a ja mysle czy lepiej się trzymać czerni i bieli czy potem jakoś od tych kolorów odejść... co mi radzicie?
Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...
Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 206
a ja mysle czy lepiej się trzymać czerni i bieli czy potem jakoś od tych kolorów odejść... co mi radzicie?
Czerń i biel to dość dobry pomysł, prostu i klasyczny, ale uważaj żeby w przesadny mrok nie wpaść, chyba, że masz taki cel.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Znalazłam kilka genialnych ciuchów, ale jak już je kupiłam to okazało się że brakuje mi w nich... dopełnienia.
Myślałam nad paskiem i przeglądając profile natknęłam się na kilka pań z paskiem z kameą tylko nigdzie nie mogę go znaleźć. Y.Y
Wiecie może jak się nazywa? <albo czy jest on od gwiazdy czy może nie ten poziom po prostu...>
Nie potrafię się zdecydować, która wersja lepsza...
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Jak myślicie?
Mariko Jeśli chodzi Ci o taki pasek jak ten, który moja miss ma na sobie, to nazywa się on "Pasek Yetta".
To zależy co chcesz osiągnąć ,ale jak dla mnie pierwsza wersja jest najlepsza i pod względem kolorystycznym jak i dobraniem dodatków. Niestety okulary mi tu trochę nie pasują.
Zdecydowanie pierwsza, ale bez/z innymi okularami.
Postanowiłam zrobić coś prostego, do wyjścia na miasto. Ale czy nie jest zbyt czarno?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria moim zdaniem nie zależy czy będą kolory czy nie każdy ma swój własny gust osobiście to mi się podoba dobranie niektórych części ubioru a naprzykład dała bym tylko bluzkę w innym kolorze ale to jest tylko moje zdanie każdy ma inne ;P
Skoro twierdzisz,że nikt nie odpowie,to nie odpowie.
Dodaj zdjęcie z podkolanówkami,żeby można było ci doradzić
Wkońcu można się przebrać normalnie a nie męczyć na komórce . Wsumie to dokładnej koncepcji nie mam tutaj, więc dlatego przygarnę sugestię, która opcja lepsza stricte lata 20 czy może coś z lekką wariacją, albo miks aby uzyskać trzecią stylizację?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Samira (19-09-2013 o 18h56)
Pierwsza, pierwsza, pierwsza! <3 Druga ciut za chaotyczna i style się ze sobą za bardzo mieszają, ale w pierwszej wszystko tak fajowo dobrane!
Ja jestem innego zdania niż przedmówczyni. Po prostu bardziej mi się podoba.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (19-09-2013 o 18h21)
Pierwsza tak bardzo! Wygląda jak trochę unowocześnione lata 20. albo 30., naprawdę harmonijna i oryginalna stylówka. <3
Samira napisał
Wkońcu można się przebrać normalnie a nie męczyć na komórce . Wsumie to dokładnej koncepcji nie mam tutaj, więc dlatego przygarnę sugestię, która opcja lepsza stricte lata 20 czy może coś z lekką wariacją, albo miks aby uzystać trzecią stylizację?
//photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6893.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/9/moy/6894.jpg
Hehe proszę mix tych dwóch ale to pobawie się w zmienianie jej przez dzień i sprawdzę która bardziej mi przylgnię xD. Chociaż jak tak patrzę to muszę trochę przyznać rację druga opcja by byłą do przemyślenia z dwoma dodatkami bo chaos wprowadza dziekuję za sugestię bo nie byłam pewna dodatków, czy nie przesadziłam z nimi bo wiem, że lubię to robić ^^
Druga jak i trzecia świetna. Dzięki za wstawianie na życzenie.
To i ja wpadnę znów z pytaniem. Który kapelusz lepiej pasuje do całokształtu? D:
Link do zewnętrznego obrazka
Drugi wcale nie pasuje. Jest... za mały? W złym stylu? Jestem za trzecim. Nie zasłania buzi miss i lepiej się się komponuje.
Ostatnio zmieniony przez Solelei (19-09-2013 o 19h42)
A według mnie 3.najgorzej.
Dwa pozostałe są fajne,ale nawet skłaniałabym się do 1.
Proszę, ile ludzi tyle modowych upodobań. Mi się właśnie drugi najbardziej podoba, jest taki petite, nie przytłacza sylwetki jak pierwszy (spódnica jest wystarczająco obszerna). Trzeci tez jest ok, ale urzeka mnie jednak ten cylinderek.
Kapelusz? 1 lub 2.
Nom ile ludzi tyle sugestii pierwszy dopełnia ciężką stylizacje dół opszerny i góra też. Mi osobiście najbardziej pasuję.Jeśli jednak chciałabyś objętościowo ująć stylizacji i ją trochę odciążyć to skłaniam się bardziej do drugiej opcji ze względu na dopasowanie do fryzury ^^
supcio kupiłam se całkiem fajne czarne baleriny za 15 MM! Ale z pół godziny szukałam bo są gdzieś w środku