Chce być ktoś mym mentorem?
(zgłaszam się na podopieczną)
.
Chce być ktoś mym mentorem?
(zgłaszam się na podopieczną)
Edit!
Iremi przypisuję ciebie do Nieve do niej proszę się zgłaszać
laureln za to twoją mentorką będzie Majerankowa. :'D
Ostatnio zmieniony przez Asuu (31-03-2015 o 20h35)
Oh, Asuu, nie wiedziałam, że brakło mentorów. xD
W takim razie zgłaszam się na mentorkę. >.<
Dziękuję Ci bardzo za zgłoszenie, bo jednak stanowczo brakuje nam mentorek :c
Także uwaga! Powstały wymogi odnośnie mentorek, które użytkowniczki zgłaszające się na tą funkcję muszą spełnić!
No to by w przyszłości nie zabrakło mentorek zgłaszam się do mojego kochanego Jassperka x3 Chyba raczej nie przeszkadza moja huhu przerwa w pisaniu, w zaliczeniu wymagania dotyczącego doświadczenia?
Ostatnio zmieniony przez Minwet (31-03-2015 o 22h13)
Moja droga dobrze wiem jak długie masz doswiadczenie mimo przerwy więc nie ma żadnych wątpliwości <3
Chciałabym zostać czyjąś podopieczna ^^
Jeżeli potrzeba mentorek to chętnie nią zostanę ^^
cóż można być podopieczną?
Widzę, że przybyło trochę podopiecznych, więc jeśli zaistnieje taka potrzeba, mogę którąś przygarnąć.
Melodyrosse, pisz do RobinRedem.
Lilia444 pisz do Ojsa.
Edit. Główna lista uaktualniona.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (11-05-2015 o 15h31)
Przydałby mi się mentor, mogę prosić?
Jakby brakowało mentorów, to służę pomocą~ Tak, ja i moja boska interpunkcja xd
Właściwie mój czas wolny zwiększył się do maximum, więc w razie potrzeby z chęcią przyjmę kogoś w swoje ramiona ^^ Zgłaszam się na mentorkę
Właściwie ja też mam dużo czasu wolnego i chętnie kogoś przygarnę. Zgłaszam sie na mentora.
Na dniach pojawi się sporządzona przeze mnie lista. ^^ Oczywiście dopiszę was wszystkie, chociaż póki co mamy już nadmiar mentorek. :3
Ja zgłoszę się na podopieczną. Znam BB code, tylko chciałabym żeby ktoś wyjaśnił mi na jakiej zasadzie działają tutaj opowiadania grupowe. c:
NOWA LISTA MENTOREK I PODOPIECZNYCH
Mentorki
1. Majerankowa
2. RobinRedem
3. Ojsa
4. Minwet
5. Nieve
Podopieczni:
1. Evvers
2. Melodyrosse
3. DemOlkaGirl
4. @positivemadwoman
5. ---
@positivemadwoman pisz do Minwet :3
No siema, są może wolni mentorzy? ^^
Bo wiecie... nie orientuję się za bardzo w RPG i to jedyny temat, w którym się nie udzielałam i mam ochotę spróbować. Niestety jestem w tym kompletnie zielona i poszukuję kogoś, kto mógłby mi pomóc i miałby do mnie anielską cierpliwość
Ostatnio zmieniony przez Sadist (18-09-2015 o 18h59)
Gyah. Mam problemy z estetyką KPciów. .-.
Mogłabym się wryć do podopiecznych?
BeetleJuice oczywiście, pisz do Nieve
Widzę, że podpopiecznych i doświadczonych jest po równo, ale nie martwcie się, mogę wziąć dwie osoby, bo podopieczny milczy.
Majerankowa tak właściwie to mentorek wciąż jest więcej:Misa-chan1906 napisał
Jakby brakowało mentorów, to służę pomocą~ Tak, ja i moja boska interpunkcja xdSszyszka napisał
Właściwie mój czas wolny zwiększył się do maximum, więc w razie potrzeby z chęcią przyjmę kogoś w swoje ramiona ^^ Zgłaszam się na mentorkęmajkel325 napisał
Właściwie ja też mam dużo czasu wolnego i chętnie kogoś przygarnę. Zgłaszam sie na mentora.
Tak tylko przypominam, bo chyba gdzieś ci to umknęło