>>Pasująca piosenka<<
Fabuła
W odległym miasteczku, panował praktycznie cały czas deszcz. Nigdy nie zawitało tam słońce. Pewny naukowiec, który wynalazł eliksir zmniejszania postaci, położył go na stole. Jego mała córka, wypiła eliksir i wpadła do dziury. Trafiła do kanałów, z których bardzo ciężko znaleźć wyjście. Minęło ponad pięć lat a dziewczynki nikt nie znalazł. Nie wiadomo czy zaginęła w kanałach na zawsze, lub jakoś się z nich wydostała. Pewnego dnia jej siostra, zdecydowała że sama ją znajdzie. Wypiła eliksir i wpadła do dziury, dostała się do kanałów i zaczęła wielkie poszukiwania, swojej małej siostrzyczki. I w pewnym momencie się zgubiła, do tej pory jest w tych kanałach. Naukowiec był bardzo załamany znalazł dwóch chętnych chłopaków, którzy znajdą jego córki. Czy znajdą je? Nie wiadomo.. Być może sami utknęli... W kanałach.
O co chodzi?
Wcielamy się w 14 letnią dziewczynkę, która w wieku 9 lat wpadła do kanałów i w nich zaginęła. Potem 19 letnia dziewczyna, jej siostra postanowiła ją odnaleźć. Zrobiła to samo co ona i tak samo w nich zaginęła. Po pewnym czasie Naukowiec, znalazł dwóch chętnych chłopaków, którzy chcą je znaleźć. Weszli do kanałów jako mali chłopcy i zaczęli poszukiwania.
Regulamin
♥ Przestrzegamy regulaminu MF
♥ Nasze postacie mogą się kłócić, ale niestety my nie
♥ Nie przeklinamy pozwalam wyłącznie na: "@$%@" lub na "cholera" itd.
♥ Bardzo bym prosiła o wygląd A&M
♥ KP w ciągu 48h maksymalnie
♥ Nieobecności zgłaszamy na PW
♥ No i najważniejsze dobrze się bawimy!
Postacie
1.1 Zaginiona dziewczyna - Dziewczyna która w wieku 9 lat, zaginęła w kanałach || Sszyszka
1.2 Siostra dziewczyny - Siostra 1.1 postanowiła szukać swoją malutką siostrzyczkę sama w kanałach || Eminaria
1.3 Najlepsza przyjaciółka - Najlepsza przyjaciółka 1.2 uważa że co zrobiła to głupi pomysł, ale zrozumiała że musiała to zrobić ze względu na swoją zaginioną siostrzyczkę i ona też się o nią martwi || Maruki
1.4 Młodsza siostra - Młodsza siostra 1.3 bardzo tęskni za zabawami z 1.1 i szczerze też by chciała pójść z 1.2 na poszukiwania, ale 1.3 jej nie pozwala ||
2.1 Starszy chłopak - Starszy chłopak poszukuje 1.2 która nie dawno zaginęła w kanałach. (Daję wolną rękę może się zakochać w 1.2) || Nightfury
2.2 Młodszy chłopak - Brat 2.1 wraz z nim wyruszył na poszukiwania do kanałów, szuka 1.1 (Tu też daję wolną rękę że może się zakochać w 1.1) || Loliq
Pytania
Pytania proszę zadawać w mojej PW.
Raczej to wszystko z mojej strony, mam nadzieję że to RPG się spodoba.. Bo tak z mojej perspektywy nie robię idealnych RPG xD
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (14-04-2014 o 20h19)