Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3

#1 31-05-2014 o 19h13

Miss'Sensei
Widmo
So you made me a troll... So let's play...
Miejsce: I'm coming for you

Nie widziałam takiej gry,jakby coś,to przepraszam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ta gra polega na tym,że piszesz kawałek jakiegoś tekstu i zamiast jednego wybranego słowa piszesz np. rabarbar (mogą byc inne słowa). Inni musza zgadnąc , jakie słowo masz na myśli.   

Zaczynam:

W morzu żyją  rabarbary.  Skupiają się w ławicach i mają małe rabarbary. Istnieje taki zawód jak rabarbark. Na kolację nie ma to jak rabarbary...

http://orig05.deviantart.net/62d0/f/2015/092/5/f/phantom_bb_jumpscare__gif__by_nicktheawesome115-d8o18kh.gif

#2 13-10-2014 o 12h35

Miss'ujdzie
FranciszkaP
...
Miejsce: Wonderland

rabarbar = ryba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

słowo - kopytko

mam w domu małe kopytko. Kopytko kocha pić mleczko, a niedawno miało małe kopyciątka: 2 rude, 1 czarne, 2 w prążki i jedno białe. Moje kopytko lubi spać w kartonach albo wygrzewać łapki przy kominku. Kopytko ma długi ogonek i białe wąsy. Kim jest kopytko? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
♥♥♥

#3 14-10-2014 o 22h27

Miss'Sensei
Żelkowa
Littlemooonster96

Chodzi o słowo Kot albo kotek albo kociątko,ale nie jestem pewna które z nich jest prawidłowe.
Słowo-Pedleselek
Mam 25 pedleseleków. Pedleseleki są różnych ras. Moimi pedleselekami zajmuje się ciocia i babcia. Pedleseleki nie lubią kotów.
Kim są Pedleseleki?

#4 14-10-2014 o 22h59

Miss'wow
jula209
...
Miejsce: Kamionka Wielka

Psy! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
słowo-noraminofezinatrium
Uwielbiam noraminofezinatrium. A najbardziej mleczną i białą. Albo cista noraminofezinatriowe. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

http://40.media.tumblr.com/4546d6fef90b323bc8c73d7f244c6743/tumblr_mtc85tNQDk1sctigpo1_500.jpg

#5 15-10-2014 o 15h25

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Czyżby czekolada? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

słowo - dukt
Dukt to potrawa. Dukt można zrobić praktycznie ze wszystkiego (np. dukt z pomidorów albo dukt-krem). Nie możesz zjeść duktu widelcem, ale możesz użyć łyżki.

#6 15-10-2014 o 20h29

Miss'wtajemniczona
Clarissa1317
"Od lat jest to zagwozdka ma, kto jest szalony- inni czy ja?"
Miejsce: Upper East Side:3

Dukt-Zupa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Słowo Origami
Origami jest ozdobą noszoną głównie przez kobiety, ale niekiedy origami noszą też mężczyźni. Origami mogą być długie,srebrne,złote... Najczęściej potrzebują też dodatkowego elementu, by wyglądały najlepiej. Jeśli dalej nie wiesz, to podpowiem,iż origami ozdobią twój dekolt.

#7 17-10-2014 o 05h56

Miss'ujdzie
Nadinka0
...
Miejsce: Darłowo

Origami-Korale. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Słowo - poziomki
Opadające jesienne poziomki – suche i kolorowe. Miło w takich poziomkach biegać, tarzać się, rzucać nimi. Z poziomek robi się również piękne bukiety, takie żółto-zielono-pomarańczowo-czerwone. Jesienne poziomki mają na prawdę ładną paletę barw.

#8 17-10-2014 o 13h16

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

poziomki-liście  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

słowo-smoki
Smoki to gady, które mają łuski. Smoki żyją na wszystkich kontynentach, z wyjątkiem Antarktydy. Na terenie Polski występują cztery gatunki smoków.

#9 01-11-2014 o 19h11

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

smoki-> jaszczurki

Słowo- koty
Koty żyły miliony lat p.n.e, baaaardzo długo przed człowiekiem. Koty były roślino- lub mięsożerne. Miały łuski, ale niektóre koty miały także pióra. Wyginęły na wskutek uderzenia jakiegoś meteorytu (czy coś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)

Ostatnio zmieniony przez Sadist (01-11-2014 o 19h12)

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#10 01-11-2014 o 20h58

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

koty -> dinozaury

słowo -> książki

Książki słyną z tego, że umieją latać. Jedna nie wszystkie. Ciało książek pokrywają pióra i składają jaja.

#11 02-11-2014 o 16h34

Miss'Żółtodziób
...

Ptaki?

słowo - człowiek

Podkochuję się w dwóch najsłynniejszych człowiekach wszech czasów. Uwielbiam powieści człowiekistyczne. W przyszłości chciałabym zostać człowiekiem (człowieczką?) Zawód człowieka wymaga przede wszystkim intelektu, ale także odwagi, siły i umiejętności zachowania zimnej krwi w towarzystwie trupów.

#12 02-11-2014 o 18h44

Miss'Fuzja
KimKas

człowiek-detektyw

słowo - komar
Komar to udomowiony ssak. Na całym świecie występuje wiele odmian komarowatych. Komar to popularne polskie nazwisko. W starożytnym Egipcie komary były czczone jak bogowie.

#13 02-11-2014 o 19h49

Miss'Żółtodziób
...

komar - kot /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

słowo - szerlok

Przed Sherlockiem moją miłością był szerlok-komandos Kowalski.
Szerloki są czarno-białe i nie potrafią latać, chociaż są ptakami. Bardzo lubią zimno.

#14 03-11-2014 o 18h24

Miss'Żółtodziób
SweetChoclatee
...
Miejsce: Gdzieś niewiadomo gdzie ;/

Szerlok-Pingwin?

Kanał-

Kanały to moje ulubione zwierzątka merdają ogonkiem i szczekają , moja ulubiona rasa kanałów to Owczarki niemieckie

#15 03-11-2014 o 18h31

Miss'nieobczajona
Wilk319
...

Pieseły ;3

Słowo = Długopis

Długopis to najszybsze lądowe zwierzę świata - wyciąga 100km/h. Długopisy są duże, mają krótkie, złote futro pokryte czarnymi cętkami.

#16 03-11-2014 o 19h18

Miss'Żółtodziób
...

Gepard

Słowo - Mięta

Mięty mają cztery kopytka. Lubią jeść trawkę oraz jabłuszka. Małe mięty po niedługim czasie od urodzenia biegają po łące. Na miętach można jeździć.

#17 03-11-2014 o 20h05

Miss'Żółtodziób
...

Mięta - koń :3

Słowo - coś

Cosie są noszone zarówno przez mężczyzn, jak i kobiety. Fioletowe coś Sherlocka bardzo mi się podoba. Mam coś w kratkę i bardzo je lubię.

#18 04-11-2014 o 17h14

Miss'Żółtodziób
SweetChoclatee
...
Miejsce: Gdzieś niewiadomo gdzie ;/

Coś-Czapka?

Sól
Sól często daje mleczko i są z soli pyszne Hamburgery w McDonaldzie ;D

#19 04-11-2014 o 18h05

Miss'Żółtodziób
...

(Koszula. *facepalm*)
Sól - krowa

Słowo - myślnik
Myślnik (zwłaszcza biały) to bardzo ważny dla Polski ptak. Sherlock Holmes miał myślniczy nos. A myślniki na śniegu to coś, co tygryski lubią najbardziej :>

#20 06-11-2014 o 18h18

Miss'Fuzja
KimKas

Myślnik - orzeł

słowo-melisa
Istnieje wiele rodzajów melisy. Anglicy mają five o 'clock melisa. W niektórych krajach pije się melisę z mlekiem, a w innych z miodem, cytryną, cukrem lub imbirem. Osobiście najbardziej lubię zieloną, niesłodzoną melisę.

#21 07-11-2014 o 16h04

Miss'Żółtodziób
...

melisa - herbatka :3

Zegar to miesiąc, w którym teoretycznie umarł Sherlock Holmes. Zegar jest pierwszym letnim miesiącem, w trakcie którego kończy się rok szkolny.

#22 07-11-2014 o 16h25

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Czerwiec. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Słowo: bułka.
Bułkę można pić albo jeść, zależy od jej postaci. Bułka jest bardzo słodka i brązowa. Najbardziej lubię bułkę z orzechami, mleczną albo gorzką. Biała bułka nie ma w sobie ani odrobiny tego, dzięki czemu bułka jest bułką, lecz sam tłuszcz.

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#23 07-11-2014 o 17h13

Miss'Żółtodziób
...

Bułka - czekolada

Słowo - detektyw

Trzeba wielu lat, by znaleźć detektywa, ale wystarczy chwila, by go stracić, blablabla. Sherlock i John byli najbeściejszymi detektywami na świecie <3
Osobiście nie mam ani jednego detektywa i nie przeszkadza mi to.

Ostatnio zmieniony przez SherLocked (07-11-2014 o 17h13)

#24 08-11-2014 o 11h43

Miss'wtajemniczona
Clarissa1317
"Od lat jest to zagwozdka ma, kto jest szalony- inni czy ja?"
Miejsce: Upper East Side:3

Wydaje mi się,że detektyw to przyjaciel.
Słowo: kartka
Kartka to coś wspaniałego, co istnieje tylko w wyobraźni. Aby używać kartki potrzeba wiary i siły, a mimo to nikt tego nie potrafi. Kartka dla każdego może znaczyć co innego: może to być kartkowe miejsce tzn. wspaniałe, lub "Jak ty to zrobiłeś? Kartka normalnie!" w znnaczeniu o czymś pozornie niewykonalnym, bardzo trudnym z danego punktu widzenia.

#25 28-12-2014 o 14h12

Miss'całkiem całkiem
Susannach
...
Miejsce: Łódź

Według mnie kartka to magia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.

Słowo: piłka
Piłki mogą być długie, krótkie lub pod balerinki. Niektórzy mówią, że typowy Polak nosi piłki i sandały ;p.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3