@up, dzięki za info ^^ sama niestety nie miałam możliwości sprawdzenia, a nie zasnęłabym dzisiaj, nie znając odpowiedzi. No właśnie tak się wydaje. Ja na dobrą sprawę kojarzę może ze cztery stroje i to tak piąte przez dziesiąte.
![https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif](https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif)
Strony : 1 ... 201 202 203 204 205 206
@up, dzięki za info ^^ sama niestety nie miałam możliwości sprawdzenia, a nie zasnęłabym dzisiaj, nie znając odpowiedzi. No właśnie tak się wydaje. Ja na dobrą sprawę kojarzę może ze cztery stroje i to tak piąte przez dziesiąte.
Podczas sprawdzania sama miałam wątpliwości co do niektórych strojów. xD Dopiero po zobaczeniu jakiegoś charakterystycznego elementu klapka w głowie przeskakiwała, wywołując reakcję typu "aaaa, no tak, przecież to ten komplet" ;D
Jak lubię jak jest dużo tła więc drzewko jak najbardziej mi pasuje
Również jestem za drugą opcją ; ))
Mi również do gustu przypadła bardziej 2 wersja
Dziewczyny pomóżcie mi proszę!
Mam problem z decyzją, który cosplay Deadpool'a maid jest lepszy :c
Ten jest bardziej słodki
Ale ten bardziej odwzorowuje oryginał
Oryginał:
Ostatnio zmieniony przez Fraulein (15-10-2017 o 16h33)
Mi bardziej podoba się pierwszy cosplay Deadpola Maid, aczkolwiek drugi jest jego prawie, że idealnym odwzorowaniem
Proszę, pomóżcie!
Chodzi o to, że chciałabym Gorset Śpiąca Królewna i Spódnica Shubhra połączyć w jedną całość i zrobić z tego sukienkę.
Niestety nie mogę znaleźć takich samych kolorów, więc doradzam się was. Chcę, aby kolory były takie same, albo chociaż podobne. No i oczywiście może to być jakikolwiek kolor, ale nie biały, czarny itp. No i to na dole spódnicy i na środku gorsetu też może być jednego koloru; złotego lub srebrnego. Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za pomoc. Każda się przyda.
A, jeszcze dla mnie lepsza jest zdecydowanie pierwsza wersja, lecz zgadzam się z osobą wyżej. Zależy jednak czy chcesz zrobić stylizację bardziej inspirowaną, czy dokładnie odwzorowany cosplay.
Ostatnio zmieniony przez KlaraM (16-10-2017 o 22h25)
KlaraM - w tych dwóch ciuchach niestety nawet te czarne są w innym odcieniu, bo najprawdopodobniej każdy z zestawów był robiony przez inną graficzkę. Jedyne kolorowe elementy, które ze sobą współgrają, to te bladoniebieskie:
Bardzo Ci dziękuję Nie wiesz nawet jak mi pomogłaś
Czy mógłby mi ktoś doradzić co bym mogła zmienić w tej stylizacji? Nie powiem, podoba mi się taka - jednak mimo to czuję, że czegoś jej brakuje :c
Link do zewnętrznego obrazka
Mi się bardzo podoba. Odsłoniłabym tylko twarz, czy coś w tym stylu.
Whitewind - jak dla mnie tak wygląda świetnie.
To znowu ja xd Przed zakupem postanowiłam zapytać się Was o to, co myślicie o tej stylizacji. Mam coś zmieniać czy kupić tak jak jest?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Whitewind (01-11-2017 o 18h15)
Maska na oczy trochę mi się gryzie kolorystycznie - za ciemna w stosunku do reszty stylizacji. Poza tym wydaje się być ok.
Ja zastanawiam się czy wszystko odpowiada w ten stylizacji. Głównie ma wyglądać tak
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Mi się bardzo, bardzo, bardzo podoba bez planet. Zmieniłaby kolor ust na jakiś złoty, czy coś ✴
Moim zdaniem te planety nie pasują. Pierwsza wersja jest super.
Może dodałabyś Kryształy Jaa na tył jeśli je masz?
Osobiście bardziej podoba mi się pierwsza wersja. Na twoim miejscu dodałabym jakąś fryzurę...
Ja za to uważam, że pierwsza wygląda lepiej. Te ręce po prawej jakoś tak ni w kij ni w oko.
Zdecydowanie pierwsza. Rewelka te ręce ^^