Nie wiem czy ta gra wypali ale cóż. Będzie to nietypowa gra taka trochę inna, "życiowa". Gra dla tych którzy oderwą się od komputera i zrobią coś dobrego.
O co chodzi ?
Nadeszły wakacje. No ale co w nie robić? to gra dla tych którzy jeszcze mają jakąś chęć do życia, brak pomysłów na spędzenie wolnego czasu, oraz nie chcą spędzić całych wakacji przed komputerem. W grze chodzi o to, że osoba która chcę mieć jakieś zadania do zrobienia piszę np: Nudzi mi się proszę o listę rzeczy do zrobienia lub coś w tym stylu. Następna osoba wymyśli tej listę 10 zadań do zrobienia. Nie są to zadania wirtualne! mają być to prawdziwe zadania np: pójdź dzisiaj z młodszą siostrą na lody, wyprowadź psa itp. Osoba która chcę dawać innym zadania ale sama ich nie chcę ( bo za leniwa xD) piszę wyraźnie i dużymi literami: NIE CHCĘ LISTY RZECZY DO ZROBIENIA. Proszę wszystkich aby była to uczciwa gra bez oszukiwania. Gdy skończymy piszemy ile zadań nam się udało zrobić np 10/10- 100%, 3 zadania-30%, jedno-10% itp. Piszemy jakie się udało zrobić. Można dać dowody w postaci zdjęć itp. A tak jeśli jeszcze nie rozumiecie np:
Osoba "X"
Poproszę o listę rzeczy do zrobienia.
Osoba 'Y"
Oto twoja lista:
1. Zrób za mamę obiad
2. Pójdź na zakupy
3. Spotkaj się z przyjaciółką
4,5,6,6,..... itp
Również proszę o listę rzeczy do zrobienia
Osoba "X"
20% poszłam na zakupy i spotkałam się z przyjaciółką
Twoja lista:
1.
2.
3.....
NIE CHCĘ LISTY RZECZY DO ZROBIENIA
Mam nadzieję że wszyscy zrozumieją a jak nie to pisać bo chciałabym by gra wypaliła ;3
Zasady:
1. Jesteśmy dla siebie grzeczni
2. Traktujemy to jako zabawę
3. Nie oszukujemy. Piszemy prawdziwe informację
4. Nie wymyślamy niemożliwych do wykonania zadań np: poleć na kosmos albo nieodpowiednich, związanych z przemocą, wulgarnych ani zadań typu : wydaj 500 zł ( nie każdego stać)
To ja zgłoszę się na chętną
Kto wymyśli mi listę rzeczy do zrobienia ?
( zrobię jutro bo dzisiaj już nie zdążę)
Ostatnio zmieniony przez Peppers (31-07-2014 o 10h25)