Jak mogę zrobić swojej miss piegi? Nie mogę znaleźć ..
Karola
Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 18
Jak mogę zrobić swojej miss piegi? Nie mogę znaleźć ..
Czy wie ktoś może pod jakim numerem są dwukolorowe oczy?
Karo19 są pod numerem 31 i 85.
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (22-09-2015 o 18h46)
Rainbow 403-410
Ratujcie!
Jestem beznadziejna w robieniu makijaży, a z okazji premiery nowego sezonu Doctora Who postanowiłam zrobić cosplay River Song z odcinka "Let's kill Hitler"...
Pomożecie? T^T
Na razie miss wygląda beznadziejnie...
Macie jakieś pomysły na ratunek?Tu kilka obrazków z River
Hej. Mam prośbę - czy ktoś wie, jaki makijaż ma lalka z kuferka pierwsza od prawej? Oczy mi się bardzo podobają, ale znaleźć mi je ciężko. Ktoś coś?
Cześć dziewczyny! Wiecie pod jakimi numerami jest makijaż "Marii Antoniny"?
Z góry dziękuje za odpowiedź
O ile mi wiadomo nie dodano specjalnie nowego makijażu, musisz eksperymentować,,, Te oczy chyba kojarzę z nowości z Cannes ale pewności nie mam.
Cześć. Przychodzę z pytaniem które usta w zestawieniu z twarzą wyglądają najbardziej podobnie do makijażu CL z tego zdjęcia.
Link do zewnętrznego obrazka
To moje propozycje na usta, ale nie wiem czy którekolwiek pasuje.
Link do zewnętrznego obrazka
2 rząd 1 od lewej, reszta wydaje mi sie za mocna
Zgadzam się z Serem, najlepszy makijaż
Ja mam problem z włosami, postanowiłam pokombinować odrobinkę i wyszło mi tego za dużo żebym sama podjęła jakąś sensowną decyzję. Bardzo bym się nie obraziła, gdybyście mi pomogli.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Sartani (14-11-2015 o 08h48)
No! Nareszcie xd
Jestem za 2 lub 3
od góry, czy od dołu? xD
Ta na Dracule
mi najbardziej się podoba ta druga od góry, w pozostałych głowa miss wydaje się taka płaska
Mnie podoba się 4.
Dziękuję za pomoc, już zdecydowałam
Mam problem z fryzurą, planuję stworzyć cosplay postaci, która jest łysa.
Siedzę u fryzjera już chyba z godzinę i nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc xD
Kastil napisał
Może 869?
Rainbow napisał
A 846?
Argh, potrzebuję karnacji bielutkiej jak śnieg, nie szarej. xD Już nawet ta, którą mam, jest dla mnie za ciemna. D: Gdyby nie to, że stara kreska boli mnie w oczy, to wzięłabym najjaśniejszą karnację z tych starych. ;_;
Zioło, polecam najjaśniejszą z satynowych. Wygląda prawie jak biała. Na początku jak weszła, była trochę irytująca, bo prawie zlewała się z białym tłem na profilu x'D
Hyh ja na to mam pewien trik XD Kup sobie w halloween butiku zombi skina i uzyj bialego pudru w makijazu, powinnas miec jak nawet ja mam.
W efekcie wychodzi cos takiego jak moj pegaz, ktorego moze pamietasz.
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (29-12-2015 o 12h46)