Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 14

#176 10-09-2014 o 00h04

Miss'Żółtodziób
...

chii napisał

Jestem bardzo ciekawa ile elementów dostawało się za wszystkie długopisy, mógłby ktoś zdradzić? Ja za moja 20 mam 7.

Za wszystkie dostaje się 9 elementów.

#177 10-09-2014 o 00h05

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Za 25 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Mam nadzieję, że nie dostanę bana, nikt nie napisał, że ciuchy też trzeba trzymać w tajemnicy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ja osobiście jestem rozczarowana. Nic w moim stylu i pewnie nie wykorzystam nigdy ani jednego elementu ;x

Ostatnio zmieniony przez Shillo (10-09-2014 o 00h06)

#178 10-09-2014 o 00h05

Miss'na całego
Rillianne
...

Specjalnie wisiałam tu do północy... i osobiście jednak się zawiodłam, mogłam spokojnie iść spać. Sama nie wiem czego się spodziewałam, ale cheerleaderka zdecydowanie nie odpowiada moim wyobrażeniom.
Jednak zabawa w szukanie długopisów była świetna a strój zawsze lepiej mieć niż nie mieć, więc narzekać nie będę. Jak dają za darmochę to trza się cieszyć XD

#179 10-09-2014 o 00h05

Miss'Żółtodziób
...

DarkSeaweed napisał

Ile rzeczy dostałyście? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Bo ja zebrałam  23 długopisy i wydaje mi się, że mam cały komplet.

9 sztuk - miałam komplet 25 dlugopisów

#180 10-09-2014 o 00h05

Miss'wow
DarkSeaweed
...
Miejsce: Rzeka

Ja też dostałam 9, a zebrałam 23, czyli jest super /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#181 10-09-2014 o 00h06

Miss'towarzyska
Emma1
Leśny Kwiat
Miejsce: Schkeuditz

Jak na mnie strój nie robi wrażenia.

"Wytrenuj swoje ciało i umysł, a przejmiesz kontrole nad swoim życiem" ~ Ewa Chodakowska 

Emma1

#182 10-09-2014 o 00h06

Miss'Żółtodziób
...

Rillianne napisał

Specjalnie wisiałam tu do północy... i osobiście jednak się zawiodłam, mogłam spokojnie iść spać. Sama nie wiem czego się spodziewałam, ale cheerleaderka zdecydowanie nie odpowiada moim wyobrażeniom.
Jednak zabawa w szukanie długopisów była świetna a strój zawsze lepiej mieć niż nie mieć, więc narzekać nie będę. Jak dają za darmochę to trza się cieszyć XD

Podaję rękę, mam dokładnie takie samo odczucie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#183 10-09-2014 o 00h06

Miss'na całego
Keine
...
Miejsce: Łódź

Jeśli mam być szczera to trochę się zawiodłam na stroju, patrząc na strój z Wielkanocy myślałam, że ten  także będzie ładny. Może po prostu jestem uprzedzona do tych amerykańskich cheerleaderek.

Ostatnio zmieniony przez Keine (10-09-2014 o 00h07)

#184 10-09-2014 o 00h06

Miss'Żółtodziób
...

Osobiście uważam, że ten sweterek do stroju był zbędny, bo nie do końca mu odpowiada w tym zestawie. Może dlatego, że nie przepadam za golfami, albo w ogóle tu nie pasuje. Pewnie szukali czegoś do zapchania listy rzeczy za komplet. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#185 10-09-2014 o 00h07

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Również jestem zawiedziona, miałam nadzieję na coś lepszego, ale cóż lepiej mieć niż nie mieć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#186 10-09-2014 o 00h07

Miss'Sensei
Sentis
...
Miejsce: Gdańsk

Siedzenia nie urywa, że da się coś z tego zrobić.

#187 10-09-2014 o 00h08

Miss'nieobczajona
chii
...

Dzięki dziewczyny za odpowiedź /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Niestety nie dostałam najlepszych elementów stroju - pomponów i tej bluzki z napisem, ale i tak nie jest źle /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#188 10-09-2014 o 00h10

Miss'Żółtodziób
...

W sumie, laski, to ten event nie jest taką pompą jak taka Wielkanoc, więc strój też jest słabszy. Od taki dodatkowy miły gest od Nine, że pofatygowała się dla nas z zabawą w szukanie plus nagrodę małą za to, bo co roku to i tak był tylko strój a teraz dochodzą jeszcze meble, no i to.

#189 10-09-2014 o 00h10

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

To czego się w zasadzie spodziewałyście? Na Wielkanoc można było zaszaleć ze strojem, ale na nowy rok szkolny? Uczennica superheroina? Woźny z piekła rodem? Pocieszna pani Stenia kucharka z mackami zamiast nóg? :>
Mi się strój podoba, bo jest oryginalny, a elementy można fajnie wykorzystać. No i jest za darmo, nie oszukujmy się, szukanie długopisów to nie żadne wyzwanie. Nosy do góry dziewczyny, niedługo Halloween, odbijecie sobie smutki na nowych misjach i pięknych, gockich sukniach. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#190 10-09-2014 o 00h15

Miss'wow
Melanie
Better yehet today than kkaebsong tomorrow.
Miejsce: w szafie.

Event został zorganizowany z okazji powrotu do szkoły, więc strój miał nawiązywać tematycznie. Spodziewałam się szkolnego mundurka, więc to jest miłe zaskoczenie. Nie całkowicie w moim stylu, ale, powiedzmy szczerze, tego brakowało u Nine. Ja tam jestem zadowolona. ;3 Zawsze mogło być gorzej! ;P

#191 10-09-2014 o 00h15

Miss'nieobczajona
Elwira
...

nie,nie,nie!;(
nie podoba mi się;(!

#192 10-09-2014 o 00h57

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Szczerze mówiąc jestem rozczarowana nagrodą. Spodziewałam się jakiegoś fajnego mundurka szkolnego, ogólnie ładnej szkolnej stylizacji, ale niestety trafił się strój cheerleaderki, którego prawdopodobnie w ogóle nie wykorzystam. Szkoda... Ale przynajmniej zabawa w szukanie długopisów była przyjemna, więc mimo wszystko cieszę się z całej akcji.

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#193 10-09-2014 o 09h46

Miss'ujdzie
grundzia
...

Strój nie zachwyca nastawiłam się na jakiś mundurek,  cheerleaderka nie
jest w moim typie. Pociesza mnie jedynie fakt że chociaż zabawa w szukaniu
była fajna.

//photo.missfashion.pl/pl/1/75/gd/59481.jpg

#194 10-09-2014 o 09h55

Miss'OK
Sniezyczka
...

Spodziewałam się jakiegos munudrka, niczego wyszukanego. W koncu even zwiazany byl ze szkola. Zestaw sam w sobie (wykluczajac bizuterie, ktora moim zdaniem odejmuje uroku) jest uroczy i naprawde ladny. A ze nie bede przeciez nosic komplentu i z poszczegolnych elementow, ktore sa dosyc charakterystyczne (no moze poza swetrem) ciezko bedzie stworzyc jakas stylizacje.

Nie ma co plakac dziewczyny. Ciuchy dostalysmy za darmo a poza tym pociesze Was faktem, ze juz niedlugo halloween. (tudziez zmartwie, bo pewnie czesc z Was tak jak i ja nie ma grosza przy duszy w porownaniu z tym, ile kasy trzeba wydac podczas eventu :c)

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#195 10-09-2014 o 10h55

Miss'ok
Kafra
...

A mi się podoba! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#196 10-09-2014 o 11h16

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Nie marudzic, bo pompony sa genialne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja uwazam, ze stroj oryginalny, bo mundurkow jest od groma u Nine, a cheerliderka to cos swiezego ^^

#197 10-09-2014 o 13h39

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

czerwień do mnie nie przemawia, ale pompony i golf jest ok. Może uda mi się coś wymyślić ciekawego. Teraz moja ulubiona pora roku, czyli jesień i będę mogła tworzyć ciekawe kreacje na tę porę.

Za kilka dni pewnie będzie można kupić ten komplet u niny i pewnie będą też inna kolorystyka. A co do Halloween to jeszcze brakuje mi pieniędzy bym mogła w tym roku zaszaleć, ale pomimo zakupów to nie mogę się doczekać nowych wyzwań, które nabiją trochę MN

#198 10-09-2014 o 14h06

Miss'nieobczajona
paula250
...
Miejsce: Wenus

Nie za bardzo w moim stylu ale z nie których elementów stroju będę korzystać.

Ostatnio zmieniony przez paula250 (10-09-2014 o 14h07)

,,Czemu oddychasz wiedząc, że umrzesz?''

#199 28-08-2015 o 10h40

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Event ponownie do nas zawitał, więc podbijam temat ^-^

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#200 28-08-2015 o 10h44

Miss'Żółtodziób
...

Yay, dzięki Erin ^^

Są dwa wytłumaczenia: albo ślepnę albo w tej odsłonie eventu postarali się o super niewykrywalność długopisów, co tłumaczyłoby dlaczego nie mogę znaleźć ostatniego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png A tak w ogóle, to zapomniałam o tym, że jest takie wydarzenie na MF ^^'

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 14