Znalazłam wszystkie bez problemu ! Mam już 10.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 14
#252 29-08-2015 o 19h10
Ikan napisał
Już spieszę z odpowiedzią Pomijając, że przy pisanka bodajże były prośby, a następnie upomnienia o niepodpowiadanie to informacja taka jest umieszczona w zakładce polowanie na długopisy
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Myślę, że to jedno zdanie potrafi uruchomić wyobraźnię każdej użytkowniczki forum oraz gry, co może się w tym przypadku kryć za słowem "kara"?
Tak właściwie to to zdanie można odebrać dwojako. "Może cię za TO spotkać kara!". "To", jak wynika z poprzedniego zdania, jest niepodpowiadaniem, czyli mamy, że za NIEpodpowiadanie może nas spotkać kara. Inaczej - jeśli komuś NIE podpowiemy, zostaniemy ukarani ;P
#253 29-08-2015 o 19h15
Ile tak w ogóle jest tych długopisów mam tylko cztery
"Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą."
J.K. Rowling – Harry Potter i Czara Ognia
#254 29-08-2015 o 20h37
Codziennie jest ukrytych 5 długopisów.
#255 29-08-2015 o 21h03
Z tego co wiem to nie można podpowiadać.Więc nie piszcie gdzie je znaleźliście bo będę zmuszona powiedzieć moderatorom.
#256 29-08-2015 o 21h25
kinia1221 po pierwsze - wątek na bieżąco kontrolowany jest przez moderatorki. Po drugie - gdzie ty tu widzisz podpowiedzi?
Mam na razie wszystkie na moich wersjach językowych. To znaczy, na niemieckiej wczoraj nie znalazłam, ale wiem gdzie był, chociaż tyle. >.< Liczę na japoński mundurek, ale to pewnie mało prawdopodobne. :C Chociaż i tak na to są większe szanse niż na mundurek z Hogwartu... xD
#257 29-08-2015 o 21h41
CENZURA
Dziewczyna wtedy dostała upomnienie (doprawdy podbijać posta z zeszłego roku!). Ty też je dostajesz za podbijanie podpowiedzi.
Pozdrawiam i informuję, że następnym razem dostaniesz bana.
ErinBlack
Majerankova a to co jest?
#258 29-08-2015 o 22h02
Przeszukałam CAŁY wątek i nie znalazłam ani żadnej podpowiedzi, ani tym bardziej tego cytowanego posta (choć nie zaprzeczam, że wielokrotnie udowadniałam już swoją ślepotę >.<). Mogłabyś uściślić, o co dokładnie CI chodzi lub ewentualnie podać link do cytowanego posta albo chociaż wątku, z którego pochodzi?
#259 29-08-2015 o 22h05
Cytowany post był w tym wątku. Strona 7, post Steno, ale został już ocenzurowany, bo widocznie osoba, która upominała Steno w zeszłym roku zapomniała podpowiedź ukryć. Ale żeby podbijać zeszłoroczne posty... Eh... Dziewczyny, nigdy nie przestaniecie mnie zadziwiać nadgorliwością
#260 29-08-2015 o 22h12
No i znowu udowodniłam swoją ślepotę XD Niby mam -4, ale noszę soczewki lub okulary... Nevermind XD
Nie wiem, jakim cudem przy takim ogarnięciu potrafię znaleźć te wszystkie długopisy XD
Dzięki Erin, że go znalazłaś, bo jak widać na mnie nie ma co liczyć ;-; Jestem ciekawa, co dokładnie zostałoby "zgłoszone moderatorom", skoro obecnie nikt nie pisze na forum, gdzie są długopisy XD
A osobiście wracam potulnie do szukania długopisów na angielskiej, bo tam zostały mi jeszcze dwa, bo nie chciało mi się przeglądać wszystkich stron XD (powiedziałabym, odwiedzanie czego najbardziej mnie irytuje, ale prawdopodobnie podpadałoby to pod podpowiedź XD)
#261 29-08-2015 o 22h16
Jakly napisał
Ikan napisał
Już spieszę z odpowiedzią Pomijając, że przy pisanka bodajże były prośby, a następnie upomnienia o niepodpowiadanie to informacja taka jest umieszczona w zakładce polowanie na długopisy
Myślę, że to jedno zdanie potrafi uruchomić wyobraźnię każdej użytkowniczki forum oraz gry, co może się w tym przypadku kryć za słowem "kara"?
Tak właściwie to to zdanie można odebrać dwojako. "Może cię za TO spotkać kara!". "To", jak wynika z poprzedniego zdania, jest niepodpowiadaniem, czyli mamy, że za NIEpodpowiadanie może nas spotkać kara. Inaczej - jeśli komuś NIE podpowiemy, zostaniemy ukarani ;P
No, nie wpadłam na taką interpretację tej prośby. Ale jak wobec tego odnieść się do "dziękujemy" które rozpoczyna zdanie? Chcesz mi powiedzieć, że ktoś się tutaj z nami bawi w hasła-klucze?
#262 29-08-2015 o 22h17
Przejrzałam już wszystkie strony 2 razy i wciąż nie mogę znaleźć ostatniego delikwenta
#263 30-08-2015 o 08h40
Dość szybko znalazłam wszystkie długopisy z czego jeden przypadkowo bo zaczęłam robić co innego i zapomniałam, że szukam długopisów xd
#264 30-08-2015 o 08h53
Kolejne pięć na moim biurku jeszcze jutro znaleźć te pięć i będzie 19 bo oczywiście pierwszego dnia nie udało mi sie ostatniego znaleźć v.v eeh
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
#265 30-08-2015 o 11h39
ja mam 12 bo 1 dnia 3 nie znalazłam i kompletu nie będzie
#266 30-08-2015 o 12h05
Ja mam (jak na razie) komplet 15/15
#268 30-08-2015 o 13h34
Ikan napisał
Jakly napisał
Ikan napisał
No, nie wpadłam na taką interpretację tej prośby. Ale jak wobec tego odnieść się do "dziękujemy" które rozpoczyna zdanie? Chcesz mi powiedzieć, że ktoś się tutaj z nami bawi w hasła-klucze?
To "dziękujemy" może być tu użyte jako takie "dziękuję", które mówimy, gdy czegoś odmawiamy
#269 30-08-2015 o 14h27
A więc wszystko jasne z tymi karami. Chociaż jak na razie nie miałam problemu ze znalezieniem wszystkich długopisów.
Jestem ciekawa nagród za zebranie wszystkich długopisów... Ciekawe co będzie w tym roku. nie mogę się doczekać.
#270 30-08-2015 o 14h45
Mi to "dziękuję" się kojarzy z takim sarkazmem typu "Dziękuję, że nie dałeś mi ściągnąć", albo "Dziękuję, że nie pomogłeś innym graczom, choć mogłes" XD
#271 30-08-2015 o 15h43
A orientuje się ktoś czy jak będzie się miało 24/25 długopisów to dostanie się taką samą nagrodę jak za 25/25 ? Bo szukam dzisiaj i szukam, już każdą stronę 3 razy przejrzałam i nie ma ostatniego... chyba ślepa jestem
cofam pytanie, znalazłam i faktycznie jestem ślepa Ale 15 już jest , jeeeeeeee
Ostatnio zmieniony przez NataliaAmelia (30-08-2015 o 16h39)
#273 30-08-2015 o 16h36
nie wiedziałam, nie jestem osobą, która udziela się na forum ;]
#274 30-08-2015 o 21h16
Dzisiaj kolejna piąteczka :3 No i chyba będzie komplecik :3
#275 30-08-2015 o 22h33
A mnie jest smutno, bo nie mogłam zajrzeć w piątek na stronę przez co na starcie straciłam 5 ;d Ciekawa jestem co w tym roku dostaniemy