Link do zewnętrznego obrazka
Słyszałaś o tej szkole na...
Ciiiii lepiej o tym nie mówić. Ludzie gadają że tam straszy.
A-ale ja widziałam tam grupkę uczniów!
Jak to?! Ta szkoła przecież jest opuszczona!
Cicho bądź bo jeszcze ktoś nas usłyszy. Byłam tam około 12 i usłyszałam szkolny dzwonek. Zatrzymałam się i patrzyłam w stronę tej szkoły przerażona. Wtedy właśnie wyszli uczniowie. No i każdy z nich poszedł w swoją stronę. To tak jakby jej uczniowie byli podzieleni. Po jednej stronbie placu była jedna grupa, a po drugiej druga. W drodze do wejścia nikt nie stał. To było dla mnie dziwne. Już miałam się wycofać, gdy na kogoś wpadłam. Przerażona obejrzałam się za siebie i ujrzałam chłopaka. Miał na sobie mundurek któży nosili ci po lewej. Powiedział że nie powinno mnie tam być a ja jak wryta stałam dalej. Dopiero po chwili głupkowatego patrzenia na jego no cóż dosyć przystojną twarz się ocknęłam i uciekłam.
Na serio? Musimy tam kiedyś pójść w takim razie!
Raczej nie... Nie wiem o co chodzi, ale przechodziłam tamtędy kilka razy i nie natknęłam się ponownie na tych uczniów. Szkoła teraz znowu wydaje się pusta, ale najdziwniejsze jest to że jest zadbana. Nie chcę tam wracać i tobie też nie życzę abyś tam poszła. Myślę że miałam zwidy albo...
No co?!
Jest w tym napewno coś więcej, ale ja nie chcę wiedzieć co...
Ogłoszenie policji
06.10.2003 zaginęły dwie dziewczynki w wieku około 17 lat. Ostatnio widziano je jak skręcały w piątą ulicę. Nikt jednak nie wie co się tam stało. Ciał nieodnaleziono ani nie ma żadnych telefonów od porywaczy. Jeżeli ktoś wie co się z nimi stało prosimy o powiadomienie na komisariacie policji. Każda nawet najdrobniejsza poszlaka może zaważyć o znalezieniu dziewczyn...
Z kartek nieznanego pamiętnika
Do wampirów doszły dwie nowe dziewczyny. Są one strasznie zagubione rozmawiałam z nimi może z dwa razy jednak najczęściej albo one były odciągane przez inne wampiry, albo ja przez moich pobratymców. Nie wiem dlaczego, ale wydają mi sie tak strasznie ludzkie, że aż nie pomyślałabym że są wampirami. Są miłe i strasznie zagubione. Myślę że lepiej by pasowały do nas no bo my jesteśmy stadem a wampiry grupą. W stadzie nawet taka osoba jak ja ma swoje miejsce. Mogę liczyć na pomoc i wiem że nikt mnie nie skrzywdzi gdy będę w pobliżu swoich. Szczerze powiedziawszy nie wiem kto wpadł na tak głupi pomysł jak umieszczenie wampirów i wilkołaków w jednej szkole. No bo mimo wszystko zawsze byliśmy i będziemy wrogami. Nic tego nie zmieni. Zdażają się wyjątki, ale raz na milion. Choć ostatnio była afera, bo jeden z nas spotykał się z wampirzycą. Nie wiem co musiało go do niej przyciągnąć. A no i jeszcze co najciekawsze widziano ostatnio ludzką dziewczynę chyba z osiem dni temu czyli dwa dni od przybycia nowych. Myślę że to w jakiś sposób się łączy. Choć przez barierę nie powinna nas zobaczyć ani my jej. Bardzo możliwe że w tamtej chwili była jedna z godzin w której bariera jest nieaktywna.Boję się że to kolejne biedne istoty od tak przemienione przez wampiry. Do nas ma przybyć też jakaś grupka ale to dopiero za tydzień...
Jesteśmy uczniami w dosyć nienormalnej szkole którą otacza bariera niepozwalająca śmiertelnikom ujrzeć co tak naprawdę jest w murach placówki. W tej szkole uczą się dwie najbardziej nienawidzące się rasy wampiry i wilkołaki. Co pewien czas "przybywają" nowi uczniowie. Ostatnio jednak nic takiego się nie zdarza. Szkoła jest stworzona po to aby edukować uczniów przez dowolny czas. Można tu nawet zostać 100 lat jeśli się chcę. Przedmioty są jak w innych szkołach ale na poziomie studiów. Doadtkowo są przedstawiane w ciekawy sposób i nie można się na nich nudzić. Średnio są trzy godziny lekcyjne dziennie a potem czas wolny. Prawe skrzydło szkolnego internatu jest przeznaczone dla wampirów, a lewe dla wilkołaków. Codziennie jednak muszą przebywać na tych samych korytarzach, salach lekcyjnych i placu. Często dochodzi do walk między rasami. Ogólnie mówiąc po prostu żyjemy w szkole
1. Bawimy się ^^
2. Bawimy się <3
3. No dobra tak na poważnie to trzymamy się regulaminu forum
4. Eh potrzebujemy trzech chłopców i trzy dziewczyny do każdej z ras
5. Nie walczymy ze sobą na okrągło najczęściej staramy się nad sobą panować
6. Spędzamy czas najczęściej ze sobą czyli wampiry z wampirami i wilkołaki z wilkołakami.
7. Jeśli przeczytałeś regulamin napisz "Chcę spać"
8. Nasze postacie mogą się kłócić ale my nie!
9. Nie ma kierowania postaciami innych! No chyba że ze sobą to uzgodnicie
10. Jeśli macie pytania albo brak weny PISZECIE DO MNIE
11. Punkt 7 jest ściemą i piszecie to co w punkcie pierwszym
12. Postacie nie mogą być wszechmocne i wszechwiedzące
13. Jeśli ktoś przez dłuższy czas nie będzie pisał bez usprawiedliwienia albo nie posłucha mych ostrzeżeń jeśli nie zastosuje się do regulaminu zostanie wyrzucony. (naprawdę nie chcę tego robić.
1. Ikuna - Samiec alfa
2. Ewangelin (dziewczę)
3. Niahm (dziewczę)
4. Madelline (dziewczę)
5. Ikuna (facet)
6. Ragnarei (facet)
1. Natasza793 - przywódca wampirów
2. Odella (dziewczę)
3. Lynn (dziewczę)
4. Majkel325 (dziewczę)
5. Steno (facet^^)
6. Ewangelin (facet)
Teraz poproszę o tylko chłopców można brać dwie role jeśli ktoś chcę ja wezmę ale później gdy nikt nie weźmie
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (28-07-2014 o 08h02)