Koń z Halloweenu i pamiętam, że był strasznie drogi, jak normalny koń chyba xD
A całość kojarzy mi się z Harrym Potterem XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (26-01-2015 o 01h54)
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 23
Koń z Halloweenu i pamiętam, że był strasznie drogi, jak normalny koń chyba xD
A całość kojarzy mi się z Harrym Potterem XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (26-01-2015 o 01h54)
Również mam nadzieję, że wygra konkurs : )))
Świetne! eufrozyma, moja pierwsze skojarzenie to również był Harry Potter. Idealnie pasuje mi to do Zakazanego Lasu.
cudeńko.. czyżby deco znów wspinało się na wyżyny? miło będzie oglądać takie perełki zamiast pustych pokoi..
Też mam wrażenie ,że nigdy jeszcze nigdzie tego konia nie widziałam ale jest cudowny , piękny.. no brak mi słow
Trzymam mocno kciuki ,żeby był na podium Kogo jest ten deco z tym konikiem? ;>
Przyznam szczerze, że ja nie przeglądałam zbyt wielu pomieszczeń, jednak te dwa wpadły mi w oko. Mam nadzieję, że to nie jakieś gotowce?
Pierwsze oczywiście wymaga kilku poprawek, bo niektóre elementy wyglądają nienaturalnie, ale i tak jest niezłe. Szkoda, że facet wystaje... :<
A co do drugiego - kwestię tego, na czym się to światło rozszczepiło, żeby stworzyć tęczę pomińmy milczeniem... ^^
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (27-01-2015 o 15h16)
Ten... szal (tą chustę?) widziałam już mnóstwo razy, ale to jest stanowczo najlepsze jej wykorzystanie. Tak śliczna, że aż szkoda, że zagłosować nie można...
Link do zewnętrznego obrazka
Ten niebieski ubiór jest prześliczny
Ja znalazłam perełkę w deco. Bardzo mi się podoba, zdecydowanie moje klimaty. Prostota i piękno.
@Adelajda5, rzeczywiście pokój jest cudowny <3 Ktoś wie może do kogo należy? Rzuciłabym serduszkiem i w sumie nie chciałabym, żeby się powtórzyła sytuacja, kiedy świetny pokój pokazany na poprzedniej stronie nie był nawet w finałach </3
A od siebie dorzucę do cudo. Co prawda, miss posiada już trofeum, może nawet za ten pokój, nie wiem, bo ja go pierwszy raz zobaczyłam. Pomysł jest wspaniały i wykonanie też, uwielbiam podobne klimaty i po prostu nie mogłam oderwać wzroku:
Znalazłam dzisiaj kilka ładnych Deco.
Kiedy oglądam te pokoje moje ambicje związane z Deco umierają.
Tu moim zdaniem chłop psuje efekt.
Niestety na większość nie można było już głosować.
Ostatnio zmieniony przez olivia2001 (31-01-2015 o 19h01)
Dziękuję bardzo za wyróżnienie mojego pokoju, olivia2001 Pokoje faktycznie ładne. I to chyba dobrze, że mają już trofea, bo to tylko świadczy o naszym dobrym guście ;D
Dziękuję za wyróżnienie mojego projektu ^^
olivia2001, świetne pokoje wrzuciłaś, szczególnie pierwszy jest naprawdę bajeczny <3
OMG wisielec genialny! Dobrze, że się tu pojawił Pierwszy raz widzę i dobrze, że widzę. Jest tez o ile się nie mylę szpital psychiatryczny, który chyba jakiś konkurs wygrał i tez świetny. Mam nadzieję, że nie pomyliłam nic.
Bajkowy z koniem ma cudowne barwy.
I na dobranoc znalazłam kilka ładnych.
OMG, Ygritte, WISIELEC GENIALNY! ♥ Dobrze, że napisałaś, że nie można już głosować, bo bym zaraz leciała szukać autora
Haha, bawią mnie starocie wrzucone powyżej, bo nawet mój pokój się znalazł XDDDD Fajnie, że nawet po takim czasie się komuś podoba (powstał dwa dni przez zeszłorocznymi Walentynkami bodajże XD)
Frozia, autorkę i tak sprawdziłam, to clariexx, może i nie mogłam zagłosować, ale musiałam jej dodać komentarz, bo kocham to pomieszczenie.
A pokoje wrzucone przez olivia2001 są świetne, niektóre rzeczywiście stare, ale, jak to się mówi, jare xD
Pokoje piękne, nawet mój gdzieś się tam przewinął ^^
A ja znalazłam taką panią i po prostu się zakochałam w tej stylizacji:
Także pobiegłam napisać o wrażeniu ogromnym, jaki wywarł pokój z wisielcem:)
Powyższe pokoje świetne. Niektóre już znam, na dziecięce sny Anixa głosuję wciąż uparcie, bo uwielbiam do tego pokoju wejść, spojrzeć i zanurzyć się w jego magiczny klimat Inne widzę pierwszy raz i podziwiam pomysły. Cieszę się też, że najnowszy mój pokój się tu znalazł
Ślicznie dziękuję olivia2001 za wyróżnienie ^^. Nie wiem tylko, czemu nie białej części ściany jest kreska, gdyż ja w swojej kuchni jej nie widzę, ale to drobnostka ^^.
Ja za to natknęłam się na takie cudeńko niezdolne do głosowania D:.
Jeju,dziewczyny,dziękuję za tak miłe opinie na temat mojego biura! *o* Nie spodziewałam się,że pokój tak przypadnie Wam do gustu,bo pomysł wpadł dość spontanicznie. Cieszę się,że się podoba i jeszcze raz dziękuję za przemiłe słowa! <3
Pokazała mi się dziś na promenadzie taka oto ślicznotka
Link do zewnętrznego obrazka