Assu Ja nie oglądam na Comedy Central. Wszystko w internecie z napisami. Z lektorem już mnie nie śmieszą
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#27 10-06-2013 o 19h07
Ja oglądam/oglądałam jedynie:
- Doctor Who
- Stargate (widma forever )
- How I Met Your Mother (zaczęłam to oglądać przez postać o nazwie Barney Stinson, wielbie i jego i jego aktora)
Jak zaczną się wakacje to mam w planach Game of Thrones i Supernatural ^^.
#28 14-06-2013 o 19h11
Ja uwielbiam seriale fantasty i sf . " Nie z tego świata " i " Arrow " to moje ulubione
#29 15-06-2013 o 14h53
Teraz nic nie leci
Oglądam pierwszą miłość
przepis na życie
lekarzy
głęboką wodę
oglądałam annę german
Roksana
#30 15-06-2013 o 15h11
Zdecydowanie wole seriale oparte na fantastyce. Jestem w trakcie Pamiętników wampirów, Słodkich kłamstewek, Innej i to chyba tyle na razie. Oczywiście za mną jest masa innych seriali które niestety już się skończyły.
#31 16-06-2013 o 01h16
Oglądam CSI:Las Vegas i Ranczo. A niedługo biorę się za White Collar
#32 16-06-2013 o 09h55
I polecam również serial " Doctor Who " dla mnie trochę za wolno się rozkręca , ale już zdążyłam się wciągnąć
#33 17-06-2013 o 13h22
Pamiętniki Wampirów, True Blood, Słodkie Kłamstewka, Bates Motel, Skins, Gra o Tron, Doktor House, Gosspi Girl.
`Torn apart at the seams and my dreams turn to tears, I'm not feeling this situation.`
#34 17-06-2013 o 14h52
Ojojoj, najlepsze seriale, jakie mogę wam polecić: Dwie Spłukane Dziewczyny, The Big Bang Theory, Pretty Little Liars, Glee (owszem, Glee XD), Allo Allo! i Castle. Seriale oglądam na serio różne i serio, mnóstwo ich jest, jednak te są moje ulubione <3
#35 17-06-2013 o 15h42
Oglądam każdego gatunku anime. Tak, tak, WSZYSTKIE. :3 Nie wiem, czy to można nazwać serialem, ale i tak to kocham...
Ostatnio zmieniony przez Kusha (17-06-2013 o 15h43)
#36 18-06-2013 o 09h40
Zdecydowanym faworytem jest Stargate. SG-1 i Atlantis. Zjadło mi tysiąc godzin z życia (użyłam kalkulatora, żeby to obliczyć...) i pewnie zeżre więcej. Mam do tego straszny sentyment i ogólnie, Wrota definiują mi ideał fajności, nawet jeżeli nie są pozbawione wad, a niektóre rzeczy są w nich strasznie durne.
Bardzo dobrze ogląda mi się inne rzeczy spod kiczowatej flaki - Andromeda, Farscape, Sanctuary, ostatnio odśmiewałam sobie tylną część ciała podczas oglądania Arrow.
Prawdziwą perełką okazał się "Jeremiah", który osiągnął 11 punktów na 10 możliwych. Doskonały pomysł doskonale wykonany.
"The walking dead" i "Battlestar: Galactica" nie zrobiły na mnie szczególnie dużego wrażenia, więc oglądam raz na jakiś czas, nieszczególnie do ekranu zacieszając.
The Big Bang Theory i 2 Broke Girls są jedynymi serialami niefantastycznymi, jakie oglądam.
#37 03-07-2013 o 14h33
A to ja tylko oglądam
- dr. Housa
- Pierwszą miłość
- Glee oczywiście
- Grę o Tron
- Doktor Who
no i to chyba na tyle
#38 03-07-2013 o 20h28
True Blood, SUPERNATURAL (<3) i Dr.Who (napoczątku jest dosyć nudny jak chcesz możesz pominąć ale później jest ekstra )
#39 04-07-2013 o 18h14
Pamiętniki wampirów (nie mogę się doczekać następnego sezonu!), Plotkara (moje serce nadal krwawi w związku z tym że serial się skończył) Nie z tego świata (jestem na 6 sezonie i tęsknię za starym Samem), w planach mam Grę o tron, a co dalej to zobaczymy
#40 25-07-2013 o 01h47
A ktoś mi coś poleci? Cierpię na straszną nudę tutaj... Czekam na "Vikings" <3, ale drugi sezon wyjdzie w przyszłym roku dopiero, "Gra o tron" znudziła mnie po dwóch sezonach, "Dexter" to samo, "Przygody Merlina" dawno się skończyły, a "Privates" nie planują kontynuować...
Czytam tak Wasze posty - czyli pomimo początkowej powolnej akcji warto obejrzeć "Doktora Who"? Kiedyś widziałam kilka odcinków na tvp1 (chyba) i nawet mi się podobało, ale tam grał Tennant, który podobno pojawia się w którymś sezonie dopiero...
#41 25-07-2013 o 08h16
To zależy, co chcesz konkretnie obejrzeć
Doctor Who jest mocno... specyficzny (nie tylko ze względu na zmienność aktorów), ale swój klimat ma.
Jeżeli chcesz czegoś bardziej wariackiego i nie uciekasz na widok statku kosmicznego - Farscape. Miejscami jedno, wielkie wtf, ale strasznie zabawne. Ewentualnie Stargate, jest trochę bardziej stonowane, ale nadal radośnie kiczowate.
Z rzeczy bardziej realistycznych, ale nie do końca - "Dead like me" (Trup jak ja). Nigdy nie spojrzysz po tym w ten sam sposób na żółte karteczki do przylepiania. Serial wylewa sporo sarkazmu, ma specyficzne podejście do pewnych rzeczy i jest taki smutno-śmieszny.
A ja oglądam sobie wyrywkowo odcinki Andromedy i wzdycham. Dlaczego kevin Sorbo, no dlaczego...?
#42 25-07-2013 o 10h58
No właśnie sama nie wiem, chętnie obejrzałabym coś odrealnionego, z nudy w niedziele przed snem oglądam "Glee", chociaż to kompletnie nie mój klimat
"Dead like me" - zaintrygowałaś mnie tymi karteczkami! Oczywiście znajdę te wszystkie seriale w sieci, nie będzie z tym problemu? Jeśli tak, to dzisiaj atakuję pierwszy odcinek i wieczorem zdam relację
#43 25-07-2013 o 11h03
Nie powinnaś mieć problemu. "Dead like me" było nawet kiedyś w wersji polskiej (stąd tytuł w nawiasie), więc może i utrafisz lektora.
Nie mam pojęcia jak ma się sytuacja z napisami, bo oglądam wszystkie seriale i kreskówki w lengłydżu.
Ostatnio zmieniony przez Lexa0 (25-07-2013 o 11h03)
#44 25-07-2013 o 11h34
Dla mnie bez większej różnicy, czy są napisy czy nie, w końcu studiuję tę anglistykę...
A i mam pytanie - czy tutaj tylko ja nie znoszę "Supernatural"? Nie mogłam przebrnąć przez pierwsze odcinki, w końcu dałam spokój. Aktorzy są jak kawałki drewna - dosłownie.
#45 25-07-2013 o 21h21
I love money :3
#46 04-08-2013 o 14h42
Pamiętniki Wampirów ♥
#47 04-08-2013 o 16h02
Tak trudno znaleźć serial dopasowany do swojego gusta <3
Moje seriale to:
Gra o Tron (fantasy)
The walking dead (horror)
Jak poznałem waszą matkę (komedia)
Tabu (dokument)
Jerycho (dramat)
Oraz w planach mam : Defiance oraz Supernatural.
A tak to oglądam wszystko co leci na Discovery/D.Science, National Geographic
#48 04-08-2013 o 16h24
Softy, "Jericho", czyli ten serial, gdzie nuki trzasnęły i ludzie musieli sobie jakoś radzić w związku z nagłą apokalipsą?
Bo jeśli tak, to widziałam i nawet nieźle się bawiłam, chociaż miejscami sprawiało wrażenie niedorobionego tu i ówdzie.
#49 04-08-2013 o 17h57
Ulubione to chyba:
-Dr House
-White Collar
-Dexter
-Kości
-Mentalista
-Gossip girl
-American Horror Story
-Agenci NCIS
-Magia kłamstwa
-CSI NY, Miami, LA
Obecnie jakoś nie mam czasu na seriale, ale w planach mam a game of thrones
#50 04-08-2013 o 18h54
Lexa0
nom to samo Jerycho, i faktycznie też mam takie wrażenie, może z ograniczonego budżetu, szkoda trochę bo te niedociągnięcia sprawiły że serial nie jest takim hitem jak TWD