Twoja miss pochodzi z współczesności, początek naszego wieku x)
We are in noir
Twoja miss pochodzi z współczesności, początek naszego wieku x)
Wydaje mi się że starożytność, albo daleka daleka przyszłość w której istnieje magia bo technika zginęła.
Jak to głupio brzmi...x.x
Nie wiem... Okres dwudziestolecia międzywojennego xD?
Jak dla mnie średniowiecze, ponieważ twoja miss przypomina mi elfią księżniczkę, a wtedy tak jakoś wierzono w elfy, smoki, wiedźmy, czary i takie różne ^^
Twoja miss pochodzi z epoki wiktoriańskiej a dokładniej z roku 1868
Średniowiecze. Bo Twoja miss przypomina rycerza x3
Ostatnio zmieniony przez Sadist (11-07-2015 o 20h44)
Twoja miss kojarzy mi się z Barokiem ponieważ jej strój jest tak bogaty jakby był robiony w idei rokoko
Kojarzysz mi się z starożytnością. Walki gladiatorów i takie tam to chyba przez ten bicz i "spódniczkę z ogonem".
Postawiłabym na starożytność, bo z tym okresem kojarzą mi się wojownicy.
Twoja miss jest ubrana, jakby była na jakiejś wielkiej gali, a strój jest no... współczesny ;D
Czasy najnowsze (;
Strój przywodzi mi na myśl kankana, czyli Belle epoque! (przełom XIX i XX w)
Teraźniejszość Nie wiem czemu na początku zawsze, gdy zobaczę twoją stylówę myślę: tomb raider XD
Teraźniejszość. Masz ładnie stylową miss na avku taką na teraz
Twoja miss pochodzi z XXI wieku ponieważ jej strój kojarzy mi się ze współczesnością
Twoja miss pochodzi ze współczesności, modna kobieta, która idzie właśnie do pracy ^^
Przypominasz mi bogatego cyrkowca z końcówki XIX wieku, takie czasy wiktoriańskie... Kuroshitsuji the book of circus sprawiło, że twoja stylizacja kojarzy mi się z tamtą epoką
Twoja miss pochodzi ze starożytnych czasów kiedy jeszcze wierzono w bóstwa bo wygląda jak bogini ^^
Twoja miss pochodzi sprzed drugiej wojny światowej. Przypomina mi albo uczennicę, albo wkurzoną nauczycielkę
Kurczę nie pamiętam jakie to czasy ,ale twoja miss przypomina mi wikinga z VIII wieku.