chii napisał
Jestem bardzo ciekawa ile elementów dostawało się za wszystkie długopisy, mógłby ktoś zdradzić? Ja za moja 20 mam 7.
Za wszystkie dostaje się 9 elementów.
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 14
chii napisał
Jestem bardzo ciekawa ile elementów dostawało się za wszystkie długopisy, mógłby ktoś zdradzić? Ja za moja 20 mam 7.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Shillo (10-09-2014 o 00h06)
Specjalnie wisiałam tu do północy... i osobiście jednak się zawiodłam, mogłam spokojnie iść spać. Sama nie wiem czego się spodziewałam, ale cheerleaderka zdecydowanie nie odpowiada moim wyobrażeniom.
Jednak zabawa w szukanie długopisów była świetna a strój zawsze lepiej mieć niż nie mieć, więc narzekać nie będę. Jak dają za darmochę to trza się cieszyć XD
DarkSeaweed napisał
Ile rzeczy dostałyście? Bo ja zebrałam 23 długopisy i wydaje mi się, że mam cały komplet.
Ja też dostałam 9, a zebrałam 23, czyli jest super
Jak na mnie strój nie robi wrażenia.
Rillianne napisał
Specjalnie wisiałam tu do północy... i osobiście jednak się zawiodłam, mogłam spokojnie iść spać. Sama nie wiem czego się spodziewałam, ale cheerleaderka zdecydowanie nie odpowiada moim wyobrażeniom.
Jednak zabawa w szukanie długopisów była świetna a strój zawsze lepiej mieć niż nie mieć, więc narzekać nie będę. Jak dają za darmochę to trza się cieszyć XD
Jeśli mam być szczera to trochę się zawiodłam na stroju, patrząc na strój z Wielkanocy myślałam, że ten także będzie ładny. Może po prostu jestem uprzedzona do tych amerykańskich cheerleaderek.
Ostatnio zmieniony przez Keine (10-09-2014 o 00h07)
Osobiście uważam, że ten sweterek do stroju był zbędny, bo nie do końca mu odpowiada w tym zestawie. Może dlatego, że nie przepadam za golfami, albo w ogóle tu nie pasuje. Pewnie szukali czegoś do zapchania listy rzeczy za komplet.
Również jestem zawiedziona, miałam nadzieję na coś lepszego, ale cóż lepiej mieć niż nie mieć
Siedzenia nie urywa, że da się coś z tego zrobić.
Dzięki dziewczyny za odpowiedź Niestety nie dostałam najlepszych elementów stroju - pomponów i tej bluzki z napisem, ale i tak nie jest źle
W sumie, laski, to ten event nie jest taką pompą jak taka Wielkanoc, więc strój też jest słabszy. Od taki dodatkowy miły gest od Nine, że pofatygowała się dla nas z zabawą w szukanie plus nagrodę małą za to, bo co roku to i tak był tylko strój a teraz dochodzą jeszcze meble, no i to.
To czego się w zasadzie spodziewałyście? Na Wielkanoc można było zaszaleć ze strojem, ale na nowy rok szkolny? Uczennica superheroina? Woźny z piekła rodem? Pocieszna pani Stenia kucharka z mackami zamiast nóg? :>
Mi się strój podoba, bo jest oryginalny, a elementy można fajnie wykorzystać. No i jest za darmo, nie oszukujmy się, szukanie długopisów to nie żadne wyzwanie. Nosy do góry dziewczyny, niedługo Halloween, odbijecie sobie smutki na nowych misjach i pięknych, gockich sukniach.
Event został zorganizowany z okazji powrotu do szkoły, więc strój miał nawiązywać tematycznie. Spodziewałam się szkolnego mundurka, więc to jest miłe zaskoczenie. Nie całkowicie w moim stylu, ale, powiedzmy szczerze, tego brakowało u Nine. Ja tam jestem zadowolona. ;3 Zawsze mogło być gorzej! ;P
nie,nie,nie!;(
nie podoba mi się;(!
Szczerze mówiąc jestem rozczarowana nagrodą. Spodziewałam się jakiegoś fajnego mundurka szkolnego, ogólnie ładnej szkolnej stylizacji, ale niestety trafił się strój cheerleaderki, którego prawdopodobnie w ogóle nie wykorzystam. Szkoda... Ale przynajmniej zabawa w szukanie długopisów była przyjemna, więc mimo wszystko cieszę się z całej akcji.
Strój nie zachwyca nastawiłam się na jakiś mundurek, cheerleaderka nie
jest w moim typie. Pociesza mnie jedynie fakt że chociaż zabawa w szukaniu
była fajna.
Spodziewałam się jakiegos munudrka, niczego wyszukanego. W koncu even zwiazany byl ze szkola. Zestaw sam w sobie (wykluczajac bizuterie, ktora moim zdaniem odejmuje uroku) jest uroczy i naprawde ladny. A ze nie bede przeciez nosic komplentu i z poszczegolnych elementow, ktore sa dosyc charakterystyczne (no moze poza swetrem) ciezko bedzie stworzyc jakas stylizacje.
Nie ma co plakac dziewczyny. Ciuchy dostalysmy za darmo a poza tym pociesze Was faktem, ze juz niedlugo halloween. (tudziez zmartwie, bo pewnie czesc z Was tak jak i ja nie ma grosza przy duszy w porownaniu z tym, ile kasy trzeba wydac podczas eventu :c)
A mi się podoba!
Nie marudzic, bo pompony sa genialne Ja uwazam, ze stroj oryginalny, bo mundurkow jest od groma u Nine, a cheerliderka to cos swiezego ^^
czerwień do mnie nie przemawia, ale pompony i golf jest ok. Może uda mi się coś wymyślić ciekawego. Teraz moja ulubiona pora roku, czyli jesień i będę mogła tworzyć ciekawe kreacje na tę porę.
Za kilka dni pewnie będzie można kupić ten komplet u niny i pewnie będą też inna kolorystyka. A co do Halloween to jeszcze brakuje mi pieniędzy bym mogła w tym roku zaszaleć, ale pomimo zakupów to nie mogę się doczekać nowych wyzwań, które nabiją trochę MN
Nie za bardzo w moim stylu ale z nie których elementów stroju będę korzystać.
Ostatnio zmieniony przez paula250 (10-09-2014 o 14h07)
Yay, dzięki Erin ^^
Są dwa wytłumaczenia: albo ślepnę albo w tej odsłonie eventu postarali się o super niewykrywalność długopisów, co tłumaczyłoby dlaczego nie mogę znaleźć ostatniego A tak w ogóle, to zapomniałam o tym, że jest takie wydarzenie na MF ^^'