Ja znalazłam już wszystkie 5 długopisów
,,Czemu oddychasz wiedząc, że umrzesz?''
Ja znalazłam już wszystkie 5 długopisów
No dobra, podpowiedzi podpowiedziami, ale czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć, czy znalazły długopisiki w centrum strony, czy były jakieś na tej różowej ramce dookoła, lub poza nią? Bo ni jak ja tych swoich nie mogę znaleźć mam tylko 2
Oj! trochę mi z tym zeszło, ale mam wszystkie 5
Czasio88 napisał
No dobra, podpowiedzi podpowiedziami, ale czy któraś z was mogłaby mi powiedzieć, czy znalazły długopisiki w centrum strony, czy były jakieś na tej różowej ramce dookoła, lub poza nią? Bo ni jak ja tych swoich nie mogę znaleźć mam tylko 2
Jupi udało mi sie znaleźć wszystkie 5 długopisów ale powiem że po 4 miałam sie poddać a tu taka niespodzianka że jednak znalazłam zobaczymy co bd jutro
Pierwszy dzień i wszystkie 5 długopisów znalazłam w 2 minuty. Niezła jestem, hehe.
Ciekawa jestem jakie prezenty będą za nie dostarczone. Jeśli to znowu ciuch i jest związany z eventem to nie wiem czy będzie taki fajny, ale i tak cieszę się, że zrobili coś takiego. ^ ^''
Brakuje mi tylko jednego ;___;
Te długopisy to jelit koszmar. Różowy na różowym tle ;__;
Nie mogły być niebieskie? xD
Cała piątka znaleziona. ^^
Wbrew pozorom, dość łatwo jest znaleźć. Może i są różowe na różowym, ale jak dla mnie ciężko je przeoczyć. Dodatkowo, osoby, które brały udział w wielkanocnym evencie mają prościej, bo wiedzą gdzie szukać. :>
A ja nie mogę znaleźć piątego długopisu. Smuteczek, a wydaje mi się, że przewertowałam dwa razy całą stronę.
Kaede napisał
A ja nie mogę znaleźć piątego długopisu. Smuteczek, a wydaje mi się, że przewertowałam dwa razy całą stronę.
Moje długopisy odnalazły się wszystkie 5 po około 3 min.
Są podobnie umiejscowione do czekoladowych jajek wielkanocnych z poprzedniego eventu. Te długopisy łatwiej znaleźć, wiem co mówię to rekordowy czas jak na mnie!
A czy jak wchodzę np w zakładkę U Nine, to muszę oglądać każdą stronę ze spódnicami, spodniami itd? Przekopywać się przez wszystkie te strony?
Udało mi się znaleźć wszystkie, chociaż myślałam, że z moim szczęściem to żadnego nie znajdę.
iga8 nie nie, tylko główną stronę obserwuj, tak samo w supermarkecie i ikelandzie.
Buuuu chyba mi ten event na telefonie nie działa ;(
10/10 zdobyte
Dzisiejsza piątka zdobyta. ;>
Sartani napisał
Buuuu chyba mi ten event na telefonie nie działa ;(
Ostatnio zmieniony przez Shillo (06-09-2014 o 06h33)
Lol dwa długopisy miałam z tej samej zakładce i znalazłam cztery długopisy ;p
Dzięki Nivata!
Jessica23 napisał
Sniezyczka zajrzyj do wątku o pisankach, tam na przedostatniej stronie Misa wymieniła wszystkie miejsca.
A mnie pierwsze 5 ominęło, bo jechałam na nocke do pracy, a jak wchodziłam na strone przed 17 to nic nie było :>
Ale resztę znalazłam w parę minut
Straszna szkoda, że ta zabawa pojawiła się po południu, zamiast od razu po północy. Zawsze wchodzę na mf po północy i po 14-stej, później nie zawsze mam czas. Niestety przegapiłam wczorajsze długopisy
Ja niestety dopiero dziś zobaczyłam, że jest event więc całego kompletu nie dostanę. :> Dzisiejszy pakiet długopisów jest ;p
Ja mam tak samo jak osoby powyżej. Byłam na mf przed 17 i straciłam te pięć długopisów
Dzisiaj znalazłam wszystkie w parę minut