Link do zewnętrznego obrazka
Cześć dziewczyny! Witajcie w świecie mody!
Jeżeli lubicie ubrania, ta gra jest stworzona właśnie dla was!
Macie ochotę dowiedzieć się o co chodzi? Tak? To posłuchajcie:
Ta gra polega na tym, że jedna osoba podaje obrazek przedstawiający jakieś ubranie bądź zestaw, który jej się podoba. Następna osoba ocenia to (ubranie lub zestaw) od jednego do dziesięciu i podaje minimum jednolinijkowe uzasadnienie. Rozumiecie? Dobrze! Czytajcie dalej!
|| Krótki Regulamin ||
♥ Po pierwsze ~ Ten regulamin proszę przeczytać uważnie. Nie chcę wam później zawracać głowy na PeWu. ♥
♥ Po drugie ~ To ja jestem Game Master'em. Jeśli zrobisz coś źle pierwszy raz, wpisuję cie na listę. Jeśli takie wydarzenie pojawi się po raz drugi, na liście dopisuję że masz już w ''upomnienia''. Po raz trzeci? Piszę do moderatorki. ♥
♥ Po trzecie ~ Tutaj mamy się wspólnie bawić nie kłócić. Jeśli nie spodoba ci się gust innej osoby, nie musisz robić z tego wielkiej afery. ♥
♥ Po czwarte ~ Nie chcę, aby z tego wątku zrobiło się siedlisko trollów i hejterów. Jeśli tak się stanie, usunę wątek. ♥
♥ Po piąte ~ Pamiętaj! Ubranie podane przez osobę powyżej oceniasz od jednego do dziesięciu. (.../10) Po tym podajesz minimum jednolinijkowe uzasadnienie. ♥
To tyle! Przestrzegaj regulaminu! :3
|| Przykład ||
Os. 1 ~
Os. 2 ~ 10/10 Bardzo podoba mi się krój tego płaszcza. Kolor jest stonowany, tak jak lubię. Guziki w odcieniach srebra idealnie pasują. Po prostu cudo! *-*
Os. 3 ~ 5/10 Nie lubię tego typu sukienek. To nie mój gust. Nie przepadam za kolorem beżowym. A te rękawy są zbyt przesadzone. Niestety, nie podoba mi się.
I tak dalej, i tak dalej.. : )
|| Czarna Lista ~ Czyli osoby które "Zrobiły coś źle" ||
Na razie pusto tu :3 Na szczęście.. : )
No to co? Nie pozostaje mi nic innego jak zacząć i życzyć wam:
Miłej gry! :*
|| No to ja może zacznę ||
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#1 15-04-2014 o 12h28
#2 15-04-2014 o 14h08
Komplet ma cos w sobie. Ladne polaczenie kolorow, chociaz ubrania same w sobie mi sie nie podobaja. Zbyt luyzne spodnie-lubie te mocno dopasowane. Koszula jak najbardzeij na tak, ale tylko i wylaczenie bez kokardy. Balerinki nie sa dla mnie. Ladna, stylizowana na vintage bizuteria. 5/10
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu
#4 16-04-2014 o 13h03
Bardzo fajne baleriny, sama mam podobne, tylko kotki. Mają coś w sobie, nie jestem w stanie powiedzieć co. Odejmę pół punktu, bo mogłyby być czarne. Daję 9,5/10.
#5 16-04-2014 o 17h48
Plus, ze legginsy sa do dlugiej bluzki. Aczkolwiek sam napis mi sie nie podoba. (nawet w oryginalnie) Czapka przereklamowana, kaszda dziewczyna taka ma. A torby nie zalozylabym nawet na zakupy Punkty za buty, moje kochane conversy-w dodatku w swietnym kolorku. 3/10
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu
#6 17-04-2014 o 12h47
Hmm.. Nie lubię, wręcz są dla mnie ohydne, takich stylizacji. Szorty jak dla mnie przereklamowane, wystające kieszonki są nieładne. Według mnie, strój, nie trzyma się kupy. Daję 4/10. (Plus za torbę.)
#7 16-05-2014 o 14h56
9/10 Lubię takie rzeczy,ale ten styl torebki nie pasuje...
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQY5mK3U7mv7hYpXqF4I1uBODHWhueW9Pb2c2wIOqzCwuRK8iq6C47l3Pjm
#8 16-05-2014 o 15h20
OMG. o.o Nie mam zamiaru obrażać kogoś, kto się w to wcisnął, ale diabeł? Serio? Nienawidzę takiego czegoś. (Bo strojem tego nazwać nie można..) 0/10
#9 16-05-2014 o 18h42
Ładne i delikatne połączenie lecz dla mnie troszkę za klasycznie i nudno pod względem stylistycznym. Za pastele plus. 7.5/10
#11 05-07-2014 o 20h13
Prosty wakacyjny zestaw w sam raz na lato w mieście. Wszystkie elementy do siebie pasują ale nie podoba mi się kolor spodenek jak dla jest zbyt wyrazisty. 9.5/10
#13 06-07-2014 o 10h36
Nie lubię takich krótkich bluzek..ale jej motyw jest spoko. Spódniczka za błyszcząca, krój mi się nie podoba..Brak dodatków więc 3/10 za motyw bluzki
#15 06-07-2014 o 18h45
Fajna bluzka z odważnym nadrukiem. Nie da się przejść obok niej obojętnie, gdyż ma swój urok. 9/10
#17 09-07-2014 o 14h21
Bardziej oficjalnie mnie to nie podoba. Lekka przesada z tym czarnym.. Strój zamiast elegancki, zrobił się kiczowaty.. 2/10 za ładne buty ;*
#20 07-08-2014 o 17h26
Nie! Jak dla mnie jest okropna:/ Ogólnie nie znoszę takich rozkloszowanych sukienek i do tego z taką ilością falbanek i całej reszty. To nie w moim stylu.
#23 28-09-2014 o 12h18
Nie zbyt mi się podoba. Takie nie w moim tylu,ale bransoletka jest boska. Moja ocena to 2/10.
#24 28-09-2014 o 13h58
Stylizacja nie w moim guście. Moim zdaniem spódnica nijak pasuje do tej bluzki. Zestaw trochę przesadzony. 1/10
#25 28-09-2014 o 14h07
Bardzo fajna ta stylizacja, ale czy kojarzy mi się z jesienią (wnioskując po obrazku)? Raczej nie. Także, nie jest odpowiednia na jesień. Te spodenki są za krótkie. 8/10
We are in noir