W sumie podczas przeglądu defilady rozdałam kilka serduszek, ale Amanex3 tak mi się spodobała, że muszę to tu dodać:
Link do zewnętrznego obrazka
Piękna, delikatna stylizacja i wcale nie beżowa, jak to ostatnio było modne. Wygląda po prostu czarująco. I ta buzia! :3
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 23
#101 09-06-2014 o 22h33
#102 28-06-2014 o 21h27
Przedstawiam wam nelumi
Zachwyciła mnie swoją delikatną stylizacją.
Różowy kolor oraz dobór poszczególnych elementów kojarzy mi się z dzieciństwem.
a wata cukrowa z dobrą zabawą i odrobią szaleństwa.
I tak mi się skojarzyło z wakacjami
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (28-06-2014 o 21h28)
#104 04-07-2014 o 17h42
nisiam napisał
Podczas dzisiejszego przeglądu defilady strasznie mi ta miss wpadła w oczy
//photo.missfashion.pl/pl/1/31/moy/24410.jpg
O, to ja! Wchodząc tutaj nie spodziewałam się czegoś takiego, bardzo dziękuję za pochwałę
#105 04-07-2014 o 18h15
Nie ma za co Mimo, że Twoja miss nie ma strojnej sukni to przyciąga mój wzrok. Nie lubię bardzo aż takiej bladości, ale tutaj wygląda genialnie plus ten makijaż oczu i nie przesadzone usta MEGA !
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
#107 11-07-2014 o 21h35
Ostatnio zmieniony przez Moridiana (11-07-2014 o 22h24)
If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what.
#108 11-07-2014 o 22h24
Jakie śliczne jeżyki w pierwszym ogrodzie
W ogóle pierwszy ogród mnie bardziej urzekł
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
#109 11-07-2014 o 22h33
Ostatni pokój piękny, razi mnie tylko tam ta postać miss. Ogólnie jakoś nie lubię gdy w deco napotykam miss, ot tak jakieś widzi mi się
#110 11-07-2014 o 22h41
Mi się najbardziej podoba niebiańska huśtawka jest prześliczna.
#111 12-07-2014 o 01h22
#112 12-07-2014 o 11h27
W zasadzie jeszcze nigdy nie wyróżniałam nikogo tutaj, więc w ramach zadośćuczynienia, oto kilka stylizacji, które dziś wybitnie przypadły mi do gustu:
Miikasa za bardzo udane, eleganckie wykorzystanie elementu z zestawu Sikorka. Oraz generalnie za koczek, bo odkąd je odkryłam, zakochałam się w tych fryzurkach!
Lara333 , ponieważ, chociaż nieco bym zmieniła (kwestia gustu), to zaskakująco zauroczyła mnie złocistą i delikatną, dziewczęcą stylistyką.
clariexx - uwielbiam stroje inspirowane elfami! Każdymi, leśnymi, wysokimi, dzikimi, drowami, kocham je wszystkie, a ta jest wyjątkowo udana. Te brązy są cudowne.
atiluj20010 po raz kolejny dziś zauważyłam bardzo fajne wykorzystanie elementów, tym razem z wycieczki do Kenii, których ja osobiście unikam jak ognia, bo nie umiem nic ciekawego z nimi zrobić. W takim zestawie sama bym chętnie chodziła!
@piękna71730 śliczna, skromna, bardzo dziewczęca i wakacyjna. Te śliczne, pastelowe kolorki z kwiatami wyglądają uroczo.
julcia456 po prostu padłam. Wieje grozą, gotycko-metalowymi klimatami i jesienią. Widziałabym taką panią w obskurnym, ciasnym barze, gdzie wciśnięta w kąt, garażowa kapela metalowa daje koncercik, pod scenką kotłuje się w pogo tłum. Zaskakujące jak ten sweter dobrze leży na lekkiej spódnicy.
Gabrysia1017 kolejna śliczna, dziewczęca stylizacja, tym razem w kolorach delikatnego błękitu i czerni, ze złotymi dodatkami. Pomimo prostoty, dodatki są bardzo przemyślane i świetnie ze sobą współgrają.
victoria36 Ahh, świetna, żywiołowa, zadziorna i wyzywająca. Powiedziałabym, że jest to- na moje niewprawne oko- połączenie street fashion z grunge style. Ta minka jest świetna!
#113 12-07-2014 o 18h13
Załuważyłam jeszcze jedn ciekawy ogród.
If you make a promise to yourself, you have to keep it no matter what.
#114 12-07-2014 o 23h48
Ta prześliczna anielska pielęgniareczka uwiodła mnie od razu <3
Tutaj co prawda spódnica i naszyjnik są z kompletu, ale reszta elementów, którą ta panienka dobrała jest genialna, a całość wygląda schludnie.
Tutaj połączenie elementów jest tak eleganckie, że sama miałabym ochotę wyjść w takim stroju na jakieś przyjęcie. Ślicznie <3
#115 20-07-2014 o 23h33
Dopiero dziesiąty dzień gry, a już taka urocza stylizacja
#116 21-07-2014 o 13h01
Jak zobaczyłam kreację Lleys to z miejsca pomyślałam o powieści "W 80 dni dookoła świata". Moim zdaniem udane połączenie elegancji i stroju podróżniczego (nie wiem czy ktoś zrozumiał moje wyobrażenie xD)
Andromeda - kolejna urocza i władcza zarazem boginka. Czerwone elementy ożywiają czarno-biały zamysł tworząc spójną całość.
CharlotteYork, klasyczne marynarskie barwy w eleganckim stylu.
Zaserduszkowana trójeczka.
#117 21-07-2014 o 13h30
Po dzisiejszym przeglądzie wpadły mi w okno dwie Panie xD Wybaczcie, że pisane w stylu bardziej komentarzowym, ale nie umiem inaczej napisać, a chciałam by się tu znalazły.
@Nelly986, uw, a już myślałam, że na dobre uwolniłam się od pasteli to masz. Pojawia się taka Nelly i znowu zaczyna moją fiksację xD Śliczna stylizacja. Zapomniałam, że ta spódnica tak dobrze pasuje do innych ubrań. Jednak co pastele, to pastele - swój urok mają.
MaryMasza, ładnie, bez jakiś cudów jak skrzydła, potworki czy inne wstążki i dwu-metrowe płaszcze zapychające stylizację.
Ostatnio zmieniony przez Steno (21-07-2014 o 13h35)
#118 21-07-2014 o 14h18
@Ikan marynarskie klimaty również zwróciły moją uwagę <3
#119 24-07-2014 o 13h38
Weszłam przypadkiem, a tu niespodzianka. Miło mi że ktoś docenił moją letnią, marynarską stylizację. Dziękuje
#120 26-07-2014 o 15h19
Kiedy przeglądałam dzisiaj profile niektórych missek wpadły mi w oko te dwie stylizacje, nie wiem czemu, ale ciężko mi oderwać od nich wzrok
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
#121 26-07-2014 o 15h52
Ow, Erin, pani po prawo jest cudowna! Wcale Ci się nie dziwię, że nie możesz oderwać oczu - teraz mam tak samo! xD
#122 26-07-2014 o 18h12
Autorka wątku wymagała, by były to stylizacje/pomieszczenia cytując:
nina208 napisał
Kto nam się tylko podoba, ale koniecznie ze zwykłej defilady
No, ale nvm..xD nivata tą stylizacją zachwyciła mnie od początku, jest śliczna <3
#124 26-07-2014 o 19h32
Zwykła defilada ma oddzielną zakładkę niż finały, więc to raczej oczywiste. Tak też odebrałam pierwsze zdanie autorki "W tym temacie umieszczamy screen miss, którą "złapałyśmy" na codziennej defiladzie.". W każdym razie nie ważne, w końcu nie ja dyktowałam warunki, więc widocznie źle to zrozumiałam p.p
#125 27-07-2014 o 01h41
ErinBlack napisał
Nelumi chodziło o to by nie wstawiać tu miss z finałów, taki warunek dałyśmy, gdy z resztą modek zgadzałyśmy się na stworzenie tego wątku
Oj, strasznie naciągane to tłumaczenie W takim razie edytujcie post autorki wątku, zamiast dopowiadać coś o czym wiedzą rzekomo tylko moderatorki, bo jakoś nie widzę takiej informacji w pierwszym poście.
ko3a zainteresowała mnie kolorystyką.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (27-07-2014 o 01h42)