Marcelina kojarzy mi się z wiosną :3 Bo skojarzyłam sobie imię z marcem, a marzec dla mnie to już wiosna xD
Anna
We are in noir
Marcelina kojarzy mi się z wiosną :3 Bo skojarzyłam sobie imię z marcem, a marzec dla mnie to już wiosna xD
Anna
mineo kojarzy mi się z czymś co mija a najczęściej mówi się że wakacje szybko mijają więc lato
Ych.. nie napisałaś imienia ale po nicku to sądzę że masz na imię Rozalia.
A Rozalka kojarzy mi się z zimą.
Yh ty też mi nicku nie napisałaś ._. A więc wykorzystam żelki xD. Żelki kojarzą mi się z wakacjami a więc - lato. ;3
Charlotte kojarzy mi się z szarlotka, szarlotka - jabłka a wiec jesień
Emma mi się kojarzy z wiosną.
Wiadomo xD
Paululusia kojarzy mi sie z latem, jakoś tak
Emma kojarzy mi się z zimą - tak dokładniej ze słowem cold. Nie wiem czemu xD
Jestem Asia. ;P
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (25-07-2014 o 09h43)
Jak juz mówiłam wcześniej Twoje imię kojarzy mi sie z jesienią charlotte - szrlotka - jabłka - jesień
Emma kojarzy mi się z latem, bo kiedyś oglądałam taką bajkę i tam była Emma syreną i dlatego lato:)
Imię kojarzy mi sie z latem, jakoś tak pierwsze co pomyślałam, to właśnie lato
Emma kojarzy mi się z wiosną. Tak po prostu
A imię?
Jestem Wiktoria ;d
Z zimą, ba mam przyjaciółkę Wiktorię urodzoną w zimie.
Aleksandra
Aleksandra kojarzy mi się z Zimą, nie wiem czemu.
Emilka
Kojarzy mi się z jesienią... emanująca nostalgia (?)
Daria
Zima.
Kojarzy mi się z jesienią, a konkretnie z Emmą Watson, grającą Hermionę, a ona kojarzy mi się z Hogwartem, do którego idzie się na jesień. :3
Zuza jestem.
Z późną wiosną, bo ja i wszystkie inne Zuzy które znam urodziły się późną wiosną.
Zuza
Zuza kojarzy mi się z zimą, dlatego że imię zaczyna się na z
Emilka kojarzy mi się z wiosną. Mam koleżankę Emilkę i najwięcej wspomnień z nią związanych pochodzi z wiosny.
Powtórzę; Aleksandra
Kojarzy mi się z latem, ponieważ brzmi tak lekko
Emilka
To imię wydaje mi się być takie przyjemne łagodne, a wszystko co przyjemne i łagodne kojarzy mi się z wiosną.
Melania.
Melania kojarzy mi się z wiosną. Jest jakby to powiedzieć takie miękkie i dźwięczne jak wiosenny śpiew ptaków.
Aleksandra
Ostatnio zmieniony przez Clarissa1317 (05-08-2014 o 16h40)
To imię kojarzy mi się z zimą, bo koleżanka, która ma na imię Aleksandra, urodziła się w lutym.
Jestem Julią... (na wysokim balkonie )