charakterystyczna kreska+wielkie oczy+ciekawa fabuła+wątek romansowy+moe+opening+ending
Stwórz mi kota (5)
Ostatnio zmieniony przez KimKas (25-01-2015 o 01h25)
charakterystyczna kreska+wielkie oczy+ciekawa fabuła+wątek romansowy+moe+opening+ending
Stwórz mi kota (5)
Ostatnio zmieniony przez KimKas (25-01-2015 o 01h25)
sierść + wąsy + oczy + łapki + "miau"
Stwórz śnieg (4).
zimno + mróz + woda + chmura
Stwórz mi telewizję (6)
obrazy + programy + kable + prąd + sygnał + reklamy
Stwórz człowieka (10).
skóra - kości - wnętrzności - mięśnie - tłuszcz - włosy - uczucia - mądrość - sumienie - wiara
Stwórz mi idealną wiosnę (10)
ciepło + słońce + kwiaty + zielone łąki + owoce + lekki wiatr + motyle + ptaki + brak deszczu + brak śniegu
Stwórz szkołę (8).
duży budynek+tablice+ławki+krzesła+dyrektor+rada pedagogiczna+inni pracownicy szkoły+uczniowie
Stwórz mi wakacje (3)
Słońce+Przyjaciele+Krem do opalania
Stwórz mi niebo (4)
Słońce + księżyc + chmury + gwiazdy.
Stwórz łóżko (6).
dolna połowa bułki+masło+ser+szynka+górna połowa bułki
Stwórz mi matematykę (9)
cyfry + liczby + dodawanie + odejmowanie + mnożenie + dzielenie + matematyk + pierwiastki + pola
Stwórz rodzinę (10).
mama + tata + siostra + brat + bliscy + dalsza rodzina + dom + miłość + wsparcie + pomoc
Stwórz mi pomadkę (5)
Aureola + skrzydła + dobroć + opieka + długa suknia + jasne loki
Stwórz mi piosenkę (9)
Ostatnio zmieniony przez Sadist (30-01-2015 o 17h07)
słowa - melodia - uczucia - skala głośności - dźwięk - przesłanie - rodzaj muzyki - wokalista - instrumenty
Stwórz mi zadanie domowe (6)
zeszyt + długopis + mózg + nauczyciel + rodzice + internet
Stwórz wiosnę (7).
drewno + farba + śruby + śrubokręt
Stwórz owoce (5).
Skórka + miąsz + sok + zapach + witaminy
Stwórz mi internet (7)
wiele połączonych ze sobą komputerów + WWW + protokół komunikacyjny + trochę przydatnych informacji + dużo nagich zdjęć + zdjęcia śmiesznych kotów + wifi
stwórz mi Thranduila (10) nie ma pójścia na łatwiznę haha
majestatyczność - nieprzewidywalność - szlachetność - epickość - oryginalność - poczucie humoru - stanowczość - nie brudzące się, wciąż idealne włosy XD - zaczepisty uśmiech - TE BRWI XD
Stwórz mi Bilbo Bagginsa (10) ^^
haha włosy
uroczy pysio + niski wzrost + owłosione nogi + duże uszy + odwaga + bycie pomocnym + lojalność + żądło + pierścień + kod na niewidzialność
(sobie dopiszę poza kolejką bo mi się nie zmieściło inteligencja + zaradność)
Stwórz mi drużynę pierścienia ( 9)
Pierścień, głupek 1, głupek 2, głupek 3, Yubin, MaMiMuMeMo, Miss Fashion, emotikonka i włos koloru różowego...
Stwórz mi kubek (5)
Szkło + jakiś rysunek + uchwyt + worek od herbaty + woda.
Stwórz gumy do żucia (5).