Link do zewnętrznego obrazka
- Jeśli tylko spróbujesz schrzanić moje życie, to srogo tego pożałujesz... - mówiła, bawiąc się niby niewinnie łańcuszkiem na swojej szyi. Jakby było jej zupełnie obojętne, co jej największa rywalka zrobi z jej osobistym losem.
- A po co mi niby twoje życie? Chcę tylko wrócić do własnego! I lepiej się pilnuj, żeby nie popełnić żadnego błędu, bo inaczej sobie porozmawiamy - odparła na jej zarzuty. Chyba im obu ta sytuacja wybitnie nie przypadła do gustu. A mogły się nie bawić w tę idiotyczną grę przy ognisku! Czyj to w ogóle był pomysł...? Nieważne...
- Słuchaj, wcale mi się to nie podoba, ale chyba będziemy zmuszone zawrzeć rozejm... - powiedziała w końcu, odgarniając włosy do tyłu.
- Co masz na myśli? - spojrzała na nią z ciekawością.
- To proste : ty poudajesz trochę mnie, a ja ciebie. Dopóki wszystko nie wróci do normy, oczywiście. Obie wiemy, że jeśli będziemy próbować zemsty, pogrążymy się nawzajem, a chyba żadna tego nie chce...
- Dobra, niech ci będzie. A teraz chodźmy, bo twoja matka czeka z kolacją.
Dwie dziewczyny, największe rywalki sportowe (akrobatyka artystyczna) wyjeżdżają z rodzicami na wakacje na hiszpańską wyspę Lanzarote.Na domiar złego lądują w sąsiednich domkach, a ich krewni postanawiają się poznać i zaprzyjaźnić! Dziewczyny zostają zmuszone do udziału w ognisku inaugurującym. Ktoś podrzuca pomysł, by zabawić się magią. Skutki są opłakane... Przez nieumyślne wypowiedzenie zaklęcia Voodoo jednocześnie przez obie zawodniczki, czar odwraca się. Wszyscy uważają, że Kayla jest Evelyn (imiona do zmiany) i na odwrót! W dodatku dziewczyny nie mogą odnaleźć tajemniczej staruszki, inicjatorki zabawy na plaży przy ognisku... Największe rywalki muszą dosłownie przejąć nawzajem swoje życia. Żadna w końcu nie chce, by druga zaczęła się mścić na jej losie, więc muszą udawać "tę drugą", uważając jednocześnie na swoje poczynania. Żeby było jeszcze gorzej, dziewczynami podającymi się za siebie, zaczyna interesować się dwójka chłopaków... Jak dziewczyny poradzą sobie z udawaniem kogoś, kim nigdy nie chciałyby się stać? Odnajdą babcię Voodoo? A może to inne życie jednak im się spodoba...? To zależy już tylko od nas ;D...
1.1 - pierwsza z dziewczyn ~ @Rachel8 ~
1.2 - druga z dziewczyn ~~
2.1 - chłopak, interesuje się 1.1, udającą 1.2 ~~
2.2 - chłopak, interesuje się 1.2, podającą się za 1.1 ~~
* Dziewczyny nie zamieniły się ciałami!!!
* Ich bliscy są przekonani, że ich córką jest Kyla, nie Evelyn (i na odwrót).
* Dziewczyny nienawidzą się od czasów podstawówki, kiedy to zremisowały w najważniejszym konkursie dekady.
* KP 24 godziny od zaklepania*
*Proszę o przemyślane zapisy (przynajmniej jeden post na dwa dni)*
*O dłuższych nieobecnościach (tydzień) informujemy się na pw*
*KP wygląd realny (info podstawowe)*
*Mianuję się Mistrzem Gry, zmieniam pogodę itd. (wybaczcie, jakoś muszę tym pokierować (; )
*Miłej zabawy! ; ) *
MOJA KP W NASTĘPNYM POŚCIE ;D
Ostatnio zmieniony przez Rachel8 (07-04-2014 o 14h48)