W sumie to nawet nie wiem jak miałabym nazwać tą stylizacje
Po prostu kupiłam na licytacji pasek do tego w ramach kuferków biżuterie na nogi i tak pokombinowałam. Pytanie czy to ma sens i czy wgl to jakoś wygląda. W sumie robiłam stylizacje od niechcenia ale na końcu doszłam do wniosku że nawet fajnie wyszło. Jednak bystre oko tej tu właśnie dyskusji na pewno byłoby w stanie wskazać jakieś podpowiedzi co by tu jeszcze zmienić. Dlatego tez zwracam się z prośbą o malutką pomoc!
Moim zdaniem stylizacja w miare dobrze i wyszła. Jednak mimo wszystko wole się upewnić oczami specjalistów (^_-) Czy jest coś co waszym zdanie mogłabym jakoś zmienić albo wgl usunąc żeby polepszyć tą cała stylizacje? Może dodatki biżuteria coś? Bardzo bardzo bardzo proszę o pomoc
W razie czego makijaż i fryzura też już dobrałam jakby do styli? Może również w tym widzicie coś do zmiany to tez bym poprosiła o wspomnienie o tym w kom :')?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 198 199 200 201 202 ... 206
#4976 17-03-2017 o 13h44
#4977 17-03-2017 o 17h52
Wszystko w porządku, tylko na twoim miejscu wywaliłabym kolczyki (w połączeniu z paskiem wydają się za ciężkie) i to, co trzymasz w dłoni (bo i tak nie widać). Raczej nic bym już nie dokładała.
Ed, Edd i Edit.
Jesteś pewna, że dobrałaś odpowiedni odcień nóg? Nie wiem, czy to tylko złudzenie czy zwidy, ale coś mi tu nie gra. Nogi wydają się bardziej żółtawe od reszty ciała.
Ostatnio zmieniony przez Pillz (17-03-2017 o 17h55)
Wewnętrzny mechanizm kierujący moim umysłem pozostaje enigmą
Link do zewnętrznego obrazka
#4978 17-03-2017 o 18h07
Skóra wydaje się o kawałek odcienia ciemniejsza od nóg, ale to może być wina Nine, ie wiem.
Trochę makijaż mi nie pasuje, ale tak to śliczne Usta, konkretnie
Ja na dobry początek wiosny zrobiłam jesienną stylizację
Mam wątpliwości co do bluzki i kapelusza.
Ptak, makijaż i skóra pasują XD
Co najwyżej nie to cięcie XD
https://discord.gg/XyTtcas
#4979 17-03-2017 o 18h20
Wszystko ładnie ze sobą gra, ale to serce hmm, a nie masz innej bluzki zbliżonej kolorystycznie? Albo z tych kuferków co teraz były, może coś dopasujesz?
Bo reszta ładnie ze sobą współgra
#4980 17-03-2017 o 18h25
Tak, już zmieniłam, dzięki
Bo ona najmniej mi pasowała i dzięki za opinię
#4982 26-03-2017 o 13h22
Dla mnie z kapelusikiem, bo uwielbiam, gdy nie ma żadnego pustego miejsca
Opaska chyba najmniej mi się spodobała. I jeszcze nie wiem co to to pod nogami, ale trochę wygląda, jakby missce przyczepił się papier toaletowy do buta D:
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#4983 26-03-2017 o 13h35
Jak dla mnie też kapelusz ^^ Włosy bez czapki jakoś tak nie pasują do wojownika.
A to przy nogach to jest sukienka z kuferków. Nie lubię jej, ale jest ok. XD
#4984 26-03-2017 o 20h41
Również zgadzam się z przedmówcami. Wersja z kapeluszem najlepsza. I dopiero po przeczytaniu komentarza ellixp zauważyłam te dwa nieszczęsne paski od sukienki pod butami. Może da radę coś z nimi zrobić?
#4985 26-03-2017 o 20h48
Z paskami to nic nie przychodzi mi do głowy, ale w zasadzie to nie wygląda aż tak źle, przynajmniej dla mnie. Ewentualnie zostaje zmiana sukienki - co chyba nie wchodzi w grę.
No ale źle to nie wygląda, serio.
#4986 21-04-2017 o 20h06
#4987 21-04-2017 o 20h58
Teoretycznie ten cień nie miałby prawa tak wyglądać, bo sarkofag ma wypukłości i w ogóle, ale tutaj wszystko jest możliwe
Uwielbiam, jak jest dużo wszystkiego, więc zostawiłabym, bo mimo tego nie wygląda katastrofalnie i klimatycznie pasuje, ale ja mam dziwny gust, więc nie wiem D:
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#4988 22-04-2017 o 11h07
Ja bym jednak tego cienia się pozbyła i zobaczyła, jak prezentuje się stylizacja bez niego. Z tym cieniem rzeczywiście coś mi nie gra.
#4990 22-04-2017 o 11h54
A gdyby ten cień poleciał na sam koniec, za sarkofagiem? Nie rzucałby się w oczy, a widać by było drobne fragmenty.
#4992 22-04-2017 o 21h54
Z cieniem stylizacja jest wymowna i jak najbardziej zostawiłabym go. Zazwyczaj zwracam uwagę na detale, by układały się jak najbardziej idealnie, ale ten cień wcale nie musi
"Moda przemija, styl pozostaje" - Coco Chanel
#4993 23-04-2017 o 10h36
Zostawiłabym tego ducha. Nadaje klimat i taką pełność w stylizacji. Dla mnie on dobrze wygląda poza tą częścią co odchodzi od nóg, więc może jakby ją czymś zakryć?
Ja mam pytanie o jedną bluzkę (to chyba dobry wątek do tego). W którym butiku była bluzka Gorset Willmot?
I czy może znalazłoby się coś podobnego u nine?
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#4994 23-04-2017 o 22h24
Dziękuje Wam za wszystkie opinie, zostawię ten cień :3
RobinRedem, próbowałam zakryć jakimś dymkami i wygląda koszmarnie więc dałam sobie spokój z zakrywaniem tego cienia przy nogach xD
A ten gorset to w steampunkowym butiku jest
#4995 24-04-2017 o 07h04
Jeśli szukasz białego gorsetu ze złotymi aplikacjami (tak to nazwijmy), to u Nine znajdziesz na przykład Gorset Nowy Rok 2017, z tym że na nim złocenia są bardzo gęsto ułożone. No i na samej górze pozostaje pasek białego.
#4996 26-04-2017 o 15h11
Tak w miarę szybko, jeśli możecie
Czy ta stylizacja jest znośna, czy powinnam coś zmienić?
Wydawało mi, że jest przebrzydła i w ogóle nic do siebie nie pasuje, ale i tak ją zrobiłam. Okazuje się, że Wy myślicie trochę inaczej niż ja, więc proszę o opinię. Chodzi mi w szczególności o dół stylizacji
EDIT: Nie patrzcie na trawę, już ją zdjęłam
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (26-04-2017 o 15h12)
#4997 26-04-2017 o 15h19
Na pewno zdjęłabym te ozdoby na nogach, bo dziwnie mi to wygląda. Nie jestem też przekonana do tych piór czy czegośtam na barkach oraz do korony. Według mnie lepiej byłoby zamienić ją na jakąś tiarę albo diadem, bo wydaje mi się niedopasowana do głowy, ale co ja tam wiem.
#4998 26-04-2017 o 16h04
Ja to napewno bym jakieś buty dodała, bo tak boso wygląda dziwnie. No i te pióra mi się nie podobają. A co do korony to może zmień fryzurę, która by lepiej z nią się komponowała.
#4999 26-04-2017 o 17h34
No Kanapko, według mnie jest to chyba najlepsza stylizacja jaką u ciebie widziałam. I ja osobiście chyba nic bym w niej nie zmieniła, może nawet tę trawę bym zostawiła.
#5000 26-04-2017 o 18h10
Całość na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie, jednak mam wrażenie, że patrzę na dwie różne stylizacje w jednej: ta czarna peleryna, berło i korona wyglądają jak ze stylizacji w klimatach mrocznej królowej, a top i spódnica wyglądają delikatnie, dziewczęco, nie wiem, czy ten kontrast jest zamierzony, ale wg mnie trochę się to kłóci. I poprawiłabym warstwy, bo chyba włosy są pod gorsetem zamiast na nim.