja mam jej czego zazdrościć. Przekaż jej, że jestem pełna podziwu dla jej talentu i kłaniam się. ;D Ew. mogę zrobić jeszcze jedno tło, bo pobrałam nowe czcionki :3
Zamówienia są w trakcie robienia!
~