Westerplatte napisał
Sephiroth napisał
Po prostu nie wierzyłam do dzisiaj, że spotkam kogoś innego kto gra w Guild Wars, niż ja i moja znajoma, i tak samo lubi Warcraft III. Witam w klubie . Masz jakąś ulubioną część GW?
Tak, zaiście miło jest spotkać osobę tej samej wiary ;>
Moją ulubioną częścią jest Prophecies. grałam też we Factions ale średnio przypadła mi do gustu ze względu na dziwną fabułę. W trzecią część nie grałam, bo nie mam za co kupić
Prophecies ma strasznie ładnie zaprojektowane miejsca (zwłaszcza stary Ascalon, w którym się zaczyna grę) i z tego co mi się wydaje jest najtrudniejszą kampanią. Factions rzeczywiście ma trochę dziwną fabułę, ale za to można zrobić mocnego rytualistę (pamiętam jak się męczyłam ze zdobyciem stroju mumii
). Nightfall wydaje mi się ciekawie zrobione, zwłaszcza końcowe misje gdzie walczy się z Abaddonem i historia o tym, jak świat spowija mrok. Jakbyś kiedyś miała szansę zagrać to polecam :>.
Westerplatte napisał
Ogólnie to grywam w to tylko, kiedy mi się nudzi, bo czasem kiedy 5 razy z rzędu zaliczy się deada to chęć do grania idzie na wakacje i nie wraca przez następne parę miesięcy...
Szczerze mówiąc, ja tak samo - gram tylko kiedy mi się nudzi lub wkurzy mnie niepowodzenie misji w innej grze, bo przeszłam wszystko poza dodatkiem Eye of the North (jak się miałam za to zabierać to miało wyjść już niedługo GW2 i tak jakoś wyszło, że przeniosłam się z jedynki na dwójkę, a teraz coraz mniej osób gra w pierwszą część, więc do pomocy nie ma zbyt dużo chętnych... ^^'').
A zmieniając lekko temat, z ciekawości - którą rasą głównie grałaś w Warcrafta? Ja często nieumarłymi lub nocnymi elfami, mój brat orkami. Wielbię Łowcę Demonów nocnych elfów :>.
Przepraszam za chaotycznie napisany tekst, dzisiaj jakoś nie mogę się tak jakby ''ogarnąć'' (przewróciłam się w metrze, zaktrzusiłam piciem, spodnie mi się rozerwały i takie tam podobne przygody ^^'').