Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 03-09-2014 o 23h57

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Podejrzewam, że jakiś tam jeden procent ludzi stąd mnie zna. Większość z tego procenta pewnie nie wie, ze ja cokolwiek tworzę. A jednak.

Jakby co, lepiej jeszcze wyjść teraz, bo obrazki są zasłonięte. Jak się je odsłoni, to się oślepnie ;C

No cóż, wiem, ze są fatalne, ale pomyślałam, że skoro i tak cały czas rysuję, to czemu tego nie wstawić? Hejty przyjmuję na klatę xD

Ok, a więc juz bez tego gadania, wasza smierć czai się za tym spoilerem:

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Za wszelkie zgony nie odpowiadam. Ostrzegalam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

EDIT: Teraz zauważyłam, ze ten post jest bez sensu i trochę niezrozumiałe napisany. Wybaczcie, jestem zmęczona ;C

Ostatnio zmieniony przez Paululusia (04-09-2014 o 00h01)

#2 04-09-2014 o 16h52

Miss'Żółtodziób
...

Bosz, jakie pikne ;u; Kochana, ja umrę prędzej z wrażenia :3
Kucyk pinkny, lalka też, wszystko, wszystko :3
Kocham Cięęęęęęęeeee! <3

#3 04-09-2014 o 18h59

Miss'Fuzja
Paululusia

Och, czuję się miłe polechtana ^^ Nie przesadzasz, kochana? ;D

Jak juz tu piszę, czemu nie dodać moich najnowszych "dzieł"... Postanowiłam wrócić (o ile mozna to nazwać powrotem) do znienawidzonych przeze mnie farb. Dałam im kolejną szansę, a one co? Zawiodły xD
Kolejnej szansy nie dostaną!

#4 05-09-2014 o 18h39

Miss'Żółtodziób
...

Ale.. Ale przecież ta pierwsza jest ładna. ;w; Ta druga też całkiem, ale mogło by być lepiej. (; Kucyku, proszę o więcej! O kur.. Oczy mi się zaczęły świecić. ;x xd

#5 18-09-2014 o 15h56

Miss'Żółtodziób
Virie
...
Miejsce: Valinor

To oko które "nie wygląda jak oko" jest wspaniałe, jak i reszta Twoich prac.  czekam na nowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png <3

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

"Żegnaj mi, kraju pod północnym niebem! Na wieki będę błogosławił ciebie, bo tu na trawie w poświacie miesiąca i w pełnym blasku gorącego słońca Luthien Tinuviel widziałem tańczącą a jej piękności i głosu słowika nikt nie wysłowi w mowie śmiertelnika."    

#6 13-12-2014 o 22h44

Miss'Fuzja
Paululusia

Po długiej nieobecności daję coś zupełnie innego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Chciałam, aby lalka Venus przypominała Fluttershy z EG... Nie wyszło do końca tak, jak chciałam, ale jestem całkiem zadowolona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A tak poza tym: dziękuję wszystkim za miłe słowa, ale w sumie bardziej przydałaby mi się krytyka, abym wiedziała co poprawić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#7 30-12-2014 o 21h14

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Chciałabym Cię jakoś skrytykować, ale za bardzo nie znam się na kucykach. xD
Z rysunków to najładniejszy jest kucyk. Podobnie rysowałam gdy miałam 10 lat.
Co do lalki też bym taką chciała mieć >o> Zrobiłaś jej super warkocz, bo ja nie ważne ile bym się uczyła nie potrafię robić kłosa. A jak na amatorskie ciuszki tą są w sam raz na twoją lalkę.
Zazdro.

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#8 30-12-2014 o 21h26

Miss'Fuzja
Paululusia

Hahah, nie wiem, czy to był hejt, ale i tak dzięki ;D
"Podobnie rysowałam gdy miałam 10 lat." - to zdanie jest najlepsze xD
A co do lalki - chodziło bardziej o hejty na makijaż, namalowany farbkami kupionymi w kiosku i dziesięcioletnim pędzelkiem ;D
Ubrania szyłam na szybko, aby goła nie była ;3

~.~.~.~.~.~.~.~.~

Już wkrótce wstawię nowe prace. Dotychczas nie wstawiłam żadnej dobrej pracy. Trzeba się pokazać z jakiejś lepszej strony, żeby nie było, że jestem absolutnym beztalenciem C;

#9 30-12-2014 o 21h48

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Bardzo ładne, ale muszę trochę skrytykować. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Do pierwszego zero zarzutów, yo.

W drugim obrazku, gdzie jest kobitka narysowana pastelami są dwie linie między ustami, a nosem (nie wiem jak to się fachowo nazywa, ale wiem że jest :v). Mogłabyś narysować je delikatniej, ponieważ dziewczyna wygląda przez to staro. :c Co do tego obrazka mam jeszcze jedną uwagę. Oczy nigdy nikomu idealnie nie wychodzą, nawet realnie takie nie są, ale mogłabyś narysować sobie prostą linię pomocniczą podczas rysowania oczu. Na niej mogłabyś narysować paczadełka, które byłyby na równi, dzięki czemu postać stałaby się ładniejsza (chyba, że rysujesz Quasimodo xD).

Następny obrazek oka. Wygląda jak oko, tylko takie bez rzęs. Gdzie rzęsy? Zgoliła? Ucięła? Usunęła laserowo? Nie no żart. xD Nigdy nie zapominaj o rzęsach, bo dzięki nim oko funkcjonuje realnie, a na obrazach jest piękniejsze. Dodałabym tu też więcej ciemnych kolorów, aby zrobić efekt cieni, a że jest to obraz oka z bliska, mogłabyś na białku namalować cieniutkie, czerwone linie, bo na oku są. Ale żeby nie było ich za bardzo widać! To ma być tylko dodatek dodający realizmu obrazowi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatni obrazek z pierwszego postu. Twarz jest trochę krzywa. Przy rysowaniu twarzy pomagaj sobie cyrklem i linijką. Na internecie znajdziesz dużo stron, które pomogą ci z tymi narzędziami. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Usta są strasznie krzywe. Radziłabym skupić na ustach więcej uwagi i pomóc sobie liniami. Bardzo pomaga w szkicowaniu początku obrazka. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Do krajobrazu z wyspą i morzem mam tylko trochę krytyki. ;D Do rozbijających się fal o brzeg radziłabym dodać pianę. Dodaje takiego klimatu wyspy. Drzewa trzeba rysować rozłożyste, z większą ilością gałęzi. Takie są w końcu drzewa. Ale jak już jest jakaś wyspa, to lepiej wyglądają palmy. :3 Można tam dodać muszelki, glony albo jakieś rzadkie krzaczki.

Do ostatniego nie mam zarzutów, ale za to obraz wielkiego wrażenia nie robi. ;\

Podsumowując: musisz ćwiczyć i skupiać więcej uwagi na detale. Tyle ode mnie - życzę ci dużo weny, wolnego czas i sukcesów. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (30-12-2014 o 21h54)

~

#10 30-12-2014 o 22h03

Miss'Fuzja
Paululusia

Ach, jak mi miło, że przyszłaś ^^ Razem ze ścianą tekstu ;D

Myślę, że twoja wypowiedź wiele mnie nauczyła ;D
Ale serio. Dziękuję bardzo za wszystkie rady, biorę je sobie głęboko do serca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Nie martw się, myślę, że wstawię coś lepszego, abyś była ze mnie dumna ;D

A tak trochę nie na temat:
Dzięki tobie jestem teraz lepszym człowiekiem xD

#11 30-12-2014 o 22h07

Miss'Fuzja
Charlotte5

O jeju wzruszyłam się.  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif
Jesteś dzięki mnie lepszym człowiekiem! XD
A tak serio, to czekam na nowe prace. :3
- Może będzie co krytykować!
- Ty wredny, wewnętrzny głosie! Na pewno się poprawi i będę ją chwalić!
- Jeszcze zobaczymy! Mvahaha!
- Głupi zgred.

Pozdrawiam i jeszcze raz życzę weny. ^^
PS. Nie zwracaj uwagi na zgreda. ;\ To taka wredna małpa, która siedzi mi w głowie i albo zrzędzi, albo rzuca jakieś złośliwe komentarze. :C Przepraszam za niego!

Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (30-12-2014 o 22h11)

~

#12 30-12-2014 o 22h40

Miss'nałogowa
DemOlkaGirl
NIE BIASUJ NOSA MOJEGO BIASA
Miejsce: Talerz

Ok, pani ninja przybywa!
Pierwszy post:
Uroczy kucyk. W dodatku pokolorowany! Serio zazdroszczę Ci zdolności kolorowawszej.
Drugiej pracy mówię noł. Podziwiam za wzięcie się za te magiczne kredeczki, ale jak powiedziała Szarlotka z mocne linie nosoustne
Trzeci obrazek jest cudowny! Co prawda nie wygląda, jak oko, ale zapiera dech w piersiach *.-
W czwartym obrazku mogę doczepić się tylko lewego policzka. Wiem jakie to trudne zrobić go dobrze, bo sama mam z tym problemy, ale myślę, że z Twoimi zdolnościami po krótkim treningu wyjdą czarująco.

Drugi post
Ta wyspa ma w sobie to coś... Nie potrafię wyjaśnić co, ale coś ma. Nie trzeba tu nic dodawać, żeby wyglądała rewelacyjnie.
W sprawie drugiego obrazka zgadzam się z Charlote.

Flutter Venus:
Gdy pierwszy raz zobaczyłam ten makijaż miałam mieszane uczucia, ale po kilku razwxh zaczął mi się podobać. Strój też nie jest zły, ale przydałoby się chociaż wsadzić tę bluzkę w spudnicę.

Podsumowując po krótki treningu masz szansę zostać nowym Picassem!

https://78.media.tumblr.com/9865d2fc8f6d10bb382e53ee04126fa6/tumblr_ozb44fu5xI1sg1swdo4_400.gif   https://78.media.tumblr.com/0a25edb5d3bc6700454bc96933c308fb/tumblr_ozb44fu5xI1sg1swdo3_400.gif

#13 05-01-2015 o 13h31

Miss'Fuzja
Paululusia

Dobra, w tym poście będzie sporo prac. Większość to właściwie jakieś starocie, znalezione w szafie ;D Jest tylko jeden obrazek świeży, rysowany wczoraj wieczorem. Ukrywa się za tym spoilerem:

Sunset Shimmer ;3

Te dwie nie są jakieś bardzo stare:

Aria Blaze po bardziej ludzku xD

A tu Twilight jako AJ ;D

Twilight Sparkle ;3

A to kompletny staroć, lekko tylko poprawiony:

Trølõlōlô

Jeśli ktoś liczył, że kucyków nie będzie, to się przeliczył ;3 Dwa moje kochane kuce:

Kucyki ^^

A ten kuc w osobnym spoilerze. Nie wiadomo czemu, uwielbiam ten rysunek. Możecie go hejtować ile wlezie, a ja i tak go będę wielbić ;3

Kocham <3

To koniec na dziś. Muszę coś narysować, bo cały czas wstawiam stare prace .-.

#14 05-01-2015 o 14h15

Miss'nałogowa
DemOlkaGirl
NIE BIASUJ NOSA MOJEGO BIASA
Miejsce: Talerz

Mimo, iż to starocie widzę poprawę ^^
Ostatni pucyk taki śliicznyyy~ <3
Twilight i ta druga EG (mam zaległości w kucykacj [2,5 sezonu ;c]) również piękne.
Osobiście zakochałam się w poprawionym starociu, choć troszkę przeszkadza mi w nim nos.
Podsumowiłaś : jest stara poprawa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://78.media.tumblr.com/9865d2fc8f6d10bb382e53ee04126fa6/tumblr_ozb44fu5xI1sg1swdo4_400.gif   https://78.media.tumblr.com/0a25edb5d3bc6700454bc96933c308fb/tumblr_ozb44fu5xI1sg1swdo3_400.gif

#15 22-01-2015 o 21h06

Miss'Fuzja
Paululusia

DemOlkaGirl napisał

Mimo, iż to starocie widzę poprawę ^^
Ostatni pucyk taki śliicznyyy~ <3
Twilight i ta druga EG (mam zaległości w kucykacj [2,5 sezonu ;c]) również piękne.
Osobiście zakochałam się w poprawionym starociu, choć troszkę przeszkadza mi w nim nos.
Podsumowiłaś : jest stara poprawa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Nie wszystko to były starocie, więc poprawę pewnie widać ;D

Mi też przeszkadza nos w tym poprawionymi starociu .-. Nie lubię rysować ludzkich nosów. Wolę te kucykowe ;D
Nie wychodzą mi dobrze ręce, co można zobaczyć na wielu moich rysunkach .-, Lubię rysować kopyta, bo nie mają palców i są prostsze w budowie ;D

Ach, ten kucykowy geniusz, Paululusia sama sobie daje hejty xD

#16 24-01-2015 o 13h55

Miss'Fuzja
Charlotte5

Sorki, że musiałaś tyle czekać. XD

Drugi obrazek  Aria Blaze:

Nie, nie, nie. Czoło zbyt wysunięte do przodu, nos za mały, a usta za nisko. Musisz poćwiczyć rysowanie twarzy z boku.

"Kompletny staroć":

Ma dziwne łokcie, a jedna nogawka jest krótsza od drugiej. I nos też coś nie bardzo.

Pierwszy rysunek "ukochanych kuców":

Wygląda, jakby ktoś wziął jej twarz, wcisnął do książki i ją zamknął. Potem wyciągnął i voilà! Spłaszczony ryjek. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mogłaś zrobić to trochę okrąglejsze. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

To tyle, życzę samych sukcesów i dużo weny! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

~

Dyskusja zamknięta

Strony : 1