Faktycznie, jej stylówka bardzo pasuje do jej nicku i ogólnie bardzo ładna
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 23
Faktycznie, jej stylówka bardzo pasuje do jej nicku i ogólnie bardzo ładna
Weszłam sobie w klasyfikację, a tu... THIS. (Tak, wiem, pewnie już większości przejadły się białe stylizacje, ale mi nadal się podobają. xD)
FaDead
Mnie się nie przejadły, ale tylko jeśli są ładne
Ta jest taka se.
Mi się mega podoba jak połączyła te diamentowe kręgi z latającym alienem, elementy nałożyły się na siebie i wygląda, jakby zarówno miss jak i stworek emitowały jakąś energię.
Gracjas, Mario Antonino.
Naprawdę bardzo ładne stylizacje, ale Yukk ma lepszą.
Padłam O.O
Wszystkie stylizacje Dryad są cudne, ale tym razem przeszła samą siebie...
Link do zewnętrznego obrazka
THIS.
Uszczypnijcie mnie, bo chyba śnię.
Nie śpisz Kochana.
To naprawdę istnieje i jest piękne.
Same piękne rzeczy wstawiacie
Shiawase Miss ma już trofkę i niestety nie da się serca dać. :c Ale ten pokoik, który wstawiłaś - CUDO! <3
KanapkaczusHighus Wiadomo, tu trzeba wstawiać takie piękności. xD
Mnie w tej całej defiladzie bawi to, że Hubert usually (że tak to ujmę) porównuje mnie do Nine. Nie wiem czemu, ale to jest śmieszne.
A ja się pochwalę tym co mi się ciekawego udało znaleźć
Taka delikatna, niby nic wyszukanego, ale mimo wszystko jak dla mnie ma coś w sobie.
Smolarka dzięki za docenienie mojego "Gabinetu szalonego naukowca"
Steampunk steampunkiem, ale na zwykłej defiladzie też się dzieje! Cudo za cudem, aż można oczopląsu dostać! Takie perełki wyłapałam:
Nie jestem pewna, czy dwie pierwsze stylizacje są już gotowe, czy dopiero w trakcie tworzenia, ale jak dla mnie takie właśnie mogą już zostać. Są boskie <3
Trzy kolejne - bez komentarza, bo aż nie wiadomo, jakimi słowami wyrazić zachwyt. ^^
Ostatnią panią capnęłam na defiladzie steampunkowej i od razu poszłam polować na nią na zwykłą defiladę. Nie dała się złapać, a szkoda, bo mam wielką potrzebę zostawienia serduszka. Toć to je pikne, dajta mi takich wincyj!
Faktycznie, cudeńka! ♥
Chodź przyznam, że pierwsza trójka dużo mniej mi się podoba niż pozostałe.
Ostatnia miss jest boska, mam nadzieję, że nie ma jeszcze podium, bo chcę, żeby dostała je tą stylizacją, jest genialna!
Wow, rzeczywiście cuda! Wszystkie są boskie, ale w 3, 4 i 5 się zakochałam. Ostatnia wygrała wszystko, połączenie tych drzew z tymi kamieniami to mistrzostwo.
5 i 6 są boskie *-* takie oryginalne, kreatywne. Pozostałe też są śliczne oj chyba przejżę defilade
Przeglądając dzisiejszą defiladę spodobały mi się te wnętrza, szczególnie pierwsze . Szkoda, że bardzo często jest tak, ze jakieś wnętrze tak mnie zachwyci, że chciałabym oddać głos jednak nie można już tego zrobić.
Maissie Ale ten pierwszy pokój.. jest mój. O.O Naprawdę wielkie dzięki, za docenienie mojego pokoju. :* Cieszę się, że Ci się podoba. Pozostałe dwa są śliczne. Jeszcze raz dziękuję! ♥
EDIT: Proszę bardzo KimDallas. Twój pokój jest... NIESAMOWITY.
Ostatnio zmieniony przez Smolarka (12-04-2016 o 18h43)
Zrezygnowana przeglądam defiladę, a tu nagle takie cudo się pojawia *-* Jak to się stało, że Maka nie dostała się jeszcze na podium?