1/3 Jestem łysa i nawet drugiego nie mam
1. Bolą ją plecy
2. Leży na łóżku
3. Siedzi przy komputerze
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif)
![/modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif](/modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif)
1/3 Jestem łysa i nawet drugiego nie mam
1. Bolą ją plecy
2. Leży na łóżku
3. Siedzi przy komputerze
2/3 Bolą, siedzę... Ktoś tu małpuje!
1. Dzieli pokój z rodzeństwem.
2. Nie ma rodzeństwa.
3. Ma rodzeństwo.
1/3 mam swój własny pokój, mam siostrę.
1. Nie lubi matematyki.
2. Nie ma teraz ferii.
3. Nie lubi deszczu.
0/3 - lubię (bynajmniej na tym etapie edukacji),
mam ferie,
uważam, że deszcz jak wszystko ma swój urok, więc go lubię .
1. ,,Piła" kiedykolwiek herbatę łyżeczką.
2. Bała się kiedyś Potwora Spod Łóżka.
3. Posiada/ła duuuużego, pluszowego misia.
2/3 Piłam, nie bałam, miałam...
1. Nie dzieli pokoju z rodzeństwem.
2. Nie ma rodzeństwa.
3. Ma rodzeństwo.
1/3 - fałsz, fałsz, prawda.
1. Jest na coś uczulona.
2. Miała kiedyś swoją ,,bazę".
3. Ma/miała kigurumi.
1/3 Jestem, Nie miałam, Nie mam
2. Nie ma rodzeństwa.
3. Ma rodzeństwo.
1/3 to samo, co poprzednio.
1. Ma słuchawki w uszach
2. Nosiła/nosi aparat na zębach
3. Ma w pokoju bałagan
0/3
2. Nie ma rodzeństwa.
3. Ma rodzeństwo.
magdalena2006, bardzo bardzo uprzejmie proszę, abyś nie powtarzała pytań. Ilość graczy na forum jest (niestety) ograniczona, a nikt nie ma ochoty odpowiadać na to samo i strasznie to blokuje grę.
1/3
1. Lubi fizykę
2. Nosi teraz kolczyki
3. Od dawna nie zrobiła nowej stylizacji
Ostatnio zmieniony przez Sadist (20-02-2019 o 15h37)
1/3 lub 0/3 - nie mam nawet przekutych uszu, stylizację robiłam wczoraj (co prawda dosyć ,,niedbale", ale jednak) i... Fizyki nie mam, gdyż za to mam przyrodę, bo idę jeszcze starym programem nauczania (6 klasa SP), więc nie wiem czy ją lubię, czy nie (wiem, wiem, na przyrodzie jest fizyka. TEORETYCZNIE. Bo cała 6 od Września to geografia, a w 4 i 5 tylko ,,zahaczyłam" o podstawy fizyki). Dlatego w tej sprawie nie mam zdania.
1. Ma ciemne włosy.
2. Jeśli miałaby wybierać między audio bookiem, a e-bookiem wybrała by tą drugą opcję.
3. Jadła kiedyś ślimaki.
1/3! Nie lubię książek elektronicznych, ale jeśli już miałabym wybierać, to czytanie. Na słuchaniu nie umiem skupić się aż tak bardzo i co najwyżej mogłabym włączyć sobie coś w tle.
Ślimaków nie jadłam, bo byłam za mądrym dzieckiem, żeby takie coś wpadło mi do głowy, a moje włosy są jaśniutkie.
1. Woli telefon od komputera.
2. Ogląda jakiś serial.
3. Woli przesiadywać w internecie w nocy.
2/3, w sumie nie ma dla mnie różnicy czy jest dzień, czy noc, a lubię spać to 8 godzin, więc raczej nie korzystam w nocy z internetu.
Komputera nawet nie mam, laptopa na własność też nie, więc rzadko korzystam z czegoś poza telefonem. Chyba że na zawodowych w szkole, ale to się nie liczy. XD
Aktualnie jestem w trakcie oglądania Luke'a Cage'a.
1. Nie jada mięsa.
2. Ma własnego laptopa.
3. Jest od czegoś uzależniona.
1/3, bez mięska nie wyrobiłabym dłużej niż dwa dni.
Laptop niby jest mój, ale dzielę go ze starszym bratem więc no własny to on nie jest. XD
Co do uzależnienia - tak, niestety nie tylko od gierek komputerowych i kawusi:((
1. Lubi mieć zapalone świeczki.
2. Lubi pastelowe kolorki.
3. Nie lubi zimy.
Ostatnio zmieniony przez Hinata148 (21-02-2019 o 14h49)
1/3 - uwielbiam mieć zapalone świeczki w pokoju, niezbyt trawię pastelowe kolory, a zimę uwielbiam ^^
1. Lubi pić herbatę miętową.
2. Nie lubi rano wstawać.
3. Woli czytać książki niż oglądać seriale.
3/3 oh, wow
1. Nie lubi długich paznokci
2. Kupiła ostatnio nową książkę
3. Ostatnio coś rysowała
Ostatnio zmieniony przez Sadist (23-02-2019 o 15h05)
0/3 :P
1. słucha muzyki z lat 70-90
2. lubi kawę zbożową
3. chociaż raz w życiu się oparzyła
Ostatnio zmieniony przez tsumaraine (13-03-2019 o 11h40)
2/3 nie lubię wszelkiej kawy
1. Ubrała coś zielonego.
2. Lubi jeść makaron.
3. Chodziła/ Chodzi do technikum.
1/3 Nie chodziłam do technikum, choć często noszę zielone elementy, akurat dziś nie mam na sobie niczego w tym kolorze, a makarony uwielbiam!
1) Słucha w tym momencie piosenki w języku polskim.
2) Ma zamiar pójść na zakupy w najbliższym czasie.
3) Ma jakiś niezbyt zdrowy nawyk (np. obgryzanie paznokci).
0/3, no niestety.
1. Często używa kremu do rąk
2. Nie lubi poznawać nowych ludzi
3. Nie lubi polskich seriali
2/3 zawsze zapominam o kremie do rąk, chociaż często mam suche :<
1. Farbowała kiedyś włosy
2. Nie lubi nosić japonek(klapek xD)
3. Często wychodzi gdzieś ze znajomymi
0/3 Nie farbowałam, Lubię nawet..., Nigdy
1. Ma własny pokój
2. Nie ma własnego pokoju
3. Nie wie czy ma własny pokój
magdalena2006 proszę konstruuj jakieś konkretne pytania oraz tak jak wspomniała wcześniej Sadist, nie powtarzaj ich co wiadomość. Jeśli nie masz pomysłu na nowe, to może poczekaj z postowaniem, aż na jakiś wpadniesz, bo pytania tego typu nie mają żadnego sensu i nic nie wnoszą do wypowiedzi.
Tak, mam własny pokój.
1. Lubi niebieskie oczy u innych
2. Nie lubi smaku karmelu
3. Woli lato od zimy
1,5/3 Zależy od koloru niebieskości A smak karmelu ubóstwiam
1.Ma brązowe oczy
2.Uwielbia kryminały
3.Słucha głównie polskiej muzyki
Hmm takie 2/3, z dużym ale. Moje oczy są brązowo-piwne, więc 0,5. Polskiej muzyki kiedyś więcej teraz trochę mniej i oczywiście w zależności od humoru - 0,5. Kryminały tak uwielbiam Więc sumując 2/3
1. Woli obejrzeć film niż przeczytać książkę.
2. Ma w domu zwierzątko.
3. Nie lubi nosić sukienek/spódnic.